- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
-
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
merhaba, 26+0 olduk.. 16. haftada lekelenme azalmaya başladı 17. haftada tamamen kesildi ve kanama alanım kalmadı, hala progestan kullanıyorum tedbir amaçlı. kan sulandırıcıyı 9. haftadan beri kullanmıyorumMerhaba suanda durumunuz nasil acaba?
Cok sevındım darısı basımamerhaba, 26+0 olduk.. 16. haftada lekelenme azalmaya başladı 17. haftada tamamen kesildi ve kanama alanım kalmadı, hala progestan kullanıyorum tedbir amaçlı. kan sulandırıcıyı 9. haftadan beri kullanmıyorum
Sık sık karın ve kasık ağrısı yasıyor öuydunuz?merhaba, 26+0 olduk.. 16. haftada lekelenme azalmaya başladı 17. haftada tamamen kesildi ve kanama alanım kalmadı, hala progestan kullanıyorum tedbir amaçlı. kan sulandırıcıyı 9. haftadan beri kullanmıyoru
Cnm mrb cagri hocadan memnummuydun acabayeni gördüm mesajınızışuan 19+4 teyim çok şükür progestan prolutex ve proluton u hep kullandım, prolutex 5 kutu kullanabildim çok pahalı geldi hemde ankaradaki doktorum Çağrı gülümser bey gerek olmadığını söyledi zaten yeterince progesteron tedavisi aldığım için çok olabilirmiş,böylece bıraktım. lekelenmem 17. haftaya kadar kıpkırmızı sürdü, sonra bıçak gibi kesildi birden. bugünkü kontrolde kanama alanı kalmadığını söylediler. ama enfeksiyon olmamak adına hijyene çok dikkat etmem gerekiyormuş,asla temizlikte su ve jilet kullanma dedi doktorum,su değse bile hemen saç kurutma Makinesi tut ve kuru kalsın dedi.hala günlük progestan kullanıp,haftalık proluton vuruluyorum.
umarım sizde hemen atlatırsınız, gerçekten çok zor bir durum,manevi olarak insan çöküyor..RABBİM evlatlarımıza sağlık sıhhat versin zamanında sağlıklıca doğmayı nasip etsinbu günlerde geliir geçer
Bende hafif adet sancısı gibi olmuştu cnmKızlar kanama alanı olunca agrınız oluyor muydu