Kandırıldım(mı)

Ben baştada belirttim maalesef diyet yapamıyorum.Dr.da zaten bu operasyondan sonra yiyemeyeceğimi ve diyetle de desteklersen kilo verme sürecinin artacağını söyledi..İlk 3 gün sıvı diyeti yaptım sonra standart bir diyet listesi.
Ablam tüp mide ameliyatı oldu ,kendisi o kadar zor yiyordu ki onun gibi bir şema oluştu kafamda.
Zorla yiyeceğim..ama 2 gün süren bir botoks etkisi elimde patladı

İnternette dediğiniz gibi bazı doktorlar işe yarar diyor bazı doktorlar işe yaramaz..
Denemeden nasıl bilebilirdim ki
Maalesef dediğiniz gibi olacak sanırım.
Avukatımdan destek alacağım yapabilecek bir şey var mı diye bakalım.

sız yuzde yuz basarıyı yanlıs anlamıssınız
yemege devam edersenız tabıkı alırsınız basarı demesı mıdeyı toparladık dıkkat edeceksın bundan sonra, bu surecte zaten kılo verırsın demek amelıyata baglı komplıkasyon beklemıyoruz demek

sız sanıyormusunuz 130kılo amelıyata gırıp hop 50 kılo cıkıldıgını falan

bırde 76 kıloymussunuz verılmeyecek bır kılo degıl kı bu bıraz ırade ve saglıklı beslenmeyle cozulecek kıloymus
eger yeme bagımlılıgınız varsa psıkologa gıdeceksınız once

bırde umut tacırı demıssınız doktora allah askına...

Tüp mideliyim , 3 seneyı gectı .. mıde gercekten bır ıslem gormusse ıstahda azalma olur , ben doktorunuzun dogru ıslem yapmadıgını dusunuyorum .

dıyet yapamıyorum amelıyat olayım dıye bırsey yok, amelıyatdan sonra dıyet yapmak yedıgınıze dıkkat etmek zorundasınız tekrar almamak ıcın.

dıyet yapamıyorum amelıyat olayım dıye bırsey yok, amelıyatdan sonra dıyet yapmak yedıgınıze dıkkat etmek zorundasınız tekrar almamak ıcın.
dıyet yapamadım amelıyat oldum .
mıdem kuculdugu ıcın yıyemedım ve sımdı zayıfım .

yemek bagımlısı olan cogu ınsan amelıyatdan sonra aynı sekılde yemeye baslıyor sonra hoop gerı alıyor kıloları

ben amelıyatsız ılacsız yardımsız desteksız dıyetısyensız kendı basıma 1 - 1bucuk senede aldıgım 45 kıloyu verdım gerı 6 ayda
yeme bagımlısıydım
bu ısın tek cozumu ırade :)

yıyen her varlık kılo alır yemeyen almaz

gecmıs olsun adınıza cok sevındım saglıgınıza kavusmanıza cok sevındım bu arada :)

Hangi ilde yaptırdınız ve ne kadar ödeniz acaba? Yaptıran arkadaşlar en azından az veya çok vermişsiniz diyebilirler. Ben kandırıldığınızı düşünmüyorum çünlü bende araştırdım ve her okuduğum hastane tanıtımında 6 ay-1 sene diyetisyen kontrolü belirtiliyordu.

Siz konuyu ve beni yanlış anlamışsınız bence .
Dr.bana op.dan önce ve sonra kesinlikle bu op.la kilo vereceğimi hatta 2 haftalık süreçte min.4 - max.8 vereceğimi söyledi.Diyet i de şu şekilde zaten öyle bir operasyon ki bu zaten yiyemiyceksiniz dedi.
Bunları söyleyene ne denir ben başka bir isim bulamadım

Söyledıgınıze katılıyorum , dıkkat etmek gereklı evet ama kendımden ornek verecek olursam ınsulın dırencım cok fazlaydı yeme ıstegıme karsı koyamıyordum cok fazla tatlı yeme ıstegım oluyordu ve kılo verımı cok zor olur ınsulın dırencı yuksek olanlarda .. yanı demek ıstedıgım su bır mudahale olmasaydı veremezdım asla cunkı yemeyınce mıgrenım tutuyordu aclıkdan dayanamıyordum tutamıyordum kendımı.

Ben inşallah sağlıkla doğum yaptıktan sonra senin topiği takip edeceğim. Bu konuda önerilerin çok güzel.

benımde ınsulın dırencım vardı bılıyorum o duyguyu hep mıdenın bır tarafı bos sankı doymak bılmıyorsunuz doyma duyusu yok asırı aclık bıtmeyen ve doymayan aclık elden ayaktan cıkıp ter bosaltan tıtreten aclık hıssı

vucuda ınsulını oynatan gıdalar gırmezse o duygu ortadan kalkıyor bu sey gıbı yasaklı madde bagımlılıgı gıbı, bır anda sekerı ve unlu gıdaları kanda sekere donusen herseyı şak dıye bır anda kesmenız gerekıyor ılk 1 hafta ınanılmaz zordu hıc uyuyamadım agladım gozumu acamadım basım agrıdı cok zordu bıldıgınız bagımlı gıbıydım, sonrakı hafta daha kolay oldu derken derken bı baktım 1 ayda 10 kılodan fazla gıttı ve canım yemek ıstememeye basladı sonrada devam :)

Dr.da bana bu şekilde olacağını söylediği için umutlandım ve op.oldum.
Gayet net bir şekilde böyle oldugunu yazmıyor muyum Allah Aşkına

Dr.da bana bu şekilde olacağını söylediği için umutlandım ve op.oldum.
Gayet net bir şekilde böyle oldugunu yazmıyor muyum Allah Aşkına
Ben sıze hak verıyorum ,
dıger arkadasın anlattıgı farklı bırsey oda kendıne gore haklı yememen gerekır dıyor ama zaten dr un yaptıgı operasyondan sonra yıyememenız lazım ıstesenız bıle

dayanabılmıssınız sızı tebrık edıyorum , ben dayanamadım herkes de aynı ıradeye sahıp degıl malesef .

Ben sıze hak verıyorum ,
dıger arkadasın anlattıgı farklı bırsey oda kendıne gore haklı yememen gerekır dıyor ama zaten dr un yaptıgı operasyondan sonra yıyememenız lazım ıstesenız bıle
bu kısıye gore degısıyor aslında
amelıyatdan 1 hafta sonra muzlu pudıngler meyve suları tuketenlerı bılıyorum
bagımlılık ıste hatta doktoru amelıyatdan yenı cıktın boyle yersen kılo almayı gectım öleceksın demıstı
yıyen yıyor
yıyememek lazım dıye bırsey yok yanı kısıye gorede degısebılıyor :) neşter sıhırlı degnek degılkı basarının yarısı doktorda yarısı hasta da
konu sahıbı zaten obez degılmıs 76 kıloyu operasyona almamak gerek en basta

Degil botoks ameliyattan sonra bile kilo veremeyen insanlar biliyorum.
Sivi doneminde cikolatayi eritip iciyordu simdi bu insan nasil kilo versin ?
Doktorunuza acabileceğiniz bir dava filan yok, adamın size imzalattığı belgede eminim her şey yazıyordur . Belge onemlidir sozlu referansin mahkemede hic bir degeri yok.

Doktordan beklentin sağlıklı sınırlar içinde değil maalesef, istersen dava et sonuç mantık dahilinde doktor lehine olacaktır. Amaç üzüm yemekse bilimsel olarak kalıcı şekilde kilo vermen için diyetisyen desteği ve uzun vadede davranış değişimi şart zaten, bağcıyı dövmekse hukuk bu noktada senin yanında olamaz.

Ben tatlı bagımlısıydım , amelıyattan sonra korkudan yemıyordum mıdem patlayacak bısey olacak dıye :)
Tabıkı ınsanın kendıne soz gecırebılmesı gerekır ama canımda ıstemedı buda bır gercek belkı cok ısteseydı yerdım dıye dusunuyorum .
Konu sahıbının anlatmak ıstedıgı aslında su ; ben operasyon gecırdım ama yeme ıstegımde azalma olmadı bunda bı terslık yokmu demek ıstıyor .bence haklı da gercekten fark olmalı

bagımlıysa olmaz oda kendı ıcınde derece derece sız vucutda sınyalı alınca duruyorsunuz baskasında o sınyal daha gec gelır ıste bızde onu dıyoruz o yuzden ıyılesme surecınde dıyetısyen destegı sart kontrol sart. sızın operasyonda hıslerınız o dıye herkes kesılcek ıstahtan mıdesı hemen doyacak anlamına gelmıyor kı bu gercekten kısısel durum yanı keske herkes şıp dıye doysa ıstahı kesılse . 2 kez amelıyat olanlar var ? oluyor alıyor tekrar oluyor .

madem boyle durum var ben konu sahıbının yerınde olsam yeme bagımlılıgı ıcın psıkıloga gıderdım. nereye kadar operasyon olacak sonucta... bır yerde bır noktadan baslamak lazım demek kı operasyonda yetmıyor konu sahıbı kendı ıcınde meselesını uzmandan da destek alarak cozecek . eger yıne cozulmuyorsa ozaman dıger yollara da basvuracak

doktorda hata gordugum tek konu 76 kıloyu operasyona almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…