hayırlısı cnm inş pozitiftirBeklenen adet tarihi, son adet tarihi
hamilelik beklentisi olduğunda bana göre bat beklenmeyen adet tarihi oluyodu ama evet doğru açıklaması beklenen adet tarihibat nedir cnm?
acayip şişlik var pantolonlarım olmuyor doktora gidiyorum negatif çıkıyor sonuc için erken diyor regl olamıyorum kafayı yiycem acaba başka bi hastalıkmı var olsa ama idral tahlilinde çıkmazmıydıhamilelik beklentisi olduğunda bana göre bat beklenmeyen adet tarihi oluyodu ama evet doğru açıklaması beklenen adet tarihi
Allah korusun inşallah aksi bir sağlık durumu yoktur. Umarım geç döllenme gibi bi durum yaşadığın için belli etmiyodur saklanıyodur bebişin ama yine de doktor kontrollerini aksatmamakta fayda varacayip şişlik var pantolonlarım olmuyor doktora gidiyorum negatif çıkıyor sonuc için erken diyor regl olamıyorum kafayı yiycem acaba başka bi hastalıkmı var olsa ama idral tahlilinde çıkmazmıydı
Bu durumu yasayan var mi aramizda ? Ben adetime 4 5 gun kala beta hcg yaptirdim sonuc negatif. Erken mi yaptirdim sonradan pozitif olma durumu var mi ?
bugün adet günümdü hiç belirti yok adete dair.. sabah idrar testi yaptım silik çıktı, şimdi kan verdim dualarınızı bekliyorum. ne zaman belli oldu peki hamile olduğun ?Merhaba tabiki başına gelen vardır ama siz çok aceleci davranmışsınız. Çoğumuz adetimiz geçince yaptırıyoruz testleri. Ayrıca benim ilk gebeliğimde adetim 1 hafta geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı çünkü geç döllenme olmuş. Yüreğini ferah tut ve adetin 2-3 gün geçince testi tekrarla derim
Rabbim inşAllah gönlüne göre verir canım, ama idrar testinde çıktıysa hamilesindir, sonçları ne zaman alacaksın? sat ne zamandı peki?bugün adet günümdü hiç belirti yok adete dair.. sabah idrar testi yaptım silik çıktı, şimdi kan verdim dualarınızı bekliyorum. ne zaman belli oldu peki hamile olduğun ?
bugün adet günümdü hiç belirti yok adete dair.. sabah idrar testi yaptım silik çıktı, şimdi kan verdim dualarınızı bekliyorum. ne zaman belli oldu peki hamile olduğun ?
evet biliyorum daha önce dış gebelik geçirdim günde 2 kez kan veriyordumHayırlısı olur inşallah, kan değerin 5 in üstünde çıkarsa hamilesin demek ama 2 günde bir %66 yükselmesi lazım o yüzden belli bir orana kadar sürekli tekrarlanacak test
Amin İnşAllah, ayy şimdi 1,30 saat geçmez sana :) benimde 27 mart ama yine de idrar testi yapmaya korkuyorum açıkcası adet döngüm değişti baya çünkü strestentatlım çok tşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. saat 16.30 da alacağım sonucu. son adetim 2 nisandı
evet biliyorum daha önce dış gebelik geçirdim günde 2 kez kan veriyordum(
ay geçmiyor kafayı yiciiimmm :)) dur daha yapma ben şimdi hamiş değilsem adet geçmeden asla test yapmamaya karar verdim. çok moral bozuyor çünkü..Amin İnşAllah, ayy şimdi 1,30 saat geçmez sana :) benimde 27 mart ama yine de idrar testi yapmaya korkuyorum açıkcası adet döngüm değişti baya çünkü strestenbeklemek çok zormuş yaaa
amin canım amin inşaAllah :)geçmiş olsun o tarz süreçler çok zordur... Rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürür canım
Tahmin edebiliyorum canım :) Evet yapmıcam bende 2 ay öncesinde 1 haftalık bir gecikme yaşamıştım o zaman çok ümitlenmiştim ama şimdi öyle değil biraz daha temkinliyim:)ay geçmiyor kafayı yiciiimmm :)) dur daha yapma ben şimdi hamiş değilsem adet geçmeden asla test yapmamaya karar verdim. çok moral bozuyor çünkü..
Canım henüz yeni 3 aydır :) beni de umutlandıran kramlarım yani adet sancısı gibi değil bıçak kesiyormuş gibi uykumdan bile uyanıyorum, ama tamamen psikolojik de olabilir :)beni bu ay tek ümitlendiren şey adet belirtilerimin olmamasıydı çünkü 1 hafta önce ağrım sızım başlardı bgün de olmayınca dayanamayıp gittim kan verdim... kaç aydır uğraşıyorsunuz bebek için
evet onu çok duydum ben de ani girip çıkan sancılar.. o yumurtlama döneminde oluyor ben deCanım henüz yeni 3 aydır :) beni de umutlandıran kramlarım yani adet sancısı gibi değil bıçak kesiyormuş gibi uykumdan bile uyanıyorum, ama tamamen psikolojik de olabilir :)
Hmm kişiden kişiye değişiyor demek hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz İnşAllah sonuçların güzel çıkar hergün artarak devam eder:)evet onu çok duydum ben de ani girip çıkan sancılar.. o yumurtlama döneminde oluyor ben de