E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi TesterTester
bende de vardı benim için sorun olmadı hiç o bahane ile lisede beden eğitiminden 3 yıl rapor almıstım ilaç kullandm sorun edilecek bir şey değil
serum demirimi??
duydunuzmu hiç böle bişe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de vardı benim için sorun olmadı hiç o bahane ile lisede beden eğitiminden 3 yıl rapor almıstım ilaç kullandm sorun edilecek bir şey değil
bendede demir ve kan eksikliği çıktı ilaç verdi dr. ama yutamıyorum et süt yumurta hak getire vejeteryanım zaten doğal yollardan almaya çalışıyorum ama ilaç kadar etkili değil sanırım
şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim duydugum bişey galiba ama farklı bişey olsa dr uyarırdı mutlaka şimdi nette bakıyım dedim demir eksiliği çıkıyo yine
canım hiç bilmiyorum inan..kimiisnde demir eksikliğinde kan veriyolar..kimisinede böyle ilaçla tedavi veriyolar işte..:1hug:ya benimki farklı bişe heralde serum demiri diye geçiyo 34 yazıo ne bu şimdi canım bilgin varmı
Selam senelerdir demir eksikliği tedavisi görüyorum tek bir ilaç kullandım, ilaç kullandığım sürede faydasını gördüm ama gıdalarla desteklenmesi mutlaka şart yalnız bir kardeşimiz süte pekmez katarak içiyormuş bunu neden yaptığını anlamadım..pekmez kansızlığa iyi gelirde bildiğim kadarıyla süt ürünleri kan yapıcı maddelerle birlikte alınmaz çünkü etkisini azaltır..
normal değeri 12 olması gerekiyomuş bende 7 çıkmıştı ilk seferinde..dr.şok oldu sen nasıl ayakta durabiliyosun diye..en son 10 du..ilaç kullanımından sonra yani..