- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
Aybuş 2 gündür ev mi arıyorsun ortalarda yoksun kuzumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance:kaydirigubbakcemile5nıkon sağol canım hafif ateş,öksürük vede burun akıntısı var dunde isaldi geçen gezmye gittim şifayı kaptı...çocuk 1 gun arayla dışarı çıkınca hasta oluyo hergün çıkmak gerek hihihihihihihi
slm
kaç gündür giremedim topiğe yaaa özledim sizi hafta sonu yoğundum misafirlerim vardı bide malum ev arama telaşındayım ihmal ettim sizleri
kızlar dün aldığım çizmelerim. bunlara ankle bot mu deniyor pek çözemedimbilmiyorumkismile sevdim böyle modellerizemuszemus
bu aralar böyle kazaklaraa taktım her rengini almak istiyorumbayanssulusmile
hepsini dün almadım, üstteki 3 tanesini almıştımsempatiksalakcinni
en üstteki kiremit rengi ama tam turuncu çıkmışbenneyaptımki
kızlar 10tlye böyle boğazlı kazak görürsenizbir mağazada, bağa haber etmeyi unutmayınalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5
bu eşarbı da aker mağazalarında defolu eşarp satılıyor artık ucuza, pendiğe kadeşime gittiğimde ordan aldım. marka baskısının orda makine yağı gibi bir leke vardı oraya domestos renkli döktüm leke meke kalmadıbayanssulusmile bu eşarba aşık oldum:dance:
bu şirin bluzu da bana kardeşim papatyanil almış, broşu dasempatiksalakcinnişakkıdı
nikonum cicilerin hayırlı olsun
çizmelerin çok tarz duruyo çok güzel modeli var
boğazlı kazakların herkesin dolabında olması gereken kurtarıcılar renkleri çok güzel
eşarbının deseni çok hoşmuş çok beğendim hemide ucuza almışın
kazağının rengine ve kol kısmındaki detayı çok beğendim broşunda çok güzel
hyılı uğurlu olsun nikonum cancanım
mehtabımmmmm aklıma bi soru takıldı
hey bende bugün şeymayla optümumdaydım kızz
sen niye gidio oralara bana haber vermion bakem
doğmamış çocuğa don biçmek benimksi sorum şu mehtabın cocuğu olsa adını ne koyardı ??
dün akşam eşimin kartalda işi varmış şansıma araba da bulmuş, götürim dedi ben de gittim kapanana kadar fink attım:dance:hey bende bugün şeymayla optümumdaydım kızz
sen niye gidio oralara bana haber vermion bakem
doğmamış çocuğa don biçmek benimksi sorum şu mehtabın cocuğu olsa adını ne koyardı ??
he çuk beğendim. önemli olan uygun vakitte başına geçmekbayanssulusmilenikonum iyi alıştınız valla şu leslie işine bgnde indiremedim abim gelsinde bi el atsın şu indirme işine
şöyle belirteyim yaklaşık on yıldır erkek ismi olarak tek belirlediğim umut
ama hiç kız ismi düşünmedim hep kızım olsun dememe rağmen umut ismini çok seviyorum anlamından ötürü heralde inş benimde umudum olur umut