Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ben şimdi ecz test aldım yaptım ama hiç birşey çıkmadı hiç çizgi yok boş bu nedemek?Allah korusun inşallah aksi bir sağlık durumu yoktur. Umarım geç döllenme gibi bi durum yaşadığın için belli etmiyodur saklanıyodur bebişin ama yine de doktor kontrollerini aksatmamakta fayda var
test cubugu hiç çizgi çıkmasa ne demek olurHadi 30 dk kaldı sonuçtan haberdar etmeyi unutma :)
Canım testte bi yanlışlık yoksa hamile değilsin demek.. adet günün geçmiş miydi?test cubugu hiç çizgi çıkmasa ne demek olur
8 gün geçti hiç cizgi çıkmadı pozitif veya negatif hiç bişey yok cubuktaCanım testte bi yanlışlık yoksa hamile değilsin demek.. adet günün geçmiş miydi?
O zaman test bozuk canım foto atabilir misin?8 gün geçti hiç cizgi çıkmadı pozitif veya negatif hiç bişey yok cubukta
O zaman test bozuk canım foto atabilir misin?
gözün aydın tatlımkızlaaaaarrrrrrrr 20,59 çıktııı
Bak cnm sana zahmet ne demek buO zaman test bozuk canım foto atabilir misin?
Canım hayırlı olsun 10'un üstünde olunca gebelik oluyor sanırım, inşAllah her geçen gün kat kat artar :)kızlaaaaarrrrrrrr 20,59 çıktııı
Ahh canım şanssızlığına denk gelmiş sanırım test bozuk çünkü hemen mi böyle oluştu?Bak cnm sana zahmet ne demek bu
kızlaaaaarrrrrrrr 20,59 çıktııı
Bak cnm sana zahmet ne demek bu
Evet zaten bende şans yokki doktor % 50 diyor test bozuk çıkıyor 8 gün geçti berilti sadece regl gecikmesi kafayı yiycemAhh canım şanssızlığına denk gelmiş sanırım test bozuk çünkü hemen mi böyle oluştu?
Canım sen bi doktora git istersen başka birşey de olabilir ya da tamamen strestenEvet zaten bende şans yokki doktor % 50 diyor test bozuk çıkıyor 8 gün geçti berilti sadece regl gecikmesi kafayı yiycem
gittim idrar tahlili yaptı mikrop falan varmı diye şeker meker herşey temiz çıktı gebeliğe baktı negatif verdi adete 4 gün kalası gerçekleşti olay korunmadım olmaz diye 10 gün bekle gene tahlil yapalım dediCanım sen bi doktora git istersen başka birşey de olabilir ya da tamamen stresten
O zaman beklicez canım az daha sabır... Son adet tarihin ne zamandı ki?gittim idrar tahlili yaptı mikrop falan varmı diye şeker meker herşey temiz çıktı gebeliğe baktı negatif verdi adete 4 gün kalası gerçekleşti olay korunmadım olmaz diye 10 gün bekle gene tahlil yapalım dedi