Kanka gel konuşalım:)

nıkon sağol canım hafif ateş,öksürük vede burun akıntısı var dunde isaldi geçen gezmye gittim şifayı kaptı...çocuk 1 gun arayla dışarı çıkınca hasta oluyo hergün çıkmak gerek hihihihihihihi

mobilya peşindeyim yaa
küçükçekmeceye gittik dün
sizlerden ne var ne yok
aslında bugün ümraniyeye gitsem kayranın annesiyle finkk atsak caddede ama üstümde bi halsizlik var ki sormayın
ev hafta sonu tepe taklak oldu gelen giden de oluca baya bi işim var çarşmba sabahıda teyzem gelcek isviçreden kızı tuanayla anliycanız kafamı kaşımaya vaktim yok :p

aaybık keşke gelseydınnn yawww yarın gıdelım dıem mısafirim var neyse artıkın cumaya görüşürüz..kızma cici aldım umarım unutmam hatırlat bana heeeee

slm
kaç gündür giremedim topiğe yaaa özledim sizi hafta sonu yoğundum misafirlerim vardı bide malum ev arama telaşındayım ihmal ettim sizleri

kızlar dün aldığım çizmelerim. bunlara ankle bot mu deniyor pek çözemedimbilmiyorumkismile sevdim böyle modellerizemuszemus
2hpsy0j.jpg

bu aralar böyle kazaklaraa taktım her rengini almak istiyorumbayanssulusmile
hepsini dün almadım, üstteki 3 tanesini almıştımsempatiksalakcinni
en üstteki kiremit rengi ama tam turuncu çıkmışbenneyaptımki
kızlar 10tlye böyle boğazlı kazak görürsenizbir mağazada, bağa haber etmeyi unutmayınalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5
2n9mkab.jpg

bu eşarbı da aker mağazalarında defolu eşarp satılıyor artık ucuza, pendiğe kadeşime gittiğimde ordan aldım. marka baskısının orda makine yağı gibi bir leke vardı oraya domestos renkli döktüm leke meke kalmadıbayanssulusmile bu eşarba aşık oldum:dance:
jufvx1.jpg

bu şirin bluzu da bana kardeşim papatyanil almış, broşu dasempatiksalakcinnişakkıdı
20r7blg.jpg

nikonum cicilerin hayırlı olsun
çizmelerin çok tarz duruyo çok güzel modeli var
boğazlı kazakların herkesin dolabında olması gereken kurtarıcılar renkleri çok güzel
eşarbının deseni çok hoşmuş çok beğendim hemide ucuza almışın
kazağının rengine ve kol kısmındaki detayı çok beğendim broşunda çok güzel
hyılı uğurlu olsun nikonum cancanım

nikonum cicilerin hayırlı olsun
çizmelerin çok tarz duruyo çok güzel modeli var
boğazlı kazakların herkesin dolabında olması gereken kurtarıcılar renkleri çok güzel
eşarbının deseni çok hoşmuş çok beğendim hemide ucuza almışın
kazağının rengine ve kol kısmındaki detayı çok beğendim broşunda çok güzel
hyılı uğurlu olsun nikonum cancanım

sağol canımcımopuyorumnanaktana.s.
daha güzelleri senin olsunbayanssulusmile

ya haklısın bu boğazlı kazaklar çok fonksiyonelkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
şöyle belirteyim yaklaşık on yıldır erkek ismi olarak tek belirlediğim umut
ama hiç kız ismi düşünmedim hep kızım olsun dememe rağmen umut ismini çok seviyorum anlamından ötürü heralde inş benimde umudum olur umut

hey bende bugün şeymayla optümumdaydım kızz
sen niye gidio oralara bana haber vermion bakem
doğmamış çocuğa don biçmek benimksi sorum şu mehtabın cocuğu olsa adını ne koyardı ??
dün akşam eşimin kartalda işi varmış şansıma araba da bulmuş, götürim dedi ben de gittim kapanana kadar fink attım:dance:

aa bu ilk tanışmada sorulan sorulardan biridrkaydirigubbakcemile3
1 sene sonra aklına geldi
aklına gelen mehtabın başına gelsin ne diyimopuyorumnanaktan:Saruboceq:

nikonum iyi alıştınız valla şu leslie işine bgnde indiremedim abim gelsinde bi el atsın şu indirme işine
he çuk beğendim. önemli olan uygun vakitte başına geçmekbayanssulusmile

ikinci verdiğim linkteki sende zayıfla sitesine gir 3.mili yüklemeye başla. ben bu saatlerde yüklemiştim çok rahattımbayanssulusmile bir dene şimdi, bak helekaydirigubbakcemile

şöyle belirteyim yaklaşık on yıldır erkek ismi olarak tek belirlediğim umut
ama hiç kız ismi düşünmedim hep kızım olsun dememe rağmen umut ismini çok seviyorum anlamından ötürü heralde inş benimde umudum olur umut

ooo bebek doğsun bin türlü isim çıkar:ecrin_bebek:
daha doğmamışken şunu koyarım bunu koyarım deniyor ama iş ciddiye binince hop başka bir isim sen mırahlanma Aybik:emir_bebek:
misal benim ilk oğlumun adı 9ay Yusuftu, ben istemiştim eşim de kabul etmişti
Yusuf diye sevdik, kaynanam dahil
sonra isim kulağına okunacakken kaynanam dedi ben Yusuf istemem, koyarsanız Yusuf demem diyealsanaalsanasmile uyyyş çok sinir bir dönemdi şimdi bile gerildim:sinifsinif:

X