dürüstçe bunları söyleyecek kadar yakındık biz.Bazen en yakınlarını bile istemeyecek kadar içsel sıkıntıları olabilir insanın.
Morali bozuktur,anlatmak istememiştir,yalnız kalmaya ihtiyacı vardır.
bilmiyorum.Peki sen aramasaydın o seni arayacak mıydı ki yoksa gidip kapıda mı kalacaktın acaba.
Ben sizi anlıyorum bir soğuyunca, gönülden bir kere düşünce dönüşü olmuyor biliyorum. Ama insanlar bizim kadar düşünceli olamıyorlar işte. Şöyle düşünün bence, Ayşe'yi kaybetmekten korkmuyorsunuz çünkü bunu o haketti ama ben aptal yerine konmaktan nefret ederim bu yüzden bunu bir şekilde duyururdum. Sizin böyle bir probleminiz yoksa yapmayın, zaten yapınca da affedin ya da tatmin olun demiyorum siz bunu kendiniz için yapacaksınız. Hem mesafe mi koyacaksınız yoksa komple selamı sabahı mı keseceksiniz önce buna karar verin öyle davranınöne süreceği mazeretler kırgınlığımı geçirmez ki.
sanki konuşursam daha çok üzüleceğim.
hiç aramasa daha iyi benim için.
teşekkürler.Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.
İçinizden gelmiyorsa konuşmayın o zaman . Kimse sizden değerli değil.
Göstermiş iste kişiligini asla görüsmeyin.iyi akşamlar "KK nın mükemmel kadınları" :)
eski komşumu (adı Ayşe olsun) telefonla aradım, falanca gün müsaitsen geleceğim dedim, gel buyur dedi.
anlaştığımız gün gitmeden aradım şu saatte oradayım demek için.
ya bugün müsait değilim. bir arkadaş (adı Fatma olsun) acil bir durum için beni çağırdı, oraya gitmem lazım dedi Ayşe.
ki bahsettiği kişi yani Fatma zaten ortak arkadaşımız. ben de onu aradım, acil durum nedir hayırdır diye.
öyle bir şey yokmuş. Fatma'nın söylenenlerden haberi yok.
haliyle Ayşe beni ekti resmen.
o günden sonra beni birkaç kez aradı ama açmadım.
bir daha ararsa açıp gerekçesini öğrensem mi?
evi mi temiz degildi acaba benim ev temiz degilse kimseyi almiyorum ev temiz degil diyememustiriyi akşamlar "KK nın mükemmel kadınları" :)
eski komşumu (adı Ayşe olsun) telefonla aradım, falanca gün müsaitsen geleceğim dedim, gel buyur dedi.
anlaştığımız gün gitmeden aradım şu saatte oradayım demek için.
ya bugün müsait değilim. bir arkadaş (adı Fatma olsun) acil bir durum için beni çağırdı, oraya gitmem lazım dedi Ayşe.
ki bahsettiği kişi yani Fatma zaten ortak arkadaşımız. ben de onu aradım, acil durum nedir hayırdır diye.
öyle bir şey yokmuş. Fatma'nın söylenenlerden haberi yok.
haliyle Ayşe beni ekti resmen.
o günden sonra beni birkaç kez aradı ama açmadım.
bir daha ararsa açıp gerekçesini öğrensem mi?
evde olduğu halde açmazdı belki de.
ben kendimce karar aldım.Ben sizi anlıyorum bir soğuyunca, gönülden bir kere düşünce dönüşü olmuyor biliyorum. Ama insanlar bizim kadar düşünceli olamıyorlar işte. Şöyle düşünün bence, Ayşe'yi kaybetmekten korkmuyorsunuz çünkü bunu o haketti ama ben aptal yerine konmaktan nefret ederim bu yüzden bunu bir şekilde duyururdum. Sizin böyle bir probleminiz yoksa yapmayın, zaten yapınca da affedin ya da tatmin olun demiyorum siz bunu kendiniz için yapacaksınız. Hem mesafe mi koyacaksınız yoksa komple selamı sabahı mı keseceksiniz önce buna karar verin öyle davranın
çok geçmiş olsunGöstermiş iste kişiligini asla görüsmeyin.
Bunların kişilikleri yok maalesef.
Bu konuda çok sinirliyim geçen gün daha da terbiyesiz bi durum geldi başıma.
Arkadaşım gelde gel diyordu. Evlerine 3 senedir gitmiyordum.
Neyse aradım takma isim olarak kendisine bit demek istiyorum.
Bit size gelicem ama sen evdeysen gelicem dedim.
Aaaaa ne demek gel dedi.
Ablası yazdı ne alaka anlamadım. (Daha sonra anladım)
Kendi kendine gel diyor evdeyiz diyor.
Ben dedim uzun süredir bit le görüşmedim. Ona sordum evde ise gelicem dedim.
Gitmeden önce aradim evdeyim gel dedi.
Gideceğim gün geldi çattı.
Gittim.
Aradim ev hangisiydi dedim. Ben evde yokum iş yerindeyim, ablam veterinerde.
Sen eve git annem evde dedi.
Şok oldum.
Sen nasıl bana gel dedin diyorum ne olacak diyor.
Neyse gittim.
Ama kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam.
Annesi kıvırıyor, ablası bişeyler diyor.
Neyse kalktım eve geldim.
Yolda sildim heryerden.
Beni aramış hala ne olacak diyor.
En temizi o aslında. Peki karar alınca uygular mısınız,hiç arabası falan oluyor mu yoksa kararlı mısınızben kendimce karar aldım.
selamı kestim. sosyal ağlarda engelledim.
telefonumda engelleme özelliği yok.
varsa da bulamadım. bulsam telefonda da engelleyeceğim
teşekkürler.bazen gerçekten hesapta olmayan ve açıklanamayan nedenler olabiliyor.
normalde bunu daha öncede yapmış biri değilse samimiyetine güvendiğiniz biriyse bence fatmayi arayıp sormanizda yanlış.
oda olaya dahil oldu durduk yere.
belki onunda bilmesini istemediği bir durum oldu.
birinde bir pazar arkadaş çağırdı.
gelmeye çalışırım dedim.
ama cumartesi akşamı bana bir geldiler:))
ağla ağla kafa göz oldu balon.
değil insan içine cikacak aynaya bakacak halim yok.
arkadaş ısrarla gel gel diyor.
bahane uydurmak zorunda kaldım tabiki sonra sen gelmek istemiyorsun v.s döndü ış.
yani bazen gerçekten arkasını irdelemeden tamam demek lazım.
insanız hepimiz sizi ekmek niyetinde değil gerçekten görüşecek durumda olmadığını düşünüyorum.
belki eşiyle felan kavgaliydi.belki yüz ve ruh hali sizi ağırlamaya müsait değildi:))
söyleseydi o zaman diyenlere böyle şeyleri herkes söylemeyi tercih etmez.
ne kadar samimi olursanız olun bazen insanın aciklayamayacagi şeyler olabilir.
geçmiş olsun bu arada.
aksine çok titizdir.evi mi temiz degildi acaba benim ev temiz degilse kimseyi almiyorum ev temiz degil diyememustir
aynen.Ay çok saçma bi davranış olmuş.
Çocuk gibi ne o öyle.
7 yaşındaki kızım bile komşu çocuklarıyla sözleşince ona göre planlıyor gününü
Gidemeyecek olunca haber veriyor.
Gelmeye de neden gelmedin diyor.
Böyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.çok geçmiş olsun
sinir bozucu.
belki aramadan gitsem kapıda kalacaktım.
gayet kararlıyım.En temizi o aslında. Peki karar alınca uygular mısınız,hiç arabası falan oluyor mu yoksa kararlı mısınız
kendimi aptal gibi hissettim.Yalan söylemeyi de beceremeyen biri belliki ,Belki de gerçekten haklı gerekçeleri vardı . Bildiğimi söylerdim ve açıklamasını beklerdim.geçmişiniz de varsa ki hemen silemezsin.
açık açık konuşun , sonrası size kalmış.kendimi aptal gibi hissettim.
kadın görüşmek istemiyor ama ben ısrarla anlamazdan gelerek, onu rahatsız ediyorum hissi yaşattı bana.
Fatma ortak arkadaş. yalanın ortaya çıkacağı bu kadar barizken yine de söylemesi çok ayıp bana karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?