Kanka gel konuşalım:)

[QUOTE=ceyda_26;13119949]Dünyanın en mutlu insanı bendim seni kucağıma aldığımda ... :asigim: opuyorumnanaktan
Allah'a binlerce kez şükrediyorum seni bana verdiği için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İsteyen herkesin bu duyguyu tatmasını dilerim.. :lepi:
Anne olan ve olmayan tüm arkadaşlarımın Anneler Gününü kutlarım :1hug:Şeniz
[/QUOTE]
annelerin en güzeli anneler günün kutlu olsun seni çok seviyoruz:asigim:
kanka hatunların buluşması haaa süpersin ya cancanım sıradaki buluşmada pendikte olcak inş
canım benim yaa bizde seni çok seviyoz sen yeterki gel istanbula sana özel buluşma yaparız iki lafın belini kırarız minik meleğimizlede tanışmış oluruz inş :1hug:
tşkler mehtap anne olanlarında kutlu olsun..

aşkolsun aybık keşke banada seslenseydin bende gelirdim kaynanamlara gtmezdım...bende istıyom ne eşarbı buu...

anlık kararla yapılan bir buluşma oldu canım hem biz aybikle görüşmeyeli iki aydan fazla olmuştu sen şanslısın daha sık biraraya geliyosunuz buda benim ödülüm olsun yerimseniben

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım dostum canım kankam benim :asigim::1hug: inş rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder o güzelliği tadabilirim :Saruboceq: sen hep benim ömrümde ol emi:1hug:
nikonum çantamı yeni aldım hemide sosyete pazarından :jeyyar:

fatocum sana yazmayı unutmuşum yeni anne
biz de 8 gözle gelmeni bekliyoruz canım inş günün birinde gerçekleşir ve tanışırz:)
sağol tatlım seninde anneler günün kutlu olsun nicelerini görmek nasip olsun inş.
gerçekleşicek buluşmak bigün Allah'ın izniyle canı gönülden istiyorum canım

annelerin en güzeli anneler günün kutlu olsun seni çok seviyoruz:asigim:

kanka hatunların buluşması haaa süpersin ya cancanım sıradaki buluşmada pendikte olcak inş

canım benim yaa bizde seni çok seviyoz sen yeterki gel istanbula sana özel buluşma yaparız iki lafın belini kırarız minik meleğimizlede tanışmış oluruz inş :1hug:

anlık kararla yapılan bir buluşma oldu canım hem biz aybikle görüşmeyeli iki aydan fazla olmuştu sen şanslısın daha sık biraraya geliyosunuz buda benim ödülüm olsun yerimseniben
[/QUOTE]

sağol canım
inş. seneye bugün aybikin dediği gibi seninde anneler gününüz kutlarız

güle güle kullan şeymacım bende balon etek istiyorum bak 4 ayağının üstüne düşmüşsün
bana da çiçeçiden orkide geldi çok şaşırdım hiç çaktırmadı kocik uyanır uyanmaz kızmaya başlamıştım ben olsam öterdim sustu garibim öğlenden sonrada pastaneden muffinler geldi hepsinin üstünde farklı bi msj vardı çok mutlu etti beni iyki varım hehehehe

ohh ne güzel hediyeler alınmış iyi günlerde kullanın kızlar
benim eşim hiç anlamaz hediye almaktan klava:
ama bugün güzel bi gün geçirdik oda yetti bana
kartını verdi sen ne istiyosan al dedi işime geldi o alsa daha az hasarla kurtulcaktı en kısa zamanda acısını çıkarmam lazım :))

Son düzenleme:
kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın afiyetleyinzemuszemus
ben de anneler günümü kendim kutladım, tektaşımı kendim aldım
avonun çantası da fene değilmiş haaklinialirimsmile
Aybuş senin sosyete pazarı çantanı yisinler:jeyyar::roflol::roflol:

fatolin işeme kız benim gibi yap
ben de kocikin kkartını aldım carfura gidip anneler günü indiriminden yararlandımzemuszemus
kendime cilt bakım ürünleri aldımbayanssulusmile
güle güle kullanimdelikafadulden

hehehe yanlış yamışız ne dalga geçiyosun yahu zemuszemus
güle güle kullan hediyeni

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http:/
[IMG][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/10/997.jpg[/url][/IMG]

Son düzenleme:
bende hedıyelerimi aldım çok şık kot bir balon etek gömlek çanta ....2 çocuğumun olmasıda güzelmiş hani :)))

:asigim::lepi::lepi:

birazdan çıkıcam çıkmadan merak ettiğin çiçeğimi de ekliym hemen

bilmeyenler için de çerçevemi ekliym mehtaptan anneler günü hediyem çok güzel düşünmüş benim güzel yürekli arkadaşımdoğum günü hediyemi de akşama eklerim en sevdiğim renk kahve rengi olan ço k cici bi bluz almış kankamopuyorumnanaktan

aybiş çiçeğin çok güzel oldum olası bayılırım orkideye gerçi orkideyi sevmeyen bayan olurmu hiç çiçeklerin başı eşin en pahalı çiçeği almış helal olsun bgn kociğininde doğum günü sen neler aldın bakem
fatolinam hediyemi beğendiğin için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…