Birdaha ki seferede siz onu ekin ama yalanla değil daha sonra görüşelim falan deyin olay kapansın tekrarı olursa ne siz gidersiniz ne o gelir konu kapanır.iyi akşamlar "KK nın mükemmel kadınları" :)
eski komşumu (adı Ayşe olsun) telefonla aradım, falanca gün müsaitsen geleceğim dedim, gel buyur dedi.
anlaştığımız gün gitmeden aradım şu saatte oradayım demek için.
ya bugün müsait değilim. bir arkadaş (adı Fatma olsun) acil bir durum için beni çağırdı, oraya gitmem lazım dedi Ayşe.
ki bahsettiği kişi yani Fatma zaten ortak arkadaşımız. ben de onu aradım, acil durum nedir hayırdır diye.
öyle bir şey yokmuş. Fatma'nın söylenenlerden haberi yok.
haliyle Ayşe beni ekti resmen.
o günden sonra beni birkaç kez aradı ama açmadım.
bir daha ararsa açıp gerekçesini öğrensem mi?
en son geçen gün aradı. muhtemelen kardeşimin kaza yaptığını duydu. geçmiş olsun demek için aradığını düşünüyorum.Ben telefonlarına bakmamaya devam ederdim..
ben de tam olarak bu adımları bekledim ama yapmadı.Sizin için çok önemliyse açın
Olsa da olur olmasa da olur kategorisinde ise açmayın
Zaten geçerli bir açıklaması olsa mesaj falan atardı,en kötü evinize gelir açıklardı.
Ben olsam sanırım bir daha muhatap olmazdım onunla
görüşmeyi düşünmüyorum hala.Birdaha ki seferede siz onu ekin ama yalanla değil daha sonra görüşelim falan deyin olay kapansın tekrarı olursa ne siz gidersiniz ne o gelir konu kapanır.
ilk anda öyle düşündüm.Ben açar ve yalan söylediğini öğrendiğimi söyler yüzüne vururdum
Boşverin demesin.. 'eş dost pazarda görsün' hesabi davranan insanlara hayatinizda yer vermeyin. Üzerler her zaman..en son geçen gün aradı. muhtemelen kardeşimin kaza yaptığını duydu. geçmiş olsun demek için aradığını düşünüyorum.
Yani siz bilirsiniz tabi kırıldıysanız boşverin gitsin siz cevap vermedikçe o aramayı bırakır iletişim kopar zaten.görüşmeyi düşünmüyorum hala.
çok kırıldım.
Bence söylemeyin derim bilemiyorum belkide eşiyle vs kavga etmiş olabilir yada size açıklamıyacağı bir aile sorunu çıkmış olabilir ayşenin oda böyle bir yalan bulmuş olabilir kendince.iyi akşamlar "KK nın mükemmel kadınları" :)
eski komşumu (adı Ayşe olsun) telefonla aradım, falanca gün müsaitsen geleceğim dedim, gel buyur dedi.
anlaştığımız gün gitmeden aradım şu saatte oradayım demek için.
ya bugün müsait değilim. bir arkadaş (adı Fatma olsun) acil bir durum için beni çağırdı, oraya gitmem lazım dedi Ayşe.
ki bahsettiği kişi yani Fatma zaten ortak arkadaşımız. ben de onu aradım, acil durum nedir hayırdır diye.
öyle bir şey yokmuş. Fatma'nın söylenenlerden haberi yok.
haliyle Ayşe beni ekti resmen.
o günden sonra beni birkaç kez aradı ama açmadım.
bir daha ararsa açıp gerekçesini öğrensem mi?
en son geçen gün aradı. muhtemelen kardeşimin kaza yaptığını duydu. geçmiş olsun demek için aradığını düşünüyorum.
telefonunu silecektim ama arayacağından emindim.Ben olsam durumu scikca solerdim :) ya da hic ugrasmaz direkt silerdim yani
o gün gayet müsaitmiş.O gün müsait olamamıştır öyle bi şey uyduruvermiştir. Evet ayıp ama çok da büyük bir sıkıntı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?