- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
-
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Çok şükür kucağınıza almışsınız Allah bağışlasınIki kizimda da 9 ay kanama yasadim surekli, igne ve ilac kullandim doguma kadar. Ikisi de zamaninda dogdu gayet sagliklilar cok sukur.
Sizde saglikla kucaginiza alin insallah, bol bol ayaklari yukari koyup yatin. Mumkun oldukca kalkmayin is guc yapmayin
Konularınızı okudum,Allah sabır versin ve takrar sağlıklı şekilde nasip etsin İnşaAllahBenim hamile olduğumu öğrendikten 2 sonra başladı lekelenme şeklinde sonra çoğaldı canım 5hafta sonunda hastanelik oldum 6 haftaya kadar sıkıntı yoktu sonra gelişimi durdu kendiliginden düştü maalesefAllah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın
Bana dedikleri sey hep vucut atmaya calisiyormus, kabul etmiyormus. kese etrafi hep kanama alaniydi. 2 gunde bi igne, gunluk sabah aksam ilac ictim, bide cok bulantili gecti afedersin kustukca hep kasildim ve kanama cogaldi regl gibi kanamam oluyordu. Ama hep yattim wc haric kalkmadimÇok şükür kucağınıza almışsınız Allah bağışlasınkanamanın sebebini söyledilermi acaba, benimki rahim içinde hematomla başladı(kan birikmesi) hep rahim içi kanama dediler
Konularınızı okudum,Allah sabır versin ve takrar sağlıklı şekilde nasip etsin İnşaAllah
Benimde 7. Yılımda gelen mucizem
Aynı şeyler işte, tek fark ne bulantım var bugüne kadar ne tiksinmem ne aşermem,üstüne birde adet kanaması gibi olunca kendimi hiç hamile gibi hissedemedimBana dedikleri sey hep vucut atmaya calisiyormus, kabul etmiyormus. kese etrafi hep kanama alaniydi. 2 gunde bi igne, gunluk sabah aksam ilac ictim, bide cok bulantili gecti afedersin kustukca hep kasildim ve kanama cogaldi regl gibi kanamam oluyordu. Ama hep yattim wc haric kalkmadim
MaşaAllah, dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınızIlk 4 ay kanamalarım oldu benımde aktif kanamalardı bu haftalara kadar geldik
Hic oyle dusunme insallah gecer bu gunler, bol bol dinlen lutfen, minigin saglikla gelsin annesiAynı şeyler işte, tek fark ne bulantım var bugüne kadar ne tiksinmem ne aşermem,üstüne birde adet kanaması gibi olunca kendimi hiç hamile gibi hissedemedim
MaşaAllah, Allah bağışlasınYengem 9 ay boyunca kanama yaşadı hergün 2 ilaç içiyordu doguma gitti dogum sezeryan olur zor olur diyorduk doguma girdi normal doğum ile 5 dk da dogurdu çıktı ne dikiş ne bişey maşşallahı vardı üzülme Rabbime emanet et Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederimHic oyle dusunme insallah gecer bu gunler, bol bol dinlen lutfen, minigin saglikla gelsin annesi
Merhaba öncelikle gebelikte hiçbir kanama normal değildir benim lekelenme sonra bir anda kanama sonucu düşük yaptım 2 hafta önceKızlar 5. Haftamda kanamadan hastanede yattım henüz kesem yeni oluşmuştu..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kanamadan dolayı kestiler kalp atışı duyulduktan sonra yeniden başlandı..
4 hafta boyunca kahve lekelenmem oldu normal denildi,tam bitti derken yine birden kanama yaşadım çok yoğun ve bu sefer bitmeyen..
5 gün pruloton vuruldum bitti taburcu oldum,eve gelir gelmez kırmızı kanama başladı yeniden..
Doktor evde tedavi için pruletex vermişti göbekten vurulan ve prulotonun daha güvenli formu dedi(kutusu 175 TL)t am beş kutu yazdı.
Yani sözün özü şuan 10+3 günlük gebeyim ve 1 haftadır aktif kanamam var,kan sulandırıcı 1 haftadır kullanmadığım halde. Tek tesellim bebeğimin gelişimi iyi şükür..
Ama çok endişeliyim bu kanama hayra alamet değil..
Size bi anket hazırladım gebeliğini bu şekilde yaşayan varsa yada tanıdığı akrabası bu şekilde geçiren lütfen iyi kötü ne yaşandıysa cevaplarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun,Allah birdaha göstermesinMerhaba öncelikle gebelikte hiçbir kanama normal değildir benim lekelenme sonra bir anda kanama sonucu düşük yaptım 2 hafta önce
Ama benim yengem gebeliğinmi yoğun kanama ve yatak istirahatiyle geçirdi bebeğine hiçbirşeyde olmadı içinizi ferah tutun inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Bu arada kan uyuşmazlığınız var mı eşinizle?MaşaAllah, Allah bağışlasınböyle mutlu sonlar duydukça endişelerim azalıyor
Yok,ikimizde pozitifBu arada kan uyuşmazlığınız var mı eşinizle?
Bana serum bağlamışlardı kanamalar da bir de kan uyuşmazlığı iğnesi olmuştum erken dönemde ondan sonra kesildi ondan sordumYok,ikimizde pozitif