- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
selam hanımlar iyi kaynatmışsınız ınsan bı msj atar topıce gel sohbet var dıye....
bu arada o gün çok guzeldi tadı damağımda kaldı 9 da gelmeme rağmen, enişte mutfakta biz aybikle gel keyfim gel...
hepiniz çok içtendiniz mehtabım çok sevdim seni özellikle yüreğini ne güzel insanmışsın sen hep böyle kal tatlım...
nikonum sende ne şirin şeymişsin öyle yawww ne güzel muhabbetin var 40 yıllık arkadaş gıbı olduk yüreği güsel şirine..
aybikim sana söyleyecek laf yok sen benimmm sütaşımsız çok sevıyorum seni...
hepinizi...
zarifecik sende çok zariftin canım çok memnun oldum..
evet canım çok sağolllll...şımar anacım şımar bu arada kayra bgn 5 aylık olduydu dimi rabbim 50. yaşları görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
Şeyma çok teşekkür ederim o senin güzel gören gözünolumunekankayizsmile
Kayrada kalça çıkığı çıkmamasına sevindim, sağlıkla büyüsün inşaallah:Saruboceq:
slm canlar bgn ne çok yürüdüm yaa saatlerce ev aradım ama burayada yazıyom o ilk beğendiğimiz evi alıcaz heralde boşuna kendimi yoruyom
aybik ikeaya gittinizmi
kate nirelerdesin nasıl oldun
bursadan slmlar pek nete giremedim muhabbete dalınca uyyana kadar gidiyo
az kaldı cumaya biletimi aldım dönüyorum kocik duramıyo..
şeyma iyi oldu hep sen hep sen olmuyo eccikte biz beğenilelim diy mibayanssulusmile
ikea ya gittim ama beğenmedim çok basit dergidekiyle alakası yok hüseyn gel modokoya bakalım dedi inş gönlümüzce olur bakalım.. bu arada aramışssın kaçırdım sonrada unuttum dönüş yapmayı hep erteliyorum şunu yapimym bunu yapiym diye kalıyo öylece hakkını helal et
aybik tahmin ettim şarjının bittiğini
nikonum neler aldın bakıyım
ne güzel geçen hafta hep beraberdik dimi
anaam hatunum mesac bile yazmışolumunekankayizsmile
hakkaten eşim nasıl son dakkada izin vermiştikaydirigubbakcemile5
boshayallersmile
sen güzel bir ev bul taşın sana da gelmek nasip olur inşaallahzemuszemus