Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net bi şekilde kandırılmışsın allah yardımcın olsun2 Kasımda Mide Botoksu yaptırdım Dr.uma ısrarla operasyonun başarılı mı yoksa başarısız olma ihtimali var mı diye sordum.
Kesinlikle %100 başarılı olacağını söyledi.Dr.a hikayemi anlattım defalarca diyetisyen e gittim başarılı olamadığım için size başvurdum diyerek.
Kendisi o kadar rahat tavırla hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi.
Operasyondan çıktım bana midemin aslında küçük olduğunu ,bu zaman a kadar stresten kilo aldığımı söyledi.
Ki ben son 6 ay haricinde stres yaşamadım karakter olarak rahat bir insanımdır, kendimi bildim bileli de kiloluyumdur (76)
Parayı ödedikten sonra kendisine 2 hafta sonra kontrole geldiğimde kaç kilo verceğimi sorduğumda min.4 max.8 zaten yiyemiyeceksiniz dedi.
Op.sonra 1-2 gün etkiliydi sonrası fıssss..Eski iştahım ve giden 1 kg. geri geldi.
Dr. a ne zaman yazsam diyetisyen desteği almam gerektiğini söyledi.Ya hu ben diyet yapabilsem zaten seninle ne işim var.Neyse bugün kendisine müdahale etmesi için rica ettim yine diyetisyen e yönlendirdi.Ben kendisiyle yazışırken diyetisyeni arıyor beni sürekli..
Şimdi sorum şu bu umut taciri hakkında dava açabilir miyim ?
Nerden başlamalıyım ?
Lütfen bilgisi /tecrübesi olan arkadaşlar yazsınlar
Ben ıkı senede 50 kılo verdim tuhaflık var sizde