Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Hematolojiye de randevu alsaydın.Dahiliye mi bakıyormuş bu duruma
Anladım canımSağol canım
Direk hematolojiye randevu alınamıyor. İlk dahiliye bölümüne gidip sisteme giriş yapması gerekiyor. Bugün gidince söyleyeceğim bakalım
İnşaallah canımAnladım canımÖnemli bir şey değildir inşaallah
Benimde depolar hep boş hiç yükselmiyor.Fazlasıda azıda zarar
Vardır bir sebebiİnşaallah canım
Bu zamana dek benimde boştu, nasıl böyle yükseldi, altında yatan sebep ne bilmiyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu benim de 346 çıktı sonucum sizinki kadar yüksek değil ama kadınlarda sınır 150ymiş sanırımDün sonuçları doktora gösterdim. Covid testi istedi ve kardiyolojiye muayene ol dedi.
Kardiyolojiye muayene oldum, bir sıkıntı yok
Covid testim de negatif.
Romatizma ile ilgili bir iltihaplanmadan da olabilir dedi. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız bakalım
Hematolojiye gittim. Gastroenterolojiye sevk etti. Orda kan testleri yapıldıMerhaba sonucunuz ne oldu benim de 346 çıktı sonucum sizinki kadar yüksek değil ama kadınlarda sınır 150ymiş sanırım
Benim tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi bebeğinin kalbi durdu karnımda kürtaj için anestezi kan tahlili istedi orda çıktı çok şaşırdım gebeliği olumsuz etkilemesi gibi bir durum olmuş mudur acaba diye de merak ediyorum. Artık kürtajdan sonra yeniden takip edeceğim bu durumu.Hematolojiye gittim. Gastroenterolojiye sevk etti. Orda kan testleri yapıldı
Ferritin 467 ye düşmüş. Usg istendi. 21 inde gideceğim
Sizede çok geçmiş olsun. 15 gün ara ile testi tekrar edin. Dahiliye uzmanına başvurun
Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar sağlıkla hamile kalabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsinBenim tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi bebeğinin kalbi durdu karnımda kürtaj için anestezi kan tahlili istedi orda çıktı çok şaşırdım gebeliği olumsuz etkilemesi gibi bir durum olmuş mudur acaba diye de merak ediyorum. Artık kürtajdan sonra yeniden takip edeceğim bu durumu.
Size de çok geçmiş olsun, tavsiyenizi dikkate alacağım mutlaka
Oo baya yüksek benim 2.7 ydi damardan demir aldım 90 yükselmiş sebebi neymiş acaba çok merak ettim
Çok değişik yaa cok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Rabbim tekrar sağlıkla hamile kalabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
Bazen ferritin enfeksiyona bağlı, romatizmal bir ağrıdan da yükselebiliyormuş. Takip altında kalacağım.
Teşekkür ederimÇok değişik yaa cok geçmiş olsun
Malesef hala yüksek. Geçen ay 680 çıktı. Gastroenteroloji ye gittim. Hemokromatozis e bakıldı. Sıkıntı yok.Bir sonuç aldınız mı ? Merak ettim
Benimde ferritin normal
Demir bağlama düşük ama demir yüksek
Bir türlü randevu vermediler
gideceğim inşallah
Kan bağışı yapıyormusunMalesef hala yüksek. Geçen ay 680 çıktı. Gastroenteroloji ye gittim. Hemokromatozis e bakıldı. Sıkıntı yok.
Karaciğer de normal çıktı.
Romatoloji ye gittim. Ana testim pozitif çıktı. Onun için tekrar gittim, kan verdim.
Anti scl 70 sınırda çıktı. 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Neden yükseldiği bilinmiyor
Aynen yüksek olunca insanda tedirgin oluyor baya zararı varmış organlaraMalesef hala yüksek. Geçen ay 680 çıktı. Gastroenteroloji ye gittim. Hemokromatozis e bakıldı. Sıkıntı yok.
Karaciğer de normal çıktı.
Romatoloji ye gittim. Ana testim pozitif çıktı. Onun için tekrar gittim, kan verdim.
Anti scl 70 sınırda çıktı. 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Neden yükseldiği bilinmiyor
Hgb 12 civarı yüksek değil. Ferritin yüksekKan bağışı yapıyormusun
Kan verdikçe çoğalıyor ya bi arkadaşımın kp sürekli kan bağışı yaparmış bırakınca kanı yükseliyormuş
Belki onun etkisi vardırHgb 12 civarı yüksek değil. Ferritin yüksekBu zamana kadar hep kansızlık şikayeti olan biriydim. Doğumda kan nakli oldum