kanda negatif cikipta hamile olanlar!!!!

cest moi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
175
65
36
Bu durumu yasayan var mi aramizda ? Ben adetime 4 5 gun kala beta hcg yaptirdim sonuc negatif. Erken mi yaptirdim sonradan pozitif olma durumu var mi ?

Bu durumu yasayan var mi aramizda ? Ben adetime 4 5 gun kala beta hcg yaptirdim sonuc negatif. Erken mi yaptirdim sonradan pozitif olma durumu var mi ?
biraz erken davranmışsınız gibi sanki. adet gelmeden yaptırmak istiyo insan dayanamıyo biliyorum ama en azından adetin 1 gün geçmesinde fayda var

arkadaşlar merhaba ben regl öncesi 4 gün öncesi eşimle birlikte oldum korunmadan ve bugün 5. gün ve ben hala regl olmadım sarı bi sıvı geliyor doktora gittim idrar tahlilinde her hangi bir iltihapla karşılasmadık kanda değer negatif çıktı hamilelik için 10 gün bekleyin bi kez daha kan testi yapalım hamilelik için dedi suan tek berilti adet gecikmesi sizce hamilemiyim ?

sole bır sorum olacak arkadaslar adetım on ıkı gun gecıktı test yaptım negatıf kan testı yaptırdım negatıf ve on ucuncu gundeyım kahverengı akıntı geldı bır kac damal baskada gelmedı bu ne olabılır sızce kan tahlılı kesın sonuc mu
adetım bu kadar gecıkmezdı

geç yumurtlama olduysa hamilelik söz konusu olabilir tabiki. ama daha hamilelik var mı yok mu öğrenmek için çok erken. en azından şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyor. istiyorsan inşallah hamilesindir =)

kadın doğuma gittiniz mi her adet gecikmesi hamilelik olmayabilir çünkü başka bir problem varsa erkenden belirlemek daha iyi olur

Juno canım tabiki istiyorum ama boş yere umutlanmak istemiyorum sarı akıntı sebebi olabilirmi ve diger beriltileri ne zaman başlıyor

ben doktora muayne olmaya gittiğimde beta hgc istedim gecikme varmı dedi yok dedim 1-2 güne adet olucam ozaman hamilelik olsada çıkmaz dedi yapmadı testi. dayanmak zorundasın adetin gecikene kadar biliyorum zor ama beklemen lazım benimde 6 günüm var zor sabrediyorum.

kadın doğuma gittiniz mi her adet gecikmesi hamilelik olmayabilir çünkü başka bir problem varsa erkenden belirlemek daha iyi olur
Juno canım tabiki istiyorum ama boş yere umutlanmak istemiyorum sarı akıntı sebebi olabilirmi ve diger beriltileri ne zaman başlıyor birde sanki bazen karnımda karınca geziyor
eç yumurtlama olduysa hamilelik söz konusu olabilir tabiki. ama daha hamilelik var mı yok mu öğrenmek için çok erken. en azından şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyor. istiyorsan inşallah hamilesindir =)[/QUOTE]

Juno canım tabiki istiyorum ama boş yere umutlanmak istemiyorum sarı akıntı sebebi olabilirmi ve diger beriltileri ne zaman başlıyor
akıntı bende adet öncesinde de olurdu hamilelik belirtisi olarak da oldu. ama açıkçası en bariz hamilelik belirtilerim bat geçtikten sonra oldu.

hayatımda ilk defa böyle bir akıntım oluyor off beklemek çok zor ya
evet çok zor biliyorum ama en azından batın geçmesini beklemek gerekiyor hatta benim doktorum aslında 10 gün bekleyip gelmek en doğrusu ama sabırsız olduğumuz için dayanamıyoruz demişti =)

Ben kesinlikle artik bat gectikten sonra test yapacagim. Kan testine bile guvenmiyorum. En net sonuc gunun gectikten sonra cikiyor.

Zaten bi daha gunum gecmeden yaptirmayacagim bu durum insanin psikolojosini bozuyor gercekten. Ben de bekliyorum yatin regl gunum ama hala bi belirti yok. Guzel haberlerini ver canim sen de insaallah

Zaten bi daha gunum gecmeden yaptirmayacagim bu durum insanin psikolojosini bozuyor gercekten. Ben de bekliyorum yatin regl gunum ama hala bi belirti yok. Guzel haberlerini ver canim sen de insaallah
inşallah canım benim hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah

Yumurtlama takibi yaptırıp en az 14 gün sonra hcgye baktırdıysanız yanılma şansı pek yok. Ama yumurtlamadan emin değilseniz geç döllenme vs. de olabilir, bu nedenle de şimdiden çıkmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…