- 11 Eylül 2008
- 1.326
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.021
çocuklarım büyüdü ya, maşallah nasıl güzel oluyor artıkopuyorumnanaktangez nikonum yakışır sanakaydirigubbakcemile5
cok geçmiş olsun kuzum olur böle kazalar belki içerde bi anama olabilir bi gitseydin yaCADIARZU
bende ne ilginçtir her sene tatile gittigimde ögreniyom sonra unutuyomm:bbo:
adrenalin haa:1shok: genç kızken fuara cok giderdik çılgındık ama şincik ne olduysa cesaretim
yok
abooooo:1shok: nikonum gondola binmiş hemide tek başına hemide en uca eyvahedigeldismileayakta alkışlıyom alkisalkisalkisseni bende binerdim en uca ama hayatta tek binemem hop oturup hop kalkıyoz zaten yanımdakinden destek alırım:jeyyar: hep neyse kazasız belasız geçip bitmiş en azından :teytey:
su güzeli seni çok geçmiş olsuna.s. şimdi ne durumda burnun çok acıyomu yaa bi doktora git allah korusun:1hug:
kelebeğim bende her yıl öğreniyom bi sonrakine unutuyom nedense tam öğrendim derken tatil bitiveriyo delikafadulden
Slmlar aybıkım ve ailesiyle güzel bir 3 gün geçirdim hava şartlarından rehin bile kaldım ama değişiklik oldu herşey cüperdi doğrusu konuşmaktan pek resim yok ama müsait oluca bi kaç tane ekleriz..
ayburum ev dedinmi güney cephe olcak ilk tercihimdirsempatiksalakcinniinş kendi evin istedigin gibi gönlünce olur...
bende biara cok takılıyodum ama onun yüzünden gözlerim bozuldu ve basım cok agırıyor :bbo:havalar ısınıyo artık ınsan evde durmak istemiyor zaten sık sık cocuklarımla dışarı cıkmaya calısıyorum
sağol canım benim:lepi: opuyorumnanaktansüpersin nikon...
bi ara görüşelim yaaa mehtap falan güzel oluyor...
nikon dibimdesin ama bi kahveye geliyorum demedin Çok üzgünüm çoook