• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda beta değeri 🙄lütfen yardim

Bayancoco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
50
18
3
46
Merhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis

Eklentiler

• IMG_20190613_121811.jpg
    IMG_20190613_121811.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 155
5 üstü değer hamilelik var demek canım hayırlısı hakkında varsa bilec çok küçük daha tekrarları kan testini

Merhaba hanımlar .adetime 6 gün var . Aşırı ateş basması sağ kasıkta iğne batması ve mide bulantısı yaşıyorum . Dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca bugün kan testi yaptırdım .sonuç ekte.bana yorumlar mısınız varmı?yokmu? Bebis
5 ve uzeri olmasi gerekiyor diye biliyorum bende bi kac gun sonra bir daha kan verin

Adetine 6gün var değer 11 hamilesin o değer hızla artar umarım ağalıkla gelsin inşallah

Hanımlar sağlık ocağındaki hemşire ye 5 üzeri var diye biliyorum dedim.oda kullandığı kitler farklıdır deyince kafamı karıştırdı .300 Ler falan yazıyor ya

Valla bence de var. Dikkat edin kendinize. Çok çok yeni 😊 tebrik ederm. İki gün sonra tekrar ver kan .
Çok tşk ederim 😄bende var olduğuna inanıyorum ama kadın öyle deyince kafam karıştı.zaten kaç gündür halsizlikten kaldıramıyorum kendimi yatıyorum ful

Çok tşk ederim 😄bende var olduğuna inanıyorum ama kadın öyle deyince kafam karıştı.zaten kaç gündür halsizlikten kaldıramıyorum kendimi yatıyorum ful
Yan gel yat anam 😁 olumsuz konuşanları boşver. Bişey olmasaydı değerin böle çıkmazdı zaten.

Back