Kanında demir eksikliği olan var mı?

demir eksikliği olan arkadaşlar fazla çay içmeyin. kanda demir kaybına sebep oluyormuş.. bilginize yerimseniben

olmazmı :)) bendede var ara ara düşüyo çıkıyo çocukluktan beri
en son geçen yıl martta bi hap verdi doktor 3 ay kullandım
ondan beri iyiiyim
kanımın eksik olduğunu şöyle anlıyorum
kalem ucu, toprak, kahve telvesi çok yiyorum
şimdi onları versler ban tiksinirim

ama çaya da bayılırım yani :))

siyah üzüm çekirdeğinin tozunu sabah akşam plastik kaşıkta 1 bardak suyla içtim
hem kan depoladı
hem göğüs büyüttü hem cildimi güzelleştirdi
ben bunuda uyguluyorum
ama hava almaması gerek

ılaç kullanımın ılk ayını bıtırdım ama bana verılern kür 3 aylık.Sonunda sayım 12,5 cıkarsa bırakıcaz ama yok hala 12,5 altındaysa bı kür daha.Son sayımda 9,5 cıktı ama artık dengede bıle yuruyemıyordum.Evet cay kahve hepsı yasak ama bende cok sevıyorum ozellıkle sade kahveyiiii.Bende kımse gormeden gızlı ıcıyorum gunde bı kac fıncacık=))))))

canim bari bi fincan ic

Aıds kandakı hemoglobını dusurur bı sure sonra yok eder.Sanırım sendekı sebep de hemoglobın dusuklugu.Su an benım kullandıgım ılac da da yazıyor dr da soylemısdı genel kullanım durumu aıdslı hastalar dıye.Hemoglobının cok dusuk cıkmıssa o yuzden o derece kuvvetlı bı ılac kullanıyosundur.Hemoglobın kandakı oksıjenı organlara dagıttıgı ıcın oldukca onemlı bır madde.Asırı unutkanlık dı en buyuk sıkayetım yorgunluk vs yanısıra.Oksıjenın beyıne ve dıger organlara yeterı kadar gıtmemesınden kaynaklanıyormus.Muhtemelen boyle bı durumdur.Panık yapma gecmıs olsun

bugun ilk demir ignemi vuruldum ferrlecit diye bi igne bakalim insallah faydasini görürüm, bu garip bas dönmesi gibi halden bikdim artik 2 aydir.
kafami karisdiran kan degerim cikmis ama demir 17 ye dusmus...

doktor banada bu demir ilacını 6 ay kullanmamı söyledi,
benim sorunumda ilacı bıraktıktan sonra bu değerleri uzun süre koruyamam

Hurma; şeker, fibrin, karbonhidrat, demir ve magnezyum kaynağıdır. Şeker içeriği kuru hurma da yüzde 75-80 oranındadır. Bağırsak hareketlerini arttırıcı özelliği vardır, kabızlığa faydalıdır. Demir içeriği yüksek olduğundan anemi (kansızlık) hastalarında diyete eklenebilir. Ancak fazla miktarlarda yendiğinde ise kan şekerini hızla yükseltir.

3 tane demir ignesi vuruldum ama bi faydasini gördugum denilemez, demir ignesi vurulan arkadaslar kac igneden sonra faydasini gördunüz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…