kanda negatif cikipta hamile olanlar!!!!

sorunuzu şimdi görebildim kusura bakmayın, eşim şehir dışındaydı 14-15 ağustosta olmuştu en son ondan sonra gitti eşim, cuma günü yani bu soruyu sorudğunuz gün geldi. bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. 15 gün önce değerim 0,100 dü bir hafta önce yine 0,100 dü bu günkü tahlilim yine 0,100. sabitlendi kaldı bu rakamda, daha da yükselmez herhalde hamile değilidir artık. içtim adet söktürücüyü şimdi tahlil sonucunu görünce kalanını içmesem mi acaba ne diyosunuz, değilimdir herhalde hamile değilmi ?

Canım istersen doktora kontrole git kist falan mı var acaba? Cumadan beri (anladığım kadarıyla 4 eylül cuma) ilişki olmadıysa zaten ağustostan hamile kalsan çıkardı şimdiye. Adet söktürücüye en doğru olarak dr kontrolü ile karar verebilirsin canım. 4 eylülde yada sonrasında (yani o kadar geç yumurtladıysan eğer) 4 eylül veya sonrası ilişkiyle yeni döllenme durumu olabilir ancak.

Arkadaslar umarim birilerine umut olurum. Son iliski tarihim yumurtlama gunumdu yani adetten 14 gun once. Adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.4tu adet gunumde tekrar baktirdim 43.17 cikti. Yani olabiliyor hicbirsey belli olmaz umudunuzu yitirmeyin. Olacagi varsa oluyor yani

Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inş. Bize de dua et canım

o tarihte ilişki oldu, (yani 4 eylül cuma günü) dün sabah muayene ettikten sonra tahlile gönderdi beni, kist olsaydı görürdü diye düşünüyorum. ilacı içmeye başladım dünden beri ama içim hiç rahat değil, hamile değilim biliyorum ama içim de rahat değil bir türlü, bende aynı senin gibi düşünüyorum, acaba diyorum, zaten ilacı da doktor vermişti, birkaç gün daha bekle olmazsın iç demişti geçen hafta, ben bir hafta bekledim olmadım, hala da olmadım. içmesem mi acaba ilacı bilemiyorum ki kendiliğimden olurmuyum ya da olmazmıyım bilmiyorum
birde dün ilacı içmeye başladığımdan beri bel ağrım hiç geçmedi.

Cnm merak ettim gec dollenmemiymis su an gebesin Tebrikler

yok hayatım. ben o ay kimyasal düşük yapmışım. adet söktürücü bittikten 15 gün sonra adet oldum. ondan sonra da hamile kaldım. yani iki ay adet görmemiş oldum neredeyse kimyasaldan sonra

yok hayatım. ben o ay kimyasal düşük yapmışım. adet söktürücü bittikten 15 gün sonra adet oldum. ondan sonra da hamile kaldım. yani iki ay adet görmemiş oldum neredeyse kimyasaldan sonra

Cnm benim de bugun 43 .günüm 39.gunde kan verdim bir sey yoktu gecen hafta adetin bütün belirtilerini yasadim bu hafta yok gibi soktayim hala

Cnm benim de bugun 43 .günüm 39.gunde kan verdim bir sey yoktu gecen hafta adetin bütün belirtilerini yasadim bu hafta yok gibi soktayim hala
ben de çok kötü olmuştum. iki ay adet olamamıştım. aynen önceki yazılarımda anlattığım gibi sonrasında da adet oldum o ayda hamile kaldım çok şükür, düşükten sonra kolay hamile kalırsın demişlerdi. doğruymuş. ardına birdaha olmadım. darısı sana inşallah, kafana takma, vücut dengesi bozuluyor bu kimyasal gebelik durumunda kendini çok hazırladığı için hamileliğe, adet olduktan sonra da kendini takip etme bir müddet. ben o adetimden sonra hamile kaldığımda hiç dinlemedim kendimi hatta o ayda eşim burda bile yoktu yine 4-5 günlüğüne gelmişti. o arada hamile kaldım olur inşallah çok düşününce ters tepiyo canım hormonlar dengesizleşiyo

Bilmiyorum gecen hafta adet agrilarim vardi olmadim bu hafta bisey yok sadece göğüs uclarim ağrıyor sag kasigim sizliyor bir de cok açıkiyorim ne oldu bilmiyorum kilo almaktan korkuyom 56 kiloyum ama bu hafta daha da açıldı istahim hele de etli yemeklere bayiliyorim dikkatimi cekti

yeniden bir test yaptın mı ? şu ucuz testlerden bir al yap onlar hepsinden güvenli varsa çıkıyor zaten

Kizlar meraba adetim normalde cok duzenliyken bu ay 8 gun gecikti bu sirada iki tane idrar testi yaptim negatif dun kan verdim negatif doktor bazen cikmayabilir adet olmazsan bir hafta on gun sonra tekrar kana bakalim dedi hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda agri falan yok goguslerim adetten oncede agrirdi ama iki gun once agrimaya basladi ve git gide hassaslasiyo geceleri gaz problemim var dusunmekten aratrmaktan artik kafayi yemek uzereyim kizlar yardim edin

o kadar çok yaşadım ki bu yazdıklarını,malesef beklemekten başka çare olmuyor canım. 8 gün gecikmeden sonra çıkmadıysa yoktur birşey, kafana taktıkça da adet olamıyosun malesef

Kızlar mrb bugun adet gunum ama hiç adet olcakmşm gbi bişy yok idrar da kanda negatf cktı nabmam lazm acaba smdi? Moralm cok bozk

Merhaba Zutto,
Ben de düzenli adet gören biriyim bu ay 34. Gün tık yok . 30. Gün idrar testi yaptım negatif, sen adet görebildin mi sevgiler birbirimize destek olalım çok ıhtıyacım varrrr

Evet cnm o zaman 55. Gunde adet oldum klomen kullandim simdk yine adetim moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…