- Konu Sahibi Gunes123450
Burdayım canım buyurcanim burdamisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım canım buyurcanim burdamisin?
ozele baksana biBurdayım canım buyur
Canım nasılsın nasıl oldun ne yaptınozele baksana bi
Canimmm hic sorma ya test yapiyorum negatif negatif en son bugun sabah idrariyla yaptim 45/50 dk sonra silik cizgi gordum ama tam emin olamiyorum iste wu cizginin gec cikmasi kafami karistiriyo sen ne yaptinCanım nasılsın nasıl oldun ne yaptın
Yaa inşallah hamişsindir kuzum benim pazartesi bı kan testine git istersen bende napiyim daha adetime var ama hala sık idrara gidiyorum üşütme enfeksiyonda yok sabredebilirsem daha beklemeyi düşünüyorum folik asit kullanmaya başladım eksikliğim varmışCanimmm hic sorma ya test yapiyorum negatif negatif en son bugun sabah idrariyla yaptim 45/50 dk sonra silik cizgi gordum ama tam emin olamiyorum iste wu cizginin gec cikmasi kafami karistiriyo sen ne yaptin
Insallah canim benim sende hamissindir ya iste bunu bilmiyorum cogu insan 30dk sonra testin gecersiz oldugunu soyluyo ama coguda boyle oyrenmis kafam cok karistiYaa inşallah hamişsindir kuzum benim pazartesi bı kan testine git istersen bende napiyim daha adetime var ama hala sık idrara gidiyorum üşütme enfeksiyonda yok sabredebilirsem daha beklemeyi düşünüyorum folik asit kullanmaya başladım eksikliğim varmış
Ayy amin amin canım evet bende duydum sonradan çıkıp ogrenende olmuş olmadı bu akşam eşinle acile gidin bı kan testi yapılır aferin geçmiş mıydı bide erken gebelik testleri var onlar daha hassas onlardan denedin mi hiç canımInsallah canim benim sende hamissindir ya iste bunu bilmiyorum cogu insan 30dk sonra testin gecersiz oldugunu soyluyo ama coguda boyle oyrenmis kafam cok karisti
Ya bizde yokki onlar bizde sadece bir marke test varAyy amin amin canım evet bende duydum sonradan çıkıp ogrenende olmuş olmadı bu akşam eşinle acile gidin bı kan testi yapılır aferin geçmiş mıydı bide erken gebelik testleri var onlar daha hassas onlardan denedin mi hiç canım
Hadi ya ordakileri eczanelerde satılmıyor mu kuzum olmadı kan testi yaptıramıyorsan internetten sipariş etYa bizde yokki onlar bizde sadece bir marke test var
Ya burda bitane oda bildiyimiz test iste sizdeki gibi erken gebelik ve ya electron olanlardan yokHadi ya ordakileri eczanelerde satılmıyor mu kuzum olmadı kan testi yaptıramıyorsan internetten sipariş et
Hmm anladım kuzum o zaman birkaç gün daha bekleyip gecikmen olursa kan testi yaptırmak en mantıklısıYa burda bitane oda bildiyimiz test iste sizdeki gibi erken gebelik ve ya electron olanlardan yok
Bencede artik utaniyorum ya kan testine gitmeye yine cikmazsa sanki rezil olucam gibi artik kacinci defa gidiyorumHmm anladım kuzum o zaman birkaç gün daha bekleyip gecikmen olursa kan testi yaptırmak en mantıklısı
Canım benim niye rezil olasın utaniyorsan eşine söyle gezmeye çıkıyormuş gibi çıkın kimseye bişey demeyin kuzumBencede artik utaniyorum ya kan testine gitmeye yine cikmazsa sanki rezil olucam gibi artik kacinci defa gidiyorum
Ya o deyilde artik hastanedekilerden bile cekiniyorum ya simdi bitanede test yaptim yine cikmadi ama 2saat sonra silik cikti offCanım benim niye rezil olasın utaniyorsan eşine söyle gezmeye çıkıyormuş gibi çıkın kimseye bişey demeyin kuzum
Canım sabah ilk idrarinla yaparsan daha kesin sonuç alırsın adetine kaç gün varYa o deyilde artik hastanedekilerden bile cekiniyorum ya simdi bitanede test yaptim yine cikmadi ama 2saat sonra silik cikti off
Canım sabah ilk idrarinla yaparsan daha kesin sonuç alırsın adetine kaç gün var
Az kalmış canım biraz daha sabret istersen pazartesi günü olmazsan sabah ilk idrarinla tekrar yap eğer hamileysen HCG seviyesi gün geçtikçe artar zatenGecen ay 13 oldum bu ayda 11fln olurum her halde ama kafayi yiyorum ya bir cizgi ciksin yada iki boyle kafam cok kariwiyo ya
Yaaa insallah canim benim Allah hayirlisini nasip etsin iki gundur karnimda agri midemde bulaniyo hadi hayirlisi bakalim ilk onceler kotu oluyodun hic bi belirtim fln yok diye hamile olmadigimi saniyodum simdi bu belirtilerde olunca fazla heyecan yapiyorumAz kalmış canım biraz daha sabret istersen pazartesi günü olmazsan sabah ilk idrarinla tekrar yap eğer hamileysen HCG seviyesi gün geçtikçe artar zaten
Yaaa amin amin kıyamam canım benim inşallah bebistendir belirtiler bende aşırı idrara çıkıyorum ara ara sancı giriyor hatta pembe pembe lekelenmem oldu bigün ama sabrediyorum heyecanlıyım beklemem lazım sen benden önce hamile olduğunu öğrenirsin inşallahYaaa insallah canim benim Allah hayirlisini nasip etsin iki gundur karnimda agri midemde bulaniyo hadi hayirlisi bakalim ilk onceler kotu oluyodun hic bi belirtim fln yok diye hamile olmadigimi saniyodum simdi bu belirtilerde olunca fazla heyecan yapiyorum