- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
süpersin kate:lepi:
Var anacım olmamı yeterki sen iste nikonum
Sanada walk at home diyorum başka bişey demiyorum kaydirigubbakcemile2
Bu arada 5 kilo 1 biden inceltiyo diye biliyorum ben acep yanlış mı biliyorum :uhm:
nasılsın canım özlettin kendiniŞenizbenim fotolarda gördügüm kadarıyla hiçbirinizin kilosu yok CADIARZU
nikon canım hele sen ıkı cocukla cok ıyısın :lepi:
süpersin kate:lepi:
dün gece o topiki keşfettim meraktan çatlıyorum nasıl program diye
linkleri indirmek için biraz daha araştırma yapıcamkaydirigubbakcemile
ne var programın içinde:uhm:
gerçekten sıkılmadan yapılacak bir şey mi acabakaydirigubbakcemile2
sonuçta koşu bandı da zevkli bir alet ama insan üşenebiliyo:bbo:
vereliniortakSadece yürüyüş canım.Ama videodaki kadın yani leslie çok güzel motive ediyo insanı.Sen ilk başta 1 miles yada 2 miles olanını indir sonra kademe kademe 3,4,5 miles ı indirirsin.
Ama ben fotoda seni çok çok normal kilolu gördüm yani verilecek bişey yokki sende bilmiyorumkismile
Koşu bandını ben hiç sevmiyorum yer ayaklarımdan kayıp gidiyo gibi ama bu öyle değil gayet keyifli
aa bak şimdik gördüm seni napıyosun...
a.s.sağol canımgünyadın nıkonum hepsi harika güle güle kullan eşarp süper bu tonlarda eşarba ihtiyacım vardı bende bır armıneye bakacağım...
aybıkım ne oldu
:içelim::dance:gunaydın hatunlar bende ugrayayım dedım kanka sohbetınıze
İstanbul yolcusu gelmişguclubacismilenikon cicilerin çok hoş güle güle kullan dün açılmıyordu resimleri bende
papatyaya söyle bana da abla diyebiliraklinialirimsmile
eferim kızımasempatiksalakcinni hazır araba varken bu işi de arada çıkarttın demekaklinialirimsmilegeldim gelir gelmez dün modokoya bilem gittim
kararsız kaldım iyce okadar model arasında öf
geçmiş olsun şeyma, ciddi bir şeyi yoktur inşaallah:Saruboceq:herkes küsüyo bide ben deneyeyım dedım..
dün msj attım kayram hasta diye dönmedin çok üzüldüm....