- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.041
hatununun yemişim diyetiniah hatunum ah
diyetini zehir ettiğimkaydirigubbakcemile3
istediğin pendik olsuncokacimcoook
hatununu kandır ne zaman gelirse buralara o gün ayarlarızaklinialirimsmile
ah hatunum ah
diyetini zehir ettiğimkaydirigubbakcemile3
hatununun yemişim diyetinikötükedihüso sırnaşık şey
Kızlar selamm ben de katılabilir miyim kankalara=)
Tek başıma yaşıyorum 5 gündür okula gidip gelmek dışında evden de çıkmadım ölüyorum sıkıntıdan, var mı benimle ilgilenecek biri=)
oyy canlarım neler de yazmışlar:1hug:
özel hayattan çok sıkı görüşünce burda paylaşmaya pek birşey kalmıyo haliylebayanssulusmile
bir de herşeyin bir ömrü var. eşim kızıyo bu aralar kk bağımlılığıma ama diyorum herşey eskir hayatım, bir ömür geçecek değil ya. kafa dağıtıyorum rahatlıyorumboshayallersmile geriye yaşanan güzel hatıralar ve dostluklar kalacakboshayallersmile bazı şeyleri ne kadar da çok vazgeçilmez gibi sahipleniyoruz bu yüzden üzülüyoruz, gerek yok tadını çıkartalımolumunekankayizsmile bu olmaz face olur onun da ömrü tükenir sonra msn olur o da tükenir vs vs...hergün de baklava yenmez ki yaw bazen de rejim yapılıra.s.
neyse bir ara konuşuruz bebeem Şeniz
bu fasülleee yedi buçuk liraaaa
bu fasülle yedi buçuk liraaaaaaaaaaaaaaasositososito
hee kocana tanışşben yokken neler kaynatılmış öyle
biri pendikmi dedi aboooo kociğe danışmam gerek:jeyyar: eee diyetim birgün sizler içi feda olsun cokacimcoook
aybik kübüyle geliyomuşun süper
opuyorumnanaktan Şeniznikonum cancanım o kadar güzel ifade etmişsinki ayakta alkışlıyorum senialkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaa ben telaffüz özürlüyüm galiba bi ders almam gerek içimdekileri yazıya dökemiyommafoldumben
bu fasülleee yedi buçuk liraaaa
bu fasülle yedi buçuk liraaaaaaaaaaaaaaasositososito
durun ben de tutayım mendilin ucundan tey tey hobarey:teytey::teytey::dance:hem oynasın hem kaynasınzemuszemus
hadi aybiğim yandan zemuszemuszemuszemus:teytey:
severim seni candan :asigim::teytey:
estağfirullah:asigim:nıkon sen dekı ben gliyom bütün haftam feda o güzel yüreğine aşk olsun...
baciş, hatun kocasına tanışacak ondan sonrane zaman geliniyor pendik'e bakalım sempatiksalakcinni
tarihi belirleyin ben hep burdayım olumunekankayizsmile