Iyi de %100 basaridan kasit istedigini ye kilo almazsin degildir bence.
%100 başarı böyle bir konuda nedir sizce ?
Sadece yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen
O değil de ben de sosyal medyada görüyorum,bir arkadaşım yaptırdı,şimdi tam hatırlamıyorum tüp mide mi,balon mu botox mu hangisi ama kız aynı yani hiç değişmemiş.
Yazıyor arada -3,-5 diye ama bana hala aynı gibime geliyor. İnşallah sadece bana öyle geliyordur,gerçekten de doğru bir operasyon gerçekleşmiştir.
Size de geçmişler olsun,inşallah zamanla fayda görürsünüz.
Sen bogazini tutamiyorsun diye doktor suclu degildir. Bana yaptigin atari git doktoruna yap dahasi cok biliyorsan islemi arastir. Her guven verene guvenme. Doktor senin yedigini kontrol edemez. Islem basarili gececek demis adam ben senin bogazini tutacagim dememis.
Ben mide balonu yaptırıp 15 kg verip 6 ayda hepsini geri almıştım. Sonra gittim mide küçültme ameliyatı oldum. 30 kg verdim geri de almadım.
Dikkat etmezsem geri alırım. Mide küçültme den sonra da alan çok. Ne olursa olsun iradeli olmak zorundasın. Kuzenim hem mide balonu yaptırdı hemde aynı zamanda terapi almıştı. Bilinç altında çok yememize sebeb olan bir takım olaylar var. Bende trapi aldım operasyon dan sonra. Mutlaka terapi alınMide küçültme ameliyatı daha etkili çözüm elbette ama benim vki yeterli değil onun için.
Geçmiş olsun size umarım hiç almazsınız.
Ama bu tür işlemlerde diyet yapmazsaniz bir faydası olmaz. İşlem için başarılı olacağını söylemiştir. Yoksa yiyip yiyip kilo almazsin %100 demez herhalde.%100 başarı böyle bir konuda nedir sizce ?
Sadece yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen
Dikkat etmezsem geri alırım. Mide küçültme den sonra da alan çok. Ne olursa olsun iradeli olmak zorundasın. Kuzenim hem mide balonu yaptırdı hemde aynı zamanda terapi almıştı. Bilinç altında çok yememize sebeb olan bir takım olaylar var. Bende trapi aldım operasyon dan sonra. Mutlaka terapi alın