Kanka gel konuşalım:)

şeymam
gelmem mi
Keremim bir başka biliyorsunopuyorumnanaktan
inşaallah kısmetse gelicem onun tatlı dilli ağzından mıncırcam Şeniz
atarız yandan yandan be ya:teytey: :dance: sositososito

çok tşk ederiz:...facede etkinlik oluşturup sizleride davet ettim onaylar bakarsanız sevinirim..
aybık,ve mehtap szide katılırmısnız...

slm kızlar yoğun bir haftasonu geçirdim malum yaz geldi artık ayburu evde bulmak zorlaşıyo
pendik işini kociğe söyledim sesini çıkarmadı bakalım yine konuşcam ciddiye almadı galiba
şeymacım inş bi engel çıkmazsa katılmak isterim keremin doğum gününe

havaların ısındığı topikten belli hehe
neşemiz bol olsun matine gibim olmuş buralar
kız nikoncadısı kullanıyonmu macini
papatyam mayıs geldi bende geliym süleyman abiden de izin gelsin hobba ordayız:eek:
ben kociğe dedim pendiğe gitcem iskender yemeye
o da dediki taa oraya niye gidiyosun ben sana kadıköyde ısmarlarm
bende dedim gönlün kalmasın senle de yerim hehe öle deyince güldü tamam dedi hehe şirnliğimlen izin alıyom öğrenin kızlaraklinialirimsmile
sen öyle diyorsan öyledir bidenemopuyorumnanaktanzemuszemus:içelim:
macı beğendim canım beğenmem misositososito
tam istediğim gibi, doğal. hatta eşimin dikkatini çekmedi:nazar:
ben hep derim senden öğreneceğim çok şey var diyeee:nazar:
burda olsaydın sana yapacağımı bilirdimmopuyorumnanaktanaklinialirimsmile süprizzzzz
ama malesef kaynanam geliyialsanaalsanasmile

çok tşk ederiz:...facede etkinlik oluşturup sizleride davet ettim onaylar bakarsanız sevinirim..
aybık,ve mehtap szide katılırmısnız...
kaynanam geliyo hay aksikötükedihüso
ayın altısında maaş alıyorlarmış, kayınpeder hiç beklemez hemen alır biletialsanaalsanasmile
Bana dua edin kızlar şu kaynanam bir şeyleri sorun edip kafayı takmadan rahatça geçsin günlergamyoncuiremsu
faceb.oook face.book hergün aradım durdum
fac.ebook faceb.ook sonun da seni buldum sositososito
bak şarkı yazdım sana bebeğimolumunekankayizsmile
gittim baktım becerdim sanırsam etkinlik işinisempatiksalakcinni

slm kızlar yoğun bir haftasonu geçirdim malum yaz geldi artık ayburu evde bulmak zorlaşıyo
pendik işini kociğe söyledim sesini çıkarmadı bakalım yine konuşcam ciddiye almadı galiba
şeymacım inş bi engel çıkmazsa katılmak isterim keremin doğum gününe
dur bekleyasakkelime
hemen acele etme:emir_bebek:
kaynanam geliyo zorlu bir kaç hafta beni bekliyo:nazar:
o gelmeden seni arıycam
ki, telefon konuşmamı çok kafaya takar kendisi, hiç hazetmez tlf konuşmalarımdanalsanaalsanasmilekötükedihüso
bi sesini duyim de endorfin salgılayimguclubacismile opuyorumnanaktan

abooooo dimek kaynana geliyi allah yardımcın olsun kuzum
ahh keşke benim kaynanamda sağ olaydı geleydi yanıma hiç göremedi evimi ama cici kaynana var onunda geleceği yok

eyyyy acıdım nikonaaaa
kız nikon canının çektii bişe warmıı:teselli:
vııyyy bana vaylar banadelikafadulden
beni bir sen anlar, Aybuş çekil köşeye sen bilmen bu işleri sırnaşık şeysırnaşık şey
endorfinimi aldım gerçi sositososito
ama o günler geçtiğinde beni kendime getirme partisi isterimsempatiksalakcinnisositososito
ne istersem yapıcan di mi:jeyyar::roflol::roflol:

slm kızlar pc iflas etmek üzere zar zor açtım ekrana acayip yazılar çıktı yakında çökecek galiba
off yaa şimdi leptop aldıramam bizimkine biraz daha dayan pc

ben geldim ben dün az da olsa mehtabı gördük kübüyle
teşekkürler mehtap kübraya iyi oldu ne zamandır istiyodu
ama nası döndüm evee hiç sormayın
he bide kıvanç tatlıtuğu gördük sdece gördük sanmayın gittik sohbet te ettik hehehe

ben geldim ben dün az da olsa mehtabı gördük kübüyle
teşekkürler mehtap kübraya iyi oldu ne zamandır istiyodu
ama nası döndüm evee hiç sormayın
he bide kıvanç tatlıtuğu gördük sdece gördük sanmayın gittik sohbet te ettik hehehe

:lepi::lepi:
ne kadan hızlı ve pratiğiz dimi aybiğim anlık kararla jet hızıyla kendimizi ortaköyde bulduk:eek::eek: 15 günlük diyetimi waffle kaçamağıyla ödüllendirdim cokacimcoook sırada kumpir var ona göre bide tabiki iskender hemide pendikte:eek: nikonum cancanım işlerini ayarlasın uçarız hep beraber:eek:
ayyyy kıvanç ne kadan yakışıklı ve sevimliydi birebirde konuştuk kendisiyle reklam çekimi yapıyolardı resmini çektik ama beraber çekilemedik çünkü çekim vardı yasaktı
kübüyü bende çok özlemiştim aybiğim bu arada güzel hediyen için çok teşekkürler çok beğendim eşarbı artık ikiz oldukolumunekankayizsmile
bgn misafirim var abim geldi eşimin halasıgilde gelcek yemeğe çoğu şeyi yaptım onları bekliyom

Son düzenleme:
esas fotolar aybikte

3766.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Dünyanın en mutlu insanı bendim seni kucağıma aldığımda ... :asigim: opuyorumnanaktan
Allah'a binlerce kez şükrediyorum seni bana verdiği için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ısteyen herkesin bu duyguyu tatmasını dilerim.. :lepi:
Anne olan ve olmayan tüm arkadaşlarımın Anneler Gününü kutlarım :1hug:Şeniz

ortaköyden güzel mi geçmiş:nazar:

hemen üstünüze alınmayın la behlüle dedim onukötükedihüso ay bunu bile dedim hay kendime:mymeka: hiç komik değilimsempatiksalakcinni

kanka hatunların buluşması sınamalarda:nazar:
aman maşallah kuzularım her gününüz günlü güneşli geçsinopuyorumnanaktan çok güzel bir buluşma olduğuna eminimopuyorumnanaktan hele de kübi kankam da gelmiş:nazar:
bilahare öpüyorum sizi fıstıklarım Şeniz
kızlar çantalarınızı çok beğendim:kahve:

anneler günümü kutlayanlara ayrıcana teşekkürler:eek: benden de diyeyim:asigim:

vay kankalar buluşmuşlar çok tatlısınız ya
valla sizinle tanışmak 2 lafın belini kırmak için can atıyorum aybik ve mehtap siz ayrısınız benim için bu sitede istanbula bi gelim hayırlısıyla bi buluşmada biz yaparmıyız belki 19 mayısta gelirim kociki kandırırsam
bu arada kıvançla sohbetler edilmiş resim çekinilmiş vay anasını sayın seyirciler huhuuuu

tşkler mehtap anne olanlarında kutlu olsun..

aşkolsun aybık keşke banada seslenseydin bende gelirdim kaynanamlara gtmezdım...bende istıyom ne eşarbı buu...

teşekkürler kızlar dün gece uyumadan önce bi dilek diledim
Rabbim seneye mehtabın anneler gününü kutlama olanağı ver dedim yumdum gözlerimi
inş nasip olur bize bu mutluluk..
bende ki çanta kübünün çantası nikoncanım avon çantasıymış hehe ama mehtabın çantaso gerçekten çok güzeldi..
biz kübüyle kadıköyde oyalanacaktık mehtap atladı geldi burda oyalanacğımıza gezelim dedi şeymoş hesapta yoktu o bakımdan bozulma kuzuaklinialirimsmile

X