C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #101 zutto .!.: Evet cnm o zaman 55. Gunde adet oldum klomen kullandim simdk yine adetim moralim cok bozuk Genişletmek için tıkla... Neden moralin bozuk Can'ım Bebek mi istiyorsun? 55.günde kendi kendine mi oldun klomenle mi? Cevabın için tesekkürler sevgiler
zutto .!.: Evet cnm o zaman 55. Gunde adet oldum klomen kullandim simdk yine adetim moralim cok bozuk Genişletmek için tıkla... Neden moralin bozuk Can'ım Bebek mi istiyorsun? 55.günde kendi kendine mi oldun klomenle mi? Cevabın için tesekkürler sevgiler
amor amorr Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 1.012 568 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #102 Kendi kendime oldum genelde o kdr da gecmezdi stresten sanirim bu ay klomenle 34.gunde oldum yani bugun yine gebelik olmadı cok zor bir surec
Kendi kendime oldum genelde o kdr da gecmezdi stresten sanirim bu ay klomenle 34.gunde oldum yani bugun yine gebelik olmadı cok zor bir surec
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #103 Evet ben de Bebek istiyorum canımm sanırım Bebek isteyince stresten adetlerimiz düzensizleşmeye başladı. Ama bence doktora sormadan o tip ilaçlar içme yine de sen bilirsin sen kaç yaşındasın bu arada
Evet ben de Bebek istiyorum canımm sanırım Bebek isteyince stresten adetlerimiz düzensizleşmeye başladı. Ama bence doktora sormadan o tip ilaçlar içme yine de sen bilirsin sen kaç yaşındasın bu arada
amor amorr Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 1.012 568 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #104 Cnm tedavim icin doktor verdi zaten 27 yasindayim uc ay klomenle olmazsa ameliyat dedi prof adenoymosis hastasiyim
Cnm tedavim icin doktor verdi zaten 27 yasindayim uc ay klomenle olmazsa ameliyat dedi prof adenoymosis hastasiyim
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #105 zutto .!.: Cnm tedavim icin doktor verdi zaten 27 yasindayim uc ay klomenle olmazsa ameliyat dedi prof adenoymosis hastasiyim Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün
zutto .!.: Cnm tedavim icin doktor verdi zaten 27 yasindayim uc ay klomenle olmazsa ameliyat dedi prof adenoymosis hastasiyim Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün
amor amorr Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 1.012 568 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #106 Ins cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim gibi cocuk sahibi olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Ins cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim gibi cocuk sahibi olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #107 Carolinea .!.: Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün Genişletmek için tıkla... Bu arada bu rahatsızlığın Türkçe adını bilmiyorum
Carolinea .!.: Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün Genişletmek için tıkla... Bu arada bu rahatsızlığın Türkçe adını bilmiyorum
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 11 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #108 zutto .!.: Ins cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim gibi cocuk sahibi olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin Can'ım daha çok bebeklerin olur daha çok gençsin
zutto .!.: Ins cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim gibi cocuk sahibi olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin Can'ım daha çok bebeklerin olur daha çok gençsin
C Carolinea Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2016 289 35 13 Nisan 2016 Konu Sahibi cest moi #109 Carolinea .!.: Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün Genişletmek için tıkla... Ben 35. Günde adet gördüm bu ay, test yapmama gerek kalmadı.. Sevgiler
Carolinea .!.: Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah ameliyata gerek kalmaz daha çok gençsin lütfen olumlu düşün Genişletmek için tıkla... Ben 35. Günde adet gördüm bu ay, test yapmama gerek kalmadı.. Sevgiler