- 30 Ekim 2006
- 228
- 30
- 643
- 44
- Konu Sahibi TesterTester
-
Bu hafta benim kızıma da kan tahlili yapıldı kanı düşük çıktı bizde 3 ay boyunca tedavi görücez ilacı da FerroZink.kan yapan gıdalar neler bilen varsa yazarmısınız.
canım demir eksikliği bendede çıktı.malesef .ilacın ismi ferrosanol dimi..ondan verdi..3 ay boyunca kullanmak gerekiyomuş ama ben biraz ihmalkarlık yapıyorum..faydasını ilk kullanmamda gördüm..gerçektende..yanaklarım kızardı..kilo aldım..
sendede sürekli halsizlik,uyku hali varmı canım..
normal değeri 12 olması gerekiyomuş bende 7 çıkmıştı ilk seferinde..dr.şok oldu sen nasıl ayakta durabiliyosun diye..en son 10 du..ilaç kullanımından sonra yani..
balık yumurtanın sarısı et ciğer bunlar kan yapıyor kızınız kaç yaşında
ya şuanda ağlıyorum onu yazan çok moralimi bozdu töbe töbe serum demirinin aidsle alakası varmı diye soru sormuş cevap yok ama hiç ama benim kafama takılan şu niye böle bi soru sormuş bu yaa
Saçmalama canım aptalca bir soru için mi ağlıyosun bende şimdi sen sorduktan sonra araştırdım aynı soruyu bende gördüm bence o soruyu yazanın aids olma korkusu var bence o yüzden böyle bir soru sormuştur.Sen birazdaha araştır zaten öyle birşey ihtimali dahi olsa doktorun seni uyarırdı.
canım benim meyveyle aram hiç iyi değildir.
yani hiç yemezsem aramam.
bu konuda seçiciyim anlıyacağınız.
5 yaşındaki oğlumda aynı ben.
bendede kansızlık var.yazın başından beri ferro sanal kullanıyorum.
bu ay test yaptık kan değerlerim 12 olmuş yani normal.
ama doktor iki ay daha devam et dedi bu ilaçlara.
birde akşamları oğlumla süte pekmez karıştırıp içiyoruz.
daha önce günde her sabah bir avuç kuru üzüm çekirdeği yemiştim onunda çok faydası oldu.
aslında sağlık için birşey verildiği zaman düzenli takip ederim.
mesala doktor kan ilaçlarını iki ay daha al dedi.
bu iki ay sonra her sabah 10 tane çörek otu tohumu yutacağım suyla.
araştırmalarıma göre çörek otu ve tohumu her derde devaymış.
yani ferro sanalın yerini çörek otu tohumu alacak.
hayır canım serum değeri diye birşeyi bilmiyorum ilk kez senden duydum.benimde meyve ile aram hiç iyi değil ama aşağıdada yazdım serum değeri diye bişey biliomusun canım nebiliosan açıklarmısın bana çok moralimi bozdu bi soru
sende gördün dimi aklıma getirilebilecek en kötü şeyi düşündüm yaa o nebiçim bi soru allahım sen başa verme senin kızının sonuçlarında da serum demiri falan yazıomuydu abla ya o yazan bencede bi şüphesi var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?