kandırıkçı komşu

Aradığında açın bakalım tepkisi ne olacak geçmiş olsun için arıyorsa eğer bir şey demeyin.
Tekrar sizi davet edene kadar bekleyin oldu ki davet gelmedi yavaşca muhabbeti kesin.

Buna benzer bir durum da benim başıma geldi arkadaşımıza gidecektik günü belirledik bi anda çocuk hasta falan dedi bizde anlayışla karşıladık o gün bir baktım başka arkadaşına güne gitmiş , akşamında kar topu oynamaya çıkmışlar dışarı. Bari göstere göstere yapma terbiyesiz. Mesafe koyduk o günden sonra yazmadım hiç.

Boşverin demesin.. 'eş dost pazarda görsün' hesabi davranan insanlara hayatinizda yer vermeyin. Üzerler her zaman..
Geçmiş olsun bu arada
teşekkürler.
çok iyiydi aramız ama ben öyle sanıyormuşum.

Ben olsam telini acmamaya devam ederdim
Birdaha gorusmezdim
Dürüstçe konusabilirdi aptal yerine koymaya çalışıyor birde

Ortak arkadaşınız üzerinden böyle bir yalan uydurarak sizin kulağınıza gelebileceğini akıl edememiş mi,hayır bir de sizden önce onun araması gerekirdi zaten gerçekten işi çıksaydı,Siz aramamış olsaydınız ne olacaktı .basit gibi görünsede sizin öğrenebileceğiniz bir yalanı uydurması sinir bozucu ,eskisi gibi arkadaş olarak görmezdim ben olsam.

Bence söylemeyin derim bilemiyorum belkide eşiyle vs kavga etmiş olabilir yada size açıklamıyacağı bir aile sorunu çıkmış olabilir ayşenin oda böyle bir yalan bulmuş olabilir kendince.
onu da düşündüm.
ama öyle ciddi bir mevzusu olmadığını öğrendim.

Bence bir daha ararsa, Ayşe ben samimiyetimize güvenirdim müsait olmayınca Fatma'yı Hatice'yi karıştırma beni de aptal yerine koyma deyin. Salın gitsin niye kalıp size zarar olsun, bırakın dert edecekse o etsin -ki inşallah dert eder etmezse zaten şu kararsızlığınıza bile lüzum yokmuş demek

gecmis olsun kardesine

arkadasin cok samimiyse ac konus bence ama olmasa da olur kategorisindeyse hic acma gorusme
teşekkürler.
normalde çok iyi anlaşırız, annemle aramızı bulan, ailece görüştüğümüz biridir ama böyle bir yola saptı nedense.

onu da düşündüm.
ama öyle ciddi bir mevzusu olmadığını öğrendim.
Peki sen aramasaydın o seni arayacak mıydı ki yoksa gidip kapıda mı kalacaktın acaba.

Hayır yalana ne gerek var canım kendımı iyi hissetmiyorum başka zaman görüşsek veya canım işim çıktı . Falan filan . Yazık olan arkadaşlığınıza oldu.
aynen.
böyle söylese hiç alınmazdım, insanlık hali der geçerdim.
yalan söylemesi "o evde istenmiyorum" anlamına geldi benim için.

aynen.
böyle söylese hiç alınmazdım, insanlık hali der geçerdim.
yalan söylemesi "o evde istenmiyorum" anlamına geldi benim için.
Son derece haklısın bnde çok kırılırdım görüşmezdim açıkcası

o gün müsait olduğunu diğer ortak arkadaşlardan teyit ettim.

kardeşim büyük bir kaza geçirdiği için yedi düvel duydu. yurt içi, yurt dışı, sosyal medya vs her yerden arandık.
o yüzden o da aradı eminim. açmak, konuşmak hiç içimden gelmedi.

Ben olsam telini acmamaya devam ederdim
Birdaha gorusmezdim
Dürüstçe konusabilirdi aptal yerine koymaya çalışıyor birde
kesinlikle.
eski komşuyuz yani.

Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.
İçinizden gelmiyorsa konuşmayın o zaman . Kimse sizden değerli değil.

yani.
söylediği yalan çok basit.
yaptığı çok kırdı beni.

öne süreceği mazeretler kırgınlığımı geçirmez ki.
sanki konuşursam daha çok üzüleceğim.
hiç aramasa daha iyi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…