- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
-
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Bana serum bağlamışlardı kanamalar da bir de kan uyuşmazlığı iğnesi olmuştum erken dönemde ondan sonra kesildi ondan sordum
Evet banada sürekli serum takıyorlar,1 haftada 4 kilo almışımBana serum bağlamışlardı kanamalar da bir de kan uyuşmazlığı iğnesi olmuştum erken dönemde ondan sonra kesildi ondan sordum
Selam canım benim 14 haftaya kadar sürdü kanamam ama kan sulandırıcı iğneyi bırakmamıştım. Ben vajinal jel kullandım progesteron olarak artı pruloton depot yaptırdım iki günde bir plesenta yer açtığı için olurmuş bu kanamalar benim öyle bi kanama olmuştu ki umudu kesmiştim hastaneye gittiğimde düştü diye çok şükür bişey olmadı kızım şuan 17 aylıkKızlar 5. Haftamda kanamadan hastanede yattım henüz kesem yeni oluşmuştu..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kanamadan dolayı kestiler kalp atışı duyulduktan sonra yeniden başlandı..
4 hafta boyunca kahve lekelenmem oldu normal denildi,tam bitti derken yine birden kanama yaşadım çok yoğun ve bu sefer bitmeyen..
5 gün pruloton vuruldum bitti taburcu oldum,eve gelir gelmez kırmızı kanama başladı yeniden..
Doktor evde tedavi için pruletex vermişti göbekten vurulan ve prulotonun daha güvenli formu dedi(kutusu 175 TL)t am beş kutu yazdı.
Yani sözün özü şuan 10+3 günlük gebeyim ve 1 haftadır aktif kanamam var,kan sulandırıcı 1 haftadır kullanmadığım halde. Tek tesellim bebeğimin gelişimi iyi şükür..
Ama çok endişeliyim bu kanama hayra alamet değil..
Size bi anket hazırladım gebeliğini bu şekilde yaşayan varsa yada tanıdığı akrabası bu şekilde geçiren lütfen iyi kötü ne yaşandıysa cevaplarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim
Ah ne güzel işte bulantı olmasınAynı şeyler işte, tek fark ne bulantım var bugüne kadar ne tiksinmem ne aşermem,üstüne birde adet kanaması gibi olunca kendimi hiç hamile gibi hissedemedim
MaşaAllah canım Allah bağışlasınSelam canım benim 14 haftaya kadar sürdü kanamam ama kan sulandırıcı iğneyi bırakmamıştım. Ben vajinal jel kullandım progesteron olarak artı pruloton depot yaptırdım iki günde bir plesenta yer açtığı için olurmuş bu kanamalar benim öyle bi kanama olmuştu ki umudu kesmiştim hastaneye gittiğimde düştü diye çok şükür bişey olmadı kızım şuan 17 aylıkdarısı size inşaAllah sağ salim sağlıkla doğsun
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSizin kadar olmasada gebeliğimde dönem dönem kanama oldu ve sağlıkla doğurdum,şimdikindede 6.haftada başlayıp 9.haftaya kadar sürdü.bende düşecek dedin ama şükür benimle bebeğim kesildide kanamam.doktor bana kanama bile olsa 10.haftayı bulan gebelikler genelde sağlıkla devam eder demişti.sizin yapacağınız tek şey yatmak.umarım destek olacak birileri vardır.sakın iş yapmaya kalkmayın bırakın ortalığı pok götürsün hiçbişe olmaz.
Zaten şöyle bir durum var , gerçektende yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap hiçbirşey olmaz bebeğine.eskiler öyle der doğruda der.ben ilk gebeliğimde 4.haftada öğrendim ve hemen kanamam başladı , 7.haftaya kadar hiç kalkmadan yattım sadece wc ye kalktım ama 7.haftada düşük yaptm,senin şansın 8.haftayı ve 10.haftayı geçmiş olman..Allahın izniyle alacaksın kucağına..Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bu kanamamda hastanede yatarken, canım babaannemin covidden vefat haberini aldım son günlerinde yanında olamadım ve cenazesine katılamadım .. 5 gün oldu hala aklımdan çıkaramıyorum .. bu durum beni çok etkiledi aslında kanamam artmaya başladı haberden sonra.. elimden geleni yapıyorum tedavimi olup yasaklara uyuyorum ne olacağını zaman gösterecek
Yarın perinatoloğa randevum var bakalım o ne diyecek,çok teşekkür ederim AminZaten şöyle bir durum var , gerçektende yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap hiçbirşey olmaz bebeğine.eskiler öyle der doğruda der.ben ilk gebeliğimde 4.haftada öğrendim ve hemen kanamam başladı , 7.haftaya kadar hiç kalkmadan yattım sadece wc ye kalktım ama 7.haftada düşük yaptm,senin şansın 8.haftayı ve 10.haftayı geçmiş olman..Allahın izniyle alacaksın kucağına..
Amin canım hepimizin evladını bağışlasın RabbimMaşaAllah canım Allah bağışlasınkanaman rağmen iğneni nasıl kestirmediler çok şaşırdım, tabi kesilmemesi gerekiyor benimde içim içimi yiyor ama kanaman durmaz dediler ki zaten 1 haftadır vurulMuyorum yinede durmuyor. Her gün pruloton vuruldum geçmedi geçmiyor, ağrım sızım yok şükür kese yukarıda .. galiba bekleyip göreceğim
Peki canım 14. Haftaya kadar hep mi kırmızı kanama oldu kahverengiye dönmedi miAmin canım hepimizin evladını bağışlasın Rabbim
O kanamayla onun alakası yok dediler kesmedik iğneyi ve dr kanama devam ederken sadece alttan kullandığım jele devam et dedi çok fazla progesteron yüksekliği bebek için iyi değilmiş
Yok iki hafta kırmızı sonra kahverengi oldu. Kahverenginden korkma dedi dr senin ne renk şuanPeki canım 14. Haftaya kadar hep mi kırmızı kanama oldu kahverengiye dönmedi mi
Rabbim bağışlasın canım bende yaşadım hastanede yattım iğne vuruldum hap kullandım falan nasip değilmiş Rabbim'n öteki süprizini bekliyoruz 2 hafta oldu kaybedeli bakalım Rabbim yaşatmasın en büyük etken stres haberin olsun sakınn kötü düşünme rahat ol ve bebeğin seninle annesi güzelcede ilerlicek güçlü o Rabbim'n izniyle inşAllah 6 ay sonra doğurdum diye yazarsın ve sonrasıda jutlu analı babalı büyür..Kızlar 5. Haftamda kanamadan hastanede yattım henüz kesem yeni oluşmuştu..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kanamadan dolayı kestiler kalp atışı duyulduktan sonra yeniden başlandı..
4 hafta boyunca kahve lekelenmem oldu normal denildi,tam bitti derken yine birden kanama yaşadım çok yoğun ve bu sefer bitmeyen..
5 gün pruloton vuruldum bitti taburcu oldum,eve gelir gelmez kırmızı kanama başladı yeniden..
Doktor evde tedavi için pruletex vermişti göbekten vurulan ve prulotonun daha güvenli formu dedi(kutusu 175 TL)t am beş kutu yazdı.
Yani sözün özü şuan 10+3 günlük gebeyim ve 1 haftadır aktif kanamam var,kan sulandırıcı 1 haftadır kullanmadığım halde. Tek tesellim bebeğimin gelişimi iyi şükür..
Ama çok endişeliyim bu kanama hayra alamet değil..
Size bi anket hazırladım gebeliğini bu şekilde yaşayan varsa yada tanıdığı akrabası bu şekilde geçiren lütfen iyi kötü ne yaşandıysa cevaplarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim
Ne kadar guzel demişsin en büyük etken stres.. 15 haftalık kizimi suyunun bitmesi sonucu kaybettim 43 gun oldu. Öğrendiğim ilk günden beri hep korktum kaybedicem diye hele ilk günler tuvalete bile gitmek istemedim kanamam olur diye..Rabbim bağışlasın canım bende yaşadım hastanede yattım iğne vuruldum hap kullandım falan nasip değilmiş Rabbim'n öteki süprizini bekliyoruz 2 hafta oldu kaybedeli bakalım Rabbim yaşatmasın en büyük etken stres haberin olsun sakınn kötü düşünme rahat ol ve bebeğin seninle annesi güzelcede ilerlicek güçlü o Rabbim'n izniyle inşAllah 6 ay sonra doğurdum diye yazarsın ve sonrasıda jutlu analı babalı büyür..sağlıcakla kalın hayırlı kandiller iyi akşamlar.
Rabbim sabır versin valla seninki dahada zor elbet hepsi zor ama büyüklüğü olsun cinsiyeti olsun bende dedimki bari bebek falan görmeseydim bu kdar olmazdım neyse İnşAllah kimse yaşamasın.. sağlıkla gelecek olan bebişlerimizi kucağımıza alalım inşAllah. Bende öyleydim bişe olcakmı acaba diye bide riskliydim ilaçlar geç döllenme bilmem ne derken erken öğrenmenin stresi zaman geçmiyor gelip gidip bi halt çıkarıyolardı sanki değişik bi süreçti ya bu bide üstüne netten araştırınca denilenleri dr. Acizliği eklenince sorma gitsin.. bana geçen hafta ölmüş bebeğin diyince hiç sanki bana demiyolarmış gibilerdi taa ki hastaneye yattım daha diyomki kendi kendime tuvalete gidesim yok hadi giderse zaten gidecek onun için yatmışım :) bide tek başımaydım dedim bu sefer bi bunda güçlü olamadım sanırım ne düşünceler ne düşünceler ne zaman o suni sancıyı çektim dedim tamam gidiyo artık hamile değilim neyse ki Rabbim sabrını veriyo hastaneden çıktım 2. Gün normale döndüm düşünceler yönünden falan arada bi gelirler öyle eserim durrum öyle balım...Ne kadar guzel demişsin en büyük etken stres.. 15 haftalık kizimi suyunun bitmesi sonucu kaybettim 43 gun oldu. Öğrendiğim ilk günden beri hep korktum kaybedicem diye hele ilk günler tuvalete bile gitmek istemedim kanamam olur diye..
Zor cnm büyüdükçe daha da zor 40 haftalik kaybeden doğumdan sonra kaybedenler.. Çok daha zor olanlar var onlari düşünüp halime şükrettim.. Benimki de riskli ydi cnm hic kanamam olmadi ama haftada 1 kontrolüm oldu.. Demi insan inanamiyo bende bi tuhaflasmistim.. Rabbim sabrını veriyo ama insan cok özlüyor..Rabbim sabır versin valla seninki dahada zor elbet hepsi zor ama büyüklüğü olsun cinsiyeti olsun bende dedimki bari bebek falan görmeseydim bu kdar olmazdım neyse İnşAllah kimse yaşamasın.. sağlıkla gelecek olan bebişlerimizi kucağımıza alalım inşAllah. Bende öyleydim bişe olcakmı acaba diye bide riskliydim ilaçlar geç döllenme bilmem ne derken erken öğrenmenin stresi zaman geçmiyor gelip gidip bi halt çıkarıyolardı sanki değişik bi süreçti ya bu bide üstüne netten araştırınca denilenleri dr. Acizliği eklenince sorma gitsin.. bana geçen hafta ölmüş bebeğin diyince hiç sanki bana demiyolarmış gibilerdi taa ki hastaneye yattım daha diyomki kendi kendime tuvalete gidesim yok hadi giderse zaten gidecek onun için yatmışım :) bide tek başımaydım dedim bu sefer bi bunda güçlü olamadım sanırım ne düşünceler ne düşünceler ne zaman o suni sancıyı çektim dedim tamam gidiyo artık hamile değilim neyse ki Rabbim sabrını veriyo hastaneden çıktım 2. Gün normale döndüm düşünceler yönünden falan arada bi gelirler öyle eserim durrum öyle balım...
Aynen öyle zaten bence kontrolden bile zarar görmüştür diye düşündüm yani oynaya oynaya onu bile düşünmedim değil.. bende öyle düşünüp şükretmiştim kokusunu alıp kaybeden var Rabbim yaşatmasın valla düşüncesi kötüZor cnm büyüdükçe daha da zor 40 haftalik kaybeden doğumdan sonra kaybedenler.. Çok daha zor olanlar var onlari düşünüp halime şükrettim.. Benimki de riskli ydi cnm hic kanamam olmadi ama haftada 1 kontrolüm oldu.. Demi insan inanamiyo bende bi tuhaflasmistim.. Rabbim sabrını veriyo ama insan cok özlüyor..
Yok cnm ya olucagi vardı oldu dicek bişey yok yiyecek ekmekleri yokmus Rabbim öyle istemis.. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize insAynen öyle zaten bence kontrolden bile zarar görmüştür diye düşündüm yani oynaya oynaya onu bile düşünmedim değil.. bende öyle düşünüp şükretmiştim kokusunu alıp kaybeden var Rabbim yaşatmasın valla düşüncesi kötü
Amin İnşAllah canm.Yok cnm ya olucagi vardı oldu dicek bişey yok yiyecek ekmekleri yokmus Rabbim öyle istemis.. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins