Kanamayla geçen gebelik

Sürekli kanama geçiren gebeliklerde (sizde veya çevrenizde) gebelik sağlıklı ilerledi mi?

• Ankete Katılan
    47
Vay be etkilendim gerçekten içeceği su alacağı nefes varmış demekki Allahın dediği oluyor sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah hep

Canım çok çekmişsin, mükafatını alacaksın inşallah..sağlıkla gelsin, çoğu gitmiş azı kalmış

Ben 16 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu oturuyordum ayağa kalkınca fark ettim ağrım falan olmadi hastaneye gittim rahim ağzı kapalı bebek oynuyor sıkıntı yok dediler iğne yaptılar progestan verdiler şuan iyiyim kanamam kahverengi lekeye dönmüş bı sıkıntı olmaz inşallah başınıza geldi mi böyle birşey

Normal kanama mı lekelenme tarzındamı

Onu ben hep yasadim cok sukur bi sorun cikmadi, gecmis olsun size de bol bol dinlenin

İç camasirim batmıştı kanama
Ben değilde kardeşimin o haftalarda aşırı yoğun bi anda gelen kanaması oldu.biz kesin gitti bebek dedik ama bir gece hastanede yattı kardeşim sonra kesildi kanaması.bebişimizde şimdi 2 aylık oldu bile bıcır bıcır.merak etme Allahın izniyle hiç birşey olmaz.benimde 22.haftalarda daha hafif leke tarzında kanamam olmuştu.bende sağlıkla doğurdum şükür.gebelik başlı başına korku endişe strez gerginlik.bende de şimdiden doğum korkusu başladı.Allah hepimizin yardmcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…