- 13 Kasım 2017
- 125
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi Gunes123450
-
Yaaa Insallah ikimizde hamileyizdirYaaa amin amin kıyamam canım benim inşallah bebistendir belirtiler bende aşırı idrara çıkıyorum ara ara sancı giriyor hatta pembe pembe lekelenmem oldu bigün ama sabrediyorum heyecanlıyım beklemem lazım sen benden önce hamile olduğunu öğrenirsin inşallah
Amin amin inşallah canımYaaa Insallah ikimizde hamileyizdirsenin adet ne zaman?
Ayyy ne guzel insallah vardir canim benimmAmin amin inşallah canımcuma günü daha coook var aslında pazartesi günü doğum günün erken test için ama o sabah bı test yapmayı düşünüyorum belki varsa erken belli olursa doğum günümde öğrenmeyi çok isterim
İnşallah ikimizde de vardır kuzum yaAyyy ne guzel insallah vardir canim benimm
Merhaba canım merak ettim nasılsın ne yaptınAmin Amin
Adet oldum bugun ((((((((((((((((( cok kotu oldum (((((Merhaba canım merak ettim nasılsın ne yaptın
Yaa canım benim üzülme en azından arada kalmadin bu ay daha sıkı tutun ovulasyonunh takip et mutlaka stres üzüntü yokAdet oldum bugun ((((((((((((((((( cok kotu oldum (((((
Hayirlisi insallah(((Yaa canım benim üzülme en azından arada kalmadin bu ay daha sıkı tutun ovulasyonunh takip et mutlaka stres üzüntü yok
İnşallah canimHayirlisi insallah(((
Sende nasil olduİnşallah canim
Cuma gununj bekliyorum canım pazar gününden beri göğüs uçlarıma dokunamkyorum bile bakalım gecikirse kan tahlili yaptiricamSende nasil oldu
Insallah hamilesindir canim Allah hayirlisia kismet etsinCuma gununj bekliyorum canım pazar gününden beri göğüs uçlarıma dokunamkyorum bile bakalım gecikirse kan tahlili yaptiricam
Amin amin sanada isteyen herkesi de Rabbim hemencecik kavuştursun bebeklerineInsallah hamilesindir canim Allah hayirlisia kismet etsin
Aminn canim benimAmin amin sanada isteyen herkesi de Rabbim hemencecik kavuştursun bebeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?