Kanka gel konuşalım:)

ayy karimmmm hogeldin tatlim
nabersin ne var ne yok?
canımsın hoşbuldum ıyım bebek hazırlıgı yapıyom..
ha dogdu ha dogcak sımdı ben dogurcam kaydirigubbakcemile3
dunya tatlısı bı kız bebegı olcak bı tanıdıgımın bende maddı ve manevı ablalıgını ustlendım..
alısverısle bozdum kafayı..
ne guzel seyler var bebekler ıcın helekı kızlar ıcınbayanssulusmilesen nasılsın alya nasıl?..

ay kuzum ne guzel hayirlarla gelsin ins.
bende geldigimden beri aynen oyleyim,isvicreye geldik
alya gorsun annesinin buyudugu yerleri:)
bu arada pasta sözünü unutma baska bebiklere gönül veripaklinialirimsmile

2900.jpg

kısçeler, kknın en miniği yarışmasına katılmak için resmimi hazırlamıştım ama vazgeçtim, dedim o kadar uğraştım bizim kızlara göstereyim

ŞEYMA bu arada anneni tebrik ederim, herkes için hayırlı olsun. Kayınpederine Rabbim şifa ihsan etsin, eğer erken teşhisse bişiycik olmaz. benim babam da bağısak kanseriydi ameliyatla bağırsağının bir kısmını aldılar. şimdilik ara ara kontrollere gidiyor bir ilerleme yok çok şükür. gerçi onda şeker, tansiyon, zamanında kısmi felç, böbrek iflası ne ararsan var. Allah bütün hasta ve yakınlarına yardım etsin

Son düzenleme:
oooo bgn topic şenlenmiş yahu zemuszemus
karda aramıza katılmış olumunekankayizsmile
nikonum çocukluk fotoların çok şeker hele ilkine bayıldım koysana sende yaaaaaa gözlere bak maşşallah:nazar: tam sıkımlıkmışın bu arada babanda rahtsızmış geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin:Saruboceq:
aybik ne duruyon pc başında kaldı 28 gün keyfini çıkar tatilin
:eek:

olsun canım benım aa ne zaman gıttınkı sen sımdık burda degılmısın:KK43:...
ozaman dondugunde bıgun ayarlarız sana super bı pasta yaparım canım..opuyorumnanaktan
bu arada zavallı aylayı napmıssın ole alsanaalsanasmile
yuzunude bısımı ısırmıs bıde ustundekı tulum cok tanıdık geldı bana aklinialirimsmile

oooo bgn topic şenlenmiş yahu zemuszemus
karda aramıza katılmış olumunekankayizsmile
nikonum çocukluk fotoların çok şeker hele ilkine bayıldım koysana sende yaaaaaa gözlere bak maşşallah:nazar: tam sıkımlıkmışın bu arada babanda rahtsızmış geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin:Saruboceq:
aybik ne duruyon pc başında kaldı 28 gün keyfini çıkar tatilin
:eek:
deldım evet:kedi:
bunlarda senın ıcına.s.a.s.a.s.

slm kıslar bende gezmelerdeydeydim yine...
nikoncan sağoll dr 4--5 ay ömrükaldı demiş..

aybıkkk alyaya alışveriş yaparken süt oğlunuda unutmaaaa :)))))

ohh hoşgeldin canım demek sen pasta yapıyon hııııı bunu bi ara deneyelim aybik gelince hele bi yaz gelsin ortaköyde kumpir ve waffle yemeyi özledim hattaböyle giderse ben yazı beklemiycem
temedır canım benımmkaydirigubbakcemile5
yaza ne gerek canım cumartesı ortakoyde ıdım karın altında super ıdı ortambilmiyorumkismile
bence her mevsım ayrı guzellıgı var muhakkak gıtmelısın hemencıcıkkaydirigubbakcemile

temedır canım benımmkaydirigubbakcemile5
yaza ne gerek canım cumartesı ortakoyde ıdım karın altında super ıdı ortambilmiyorumkismile
bence her mevsım ayrı guzellıgı var muhakkak gıtmelısın hemencıcıkkaydirigubbakcemile

abbooo cumartesimi hani şu herkesciklerin eve kapandığı eşimin bile işe gi,demediği gün sen taaa ortaköylerdesin çılgınsın sen yaaaa :lepi:

abbooo cumartesimi hani şu herkesciklerin eve kapandığı eşimin bile işe gi,demediği gün sen taaa ortaköylerdesin çılgınsın sen yaaaa :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rehın kaldım aslında ama kurtarıldım son andakaydirigubbakcemile3
cılgınlıkdan zıyade hayatı zevk almak ıcın yasıycam dedım amma dondum bırazcık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rehın kaldım aslında ama kurtarıldım son andakaydirigubbakcemile3
cılgınlıkdan zıyade hayatı zevk almak ıcın yasıycam dedım amma dondum bırazcık kaydirigubbakcemile3

helal sana yaaaaalkisalkisalkis bekarlığın tadını çıkar

kar tatlim bak renk kattin topigimize:)
seyma ben bebekler ellerinde bez mez bebek neym tasirlar ya o olaya bayilirim oldum olasi
alyaya bugun aldlim mendilimsi bi tavsancik eve geldim annem aynen sole dedi:
kiz hani süt ogulna:)
aklimdan gecmedi degil ama mavisi yoktu pembe vardi o magzanin merkezine de bakicam ins bulurum
iki kuzunun elinde ayni schmusii ne tatli olur
mehtabim gülümm nasssin ?nele yptin bugüüünnn

X