Stres herşeyin başı, ah keşke biraz sakin olup unutabilsek ama ne mümkünnormalde her ay 22 sidir saati bile şaşmazdı
ben stres yapmam ki yapsamda 1 saat sonra amaaan der geçerimStres herşeyin başı, ah keşke biraz sakin olup unutabilsek ama ne mümkün
karnımda birde sanki bi karınca geziyor acaba böcek falanmı yuttum ben saçma olcak amaben stres yapmam ki yapsamda 1 saat sonra amaaan der geçerim
Stres herşeyin başı, ah keşke biraz sakin olup unutabilsek ama ne mümkün
karnımda birde sanki bi karınca geziyor acaba böcek falanmı yuttum ben saçma olcak ama
3 haftalık oluyor di mi :)))Hadi gözün aydın canım 3 haftalık hamişsin
3 haftalık oluyor di mi :)))
test bozuk manasına geliyor demekki hiç çizgi çıkmadıysatatlım ben şimdi ecz test aldım yaptım ama hiç birşey çıkmadı hiç çizgi yok boş bu nedemek?
bugün adet günümdü normalde bu değer normal di mi ?Evet benimde 24.92 çıkmıştı değerim şuan 4+3 olmuş olmam lazım
bugün adet günümdü normalde bu değer normal di mi ?
inşaAllah canım benim valla salak gibiyim şu anNormal tabi ki genelde geç yumurtlamada öyle oluyor benimde 7 Nisanda falan oldu birlikteliğim o yüzden kan değerim 17 Nisanda az çıktı :) 2 gün sonra yaptırdığında daha fazla çıkacak inş.
canım çok sevindim =) ben demiştim ama daha çok erken yaptırmışsın diye =) sağlıkla kucağımıza alalım inşalla bebişlerimizibugün adet günümdü normalde bu değer normal di mi ?
Merhaba tabiki başına gelen vardır ama siz çok aceleci davranmışsınız. Çoğumuz adetimiz geçince yaptırıyoruz testleri. Ayrıca benim ilk gebeliğimde adetim 1 hafta geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı çünkü geç döllenme olmuş. Yüreğini ferah tut ve adetin 2-3 gün geçince testi tekrarla derim
Merhaba,
İlk gebeliğinizde yumurtlama gününüzden kaç gün sonra kanda çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Ya da takip ediyor muydunuz?
Merhaba,
İlk gebeliğinizde yumurtlama gününüzden kaç gün sonra kanda çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Ya da takip ediyor muydunuz?
Merhaba ben hic bir zaman adetin geçmeden test yaptırıp kendimi strese sokmadim.Ne kadar erken ogrenilirse süreç o kadar zorlaşıyor.Hep adetin 1-2 gün geçtikten sonra başladı testlere
En mantıklısı da bu bence. Ben geç yumurtladım bu ay ve muhtemelen buna bağlı olarakta reglim gecikti. Normalde batım 30 Nisandı. İdrar testi yaptım çıkmadı kan için de beklemeyi düşünüyorum ama gelmezse ne zamana kadar beklemeliyim onu bilmediğim için geç döllenmede kaç gün sonra çıktığını sormak istedim. :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.
Ben burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum. Belki geç döllenme olmuştur bence birkaç gün daha bekle tekrar kanda baktır. Adet söktürücü için acele etme bence. En son ilişki kaç gün önce oldu canım?merhaba hanımlar bana da yardımcı olun,
adetimden 6 gün önce kan testi 0,100 çıktı, ama idrar testlerinde hep silik çizgi çikiyordu belli belirsiz, adet günümde yine idrar testi yaptım biraz daha belirgin çıkmıştı. ama kan testim yine adet günümde 0,1 çıktı. şimdi benim adetim 5 gün geçti ama hala ladet olmadım. hiç idrar testi tahlil de yapmadım. doktor adet söktürücü verdi ama burada okuduğum birçok kişide adeti 8-9 gün geçtikten sonra pozitif görenler olmuş, ne diyorsunuz, benim hiç adet belirtim de yok, sivilcem falan çıkardı adetten önce hep akıntım da çok olurdu.
şimdi ben adet söktürücüyü kullanayım mı idrar testleri pozitif gibi çıktığı için güvenmiyorum hiç, ne yapacağımı şaşırdı. arada bir sağ kasığıma ve tam göbeğimin alt kısmına bir kramp gibi batma geliyo, geçen ay da kimyasal gebelik yaşamıştım. acaba idrarda o yüzden mi pozitif çıkıyo adetim 28 günde bir düzenlidir, saati bile şaşmadı şimdiye kadar. 28 gün sabah saat 10-11 arasında başlar hep ne yapacağımı şaşırdım bana da akıl verin nolur!!!!!!!!!!!!!
sorunuzu şimdi görebildim kusura bakmayın, eşim şehir dışındaydı 14-15 ağustosta olmuştu en son ondan sonra gitti eşim, cuma günü yani bu soruyu sorudğunuz gün geldi. bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. 15 gün önce değerim 0,100 dü bir hafta önce yine 0,100 dü bu günkü tahlilim yine 0,100. sabitlendi kaldı bu rakamda, daha da yükselmez herhalde hamile değilidir artık. içtim adet söktürücüyü şimdi tahlil sonucunu görünce kalanını içmesem mi acaba ne diyosunuz, değilimdir herhalde hamile değilmi ?Ben burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum. Belki geç döllenme olmuştur bence birkaç gün daha bekle tekrar kanda baktır. Adet söktürücü için acele etme bence. En son ilişki kaç gün önce oldu canım?