Kanka gel konuşalım:)

gez nikonum yakışır sanakaydirigubbakcemile5

cok geçmiş olsun kuzum olur böle kazalar belki içerde bi anama olabilir bi gitseydin yaCADIARZU

bende ne ilginçtir her sene tatile gittigimde ögreniyom sonra unutuyomm:bbo:

adrenalin haa:1shok: genç kızken fuara cok giderdik çılgındık ama şincik ne olduysa cesaretim

yok

çocuklarım büyüdü ya, maşallah nasıl güzel oluyor artıkopuyorumnanaktan
en çok da onlar adına seviniyorum

ama elimde olsa mehtap gibi sudan çıkmazdım valla
ne yazık ki ben de muhakkak unutacağım:bbo:

hem de nasıl adrenalin:jeyyar:
ayağımın birini ön panele dayamasaydım düşücem imdat diye çığlığı basacaktım:tomato:
gondola binmek çok yordu beni çok benneyaptımki
herüflere güveniyoruz ya ondan tırsak olduksempatiksalakcinni

Son düzenleme:
abooooo:1shok: nikonum gondola binmiş hemide tek başına hemide en uca eyvahedigeldismileayakta alkışlıyom alkisalkisalkisseni bende binerdim en uca ama hayatta tek binemem hop oturup hop kalkıyoz zaten yanımdakinden destek alırım:jeyyar: hep neyse kazasız belasız geçip bitmiş en azından :teytey:
su güzeli seni çok geçmiş olsuna.s. şimdi ne durumda burnun çok acıyomu yaa bi doktora git allah korusun:1hug:
kelebeğim bende her yıl öğreniyom bi sonrakine unutuyom nedense tam öğrendim derken tatil bitiveriyo
delikafadulden

Slmlar aybıkım ve ailesiyle güzel bir 3 gün geçirdim hava şartlarından rehin bile kaldım ama değişiklik oldu herşey cüperdi doğrusu konuşmaktan pek resim yok ama müsait oluca bi kaç tane ekleriz..

:lepi::lepi::lepi:

bgn eski evime gittim içim bi hoş oldu evime girdim bazı değişiklikler yapılmıştı nasılda kapı açılınca güneş vurmuştu içeri ahh eski evim nerde şimdiki güneş almıyo
bu aralar eskisi kadar inrernette vakit geçiremiyorum bi karar aldım kendimce çok fazla nete takılıp kalmıycam havalar ısınıyo nede olmazsa
sizler napıyosunuz

ayburum ev dedinmi güney cephe olcak ilk tercihimdirsempatiksalakcinniinş kendi evin istedigin gibi gönlünce olur...

bende biara cok takılıyodum ama onun yüzünden gözlerim bozuldu ve basım cok agırıyor :bbo:havalar ısınıyo artık ınsan evde durmak istemiyor zaten sık sık cocuklarımla dışarı cıkmaya calısıyorum

amin kelebeğim inş
valla pc benimde gözlerimi bozdu baş ağrısı bendede yapıyo en iyisi ölçülü kullanmak
bgn çapaya doktor gittim 12 de gittim 4 de ancak çıkabildim doktordan genel muayene oldum rahimde problem yok allaha şükür reglin 3. günü gidip birsürü test yaptırcam sizler nerelerdesiniz

Kızlar selamm ben de katılabilir miyim kankalara=)
Tek başıma yaşıyorum 5 gündür okula gidip gelmek dışında evden de çıkmadım ölüyorum sıkıntıdan, var mı benimle ilgilenecek biri=)

oyy canlarım neler de yazmışlar:1hug:
özel hayattan çok sıkı görüşünce burda paylaşmaya pek birşey kalmıyo haliylebayanssulusmile
bir de herşeyin bir ömrü var. eşim kızıyo bu aralar kk bağımlılığıma ama diyorum herşey eskir hayatım, bir ömür geçecek değil ya. kafa dağıtıyorum rahatlıyorumboshayallersmile geriye yaşanan güzel hatıralar ve dostluklar kalacakboshayallersmile bazı şeyleri ne kadar da çok vazgeçilmez gibi sahipleniyoruz bu yüzden üzülüyoruz, gerek yok tadını çıkartalımolumunekankayizsmile bu olmaz face olur onun da ömrü tükenir sonra msn olur o da tükenir vs vs...hergün de baklava yenmez ki yaw bazen de rejim yapılıra.s.
neyse bir ara konuşuruz bebeem Şeniz

süpersin nikon...

bi ara görüşelim yaaa mehtap falan güzel oluyor...

nikon dibimdesin ama bi kahveye geliyorum demedin Çok üzgünüm çoook

süpersin nikon...

bi ara görüşelim yaaa mehtap falan güzel oluyor...

nikon dibimdesin ama bi kahveye geliyorum demedin Çok üzgünüm çoook
sağol canım benim:lepi: opuyorumnanaktan

:tomato::tomato:
acaba hangi gün gelsem bi bakim faceye hangi gün boşsun
olm seni evde bulmak mümkün mü:roflol:
bir gün o da olur gadasını aldığım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…