Kanamayla geçen gebelik

Sürekli kanama geçiren gebeliklerde (sizde veya çevrenizde) gebelik sağlıklı ilerledi mi?

• Ankete Katılan
    47
İki seçenekte var bende. İlk gebeliğim 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla bitti. İkinci gebeliğimde 6 ay kanamayla geçti sonra kesildi. Kızım 2.5 yaşında şimdi. Benim doktorum kesinlikle sırt üstü yatacaksın dedi 2. de. Bütün gebelik boyunca az hareket bol yatma şeklinde gittim. Yani ne olacak hiç belli olmaz.

Ben değilde kardeşimin o haftalarda aşırı yoğun bi anda gelen kanaması oldu.biz kesin gitti bebek dedik ama bir gece hastanede yattı kardeşim sonra kesildi kanaması.bebişimizde şimdi 2 aylık oldu bile bıcır bıcır.merak etme Allahın izniyle hiç birşey olmaz.benimde 22.haftalarda daha hafif leke tarzında kanamam olmuştu.bende sağlıkla doğurdum şükür.gebelik başlı başına korku endişe strez gerginlik.bende de şimdiden doğum korkusu başladı.Allah hepimizin yardmcısı olsun
Allah sağ salim kucugina almayı nasip etsin inşallah bende de sıkıntı olmaz😌

Benim hamile olduğumu öğrendikten 2 sonra başladı lekelenme şeklinde sonra çoğaldı canım 5hafta sonunda hastanelik oldum 6 haftaya kadar sıkıntı yoktu sonra gelişimi durdu kendiliginden düştü maalesef 😔 Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın 🙏🙏
Benim hamile olduğumu öğrendikten 2 sonra başladı lekelenme şeklinde sonra çoğaldı canım 5hafta sonunda hastanelik oldum 6 haftaya kadar sıkıntı yoktu sonra gelişimi durdu kendiliginden düştü maalesef 😔 Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın 🙏🙏

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende hamile olduğunu 4+2 de öğrendim. 4+6deyken yoğun kanamam başladı. Apar topar hastaneye gittik betama baktılar 2590. Olması gereken 3200 dü. Doktor galiba düşük yapıyorsun. Keseyide göremiyorum zaten dedi. Bu ikinci hamileliğim ve birincide de aynı problemleri yaşamıştım. Bugün tekrar kontrolüm var ve kanamam hala devam ediyor. Düşmediyse bugün 5+2 haftalık olacaktı

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende hamile olduğunu 4+2 de öğrendim. 4+6deyken yoğun kanamam başladı. Apar topar hastaneye gittik betama baktılar 2590. Olması gereken 3200 dü. Doktor galiba düşük yapıyorsun. Keseyide göremiyorum zaten dedi. Bu ikinci hamileliğim ve birincide de aynı problemleri yaşamıştım. Bugün tekrar kontrolüm var ve kanamam hala devam ediyor. Düşmediyse bugün 5+2 haftalık olacaktı
İnşallah seninledir bebeğin cnm 🙏geçmiş olsun

Vajinal baktı mi peki keseye

Her iki türlüde baktı göremedi. Bugün yeniden gidip bakıcaz ama kanamam hala devam ediyor. Boş gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir mi bu değerde. Çarşamba günü betam 793 dü 4 gün sonra 2590 oldu.
Keseyi görmezse kimyasal gebelik olur

Kimyasal gebelikte beta bu kadar artıyor mu? Çok endişeliyim. 4 ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştım. 3.ye hamile kalırsam gene aynısı olacak sanki
Bilmiyorum malesef doktorun daha iyi bilir ama sanki artışın iyi gibide geldi. Pıhtılaşma testini yaptır istersen o yüzden olabilir belki

Ben 16 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu oturuyordum ayağa kalkınca fark ettim ağrım falan olmadi hastaneye gittim rahim ağzı kapalı bebek oynuyor sıkıntı yok dediler iğne yaptılar progestan verdiler şuan iyiyim kanamam kahverengi lekeye dönmüş bı sıkıntı olmaz inşallah başınıza geldi mi böyle birşey
Tam 10 haftamın başladığı gün yaşamaya başladım aynı şeyi.doktora gittim bebek çok şükür sağlıklıydı. Şu an 13. Haftanın içindeyim ve sadece 1 hafta iç çamaşırım temiz kaldı.benimki de lekelenme değil bildiğiniz kanamaydı ve rengi kahverengşydi.doktorlar rengini, miktarını ve ağrı olup olmadığını önemsiyorlar.nasıldı sizde renk, miktar, ağrı durumu?

Tam 10 haftamın başladığı gün yaşamaya başladım aynı şeyi.doktora gittim bebek çok şükür sağlıklıydı. Şu an 13. Haftanın içindeyim ve sadece 1 hafta iç çamaşırım temiz kaldı.benimki de lekelenme değil bildiğiniz kanamaydı ve rengi kahverengşydi.doktorlar rengini, miktarını ve ağrı olup olmadığını önemsiyorlar.nasıldı sizde renk, miktar, ağrı durumu?
Renk kırmızı iç camasirim batmıştı sadece ağrım falan hiç olmadı hissetmedim birşey sadece ıslaklık hissetmistim

Kızlar 5. Haftamda kanamadan hastanede yattım henüz kesem yeni oluşmuştu..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kanamadan dolayı kestiler kalp atışı duyulduktan sonra yeniden başlandı..
4 hafta boyunca kahve lekelenmem oldu normal denildi,tam bitti derken yine birden kanama yaşadım çok yoğun ve bu sefer bitmeyen..
5 gün pruloton vuruldum bitti taburcu oldum,eve gelir gelmez kırmızı kanama başladı yeniden..
Doktor evde tedavi için pruletex vermişti göbekten vurulan ve prulotonun daha güvenli formu dedi(kutusu 175 TL)t am beş kutu yazdı.

Yani sözün özü şuan 10+3 günlük gebeyim ve 1 haftadır aktif kanamam var,kan sulandırıcı 1 haftadır kullanmadığım halde. Tek tesellim bebeğimin gelişimi iyi şükür..

Ama çok endişeliyim bu kanama hayra alamet değil..

Size bi anket hazırladım gebeliğini bu şekilde yaşayan varsa yada tanıdığı akrabası bu şekilde geçiren lütfen iyi kötü ne yaşandıysa cevaplarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim ♥️
Canım senin kanama kesildimi merak ettim , inşallaj herşey yolundadır

Canım senin kanama kesildimi merak ettim , inşallaj herşey yolundadır
Şimdilik yolunda canım, şuan 16+3 teyim ve birdaha kanama yaşamadım ama lekelenmem hep devam etti,bi kahve bi kırmızı.. bu günlerde kesilir gibi oluyor,hayırlısı bakalım 🥰🤗 teşekkür ederim bu arada hatırladığın için🌹

Şimdilik yolunda canım, şuan 16+3 teyim ve birdaha kanama yaşamadım ama lekelenmem hep devam etti,bi kahve bi kırmızı.. bu günlerde kesilir gibi oluyor,hayırlısı bakalım 🥰🤗 teşekkür ederim bu arada hatırladığın için🌹
Dualarım seninle , yaşadığım için çok iyi bilirim o hisleri..sağ salim al bebişiniz kucağına inşallaj

merhaba bende 12 haftamdayım ve 9. haftamdan beri ped kullanıyorum sürekli kanama geliyor ve pedimi dolduracak şekilde defalarca doktora gittim bebekle ilgili değil herşey yolunda dedi ama kanamanın sebebini bulamadık sürekli tedirginlik yaşıyoruz yatıp dinlen kendini yorma stres yapma geçecek mutlaka dedi haftada 1 iğne günde 1 defa vajinal progestan kullanıyorum ilk hamileliğim inşallah sağlıkla kucağımza alırız

Kızlar 5. Haftamda kanamadan hastanede yattım henüz kesem yeni oluşmuştu..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kanamadan dolayı kestiler kalp atışı duyulduktan sonra yeniden başlandı..
4 hafta boyunca kahve lekelenmem oldu normal denildi,tam bitti derken yine birden kanama yaşadım çok yoğun ve bu sefer bitmeyen..
5 gün pruloton vuruldum bitti taburcu oldum,eve gelir gelmez kırmızı kanama başladı yeniden..
Doktor evde tedavi için pruletex vermişti göbekten vurulan ve prulotonun daha güvenli formu dedi(kutusu 175 TL)t am beş kutu yazdı.

Yani sözün özü şuan 10+3 günlük gebeyim ve 1 haftadır aktif kanamam var,kan sulandırıcı 1 haftadır kullanmadığım halde. Tek tesellim bebeğimin gelişimi iyi şükür..

Size bi anket hazırladım gebeliğini bu şekilde yaşayan varsa yada tanıdığı akrabası bu şekilde geçiren lütfen iyi kötü ne yaşandıysa cevaplarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim ♥️
Ben de bunu yaşıyorum sürekli 😔 şu an ne durumdasiniz acaba, prolutex'e hala devam mi?

Ben de bunu yaşıyorum sürekli 😔 şu an ne durumdasiniz acaba, prolutex'e hala devam mi?
yeni gördüm mesajınızı 😞 şuan 19+4 teyim çok şükür 🤲 progestan prolutex ve proluton u hep kullandım, prolutex 5 kutu kullanabildim çok pahalı geldi hemde ankaradaki doktorum Çağrı gülümser bey gerek olmadığını söyledi zaten yeterince progesteron tedavisi aldığım için çok olabilirmiş,böylece bıraktım. lekelenmem 17. haftaya kadar kıpkırmızı sürdü, sonra bıçak gibi kesildi birden. bugünkü kontrolde kanama alanı kalmadığını söylediler. ama enfeksiyon olmamak adına hijyene çok dikkat etmem gerekiyormuş,asla temizlikte su ve jilet kullanma dedi doktorum,su değse bile hemen saç kurutma Makinesi tut ve kuru kalsın dedi.hala günlük progestan kullanıp,haftalık proluton vuruluyorum.
umarım sizde hemen atlatırsınız, gerçekten çok zor bir durum,manevi olarak insan çöküyor..RABBİM evlatlarımıza sağlık sıhhat versin zamanında sağlıklıca doğmayı nasip etsin 🤲 bu günlerde geliir geçer 🤗

yeni gördüm mesajınızı 😞 şuan 19+4 teyim çok şükür 🤲 progestan prolutex ve proluton u hep kullandım, prolutex 5 kutu kullanabildim çok pahalı geldi hemde ankaradaki doktorum Çağrı gülümser bey gerek olmadığını söyledi zaten yeterince progesteron tedavisi aldığım için çok olabilirmiş,böylece bıraktım. lekelenmem 17. haftaya kadar kıpkırmızı sürdü, sonra bıçak gibi kesildi birden. bugünkü kontrolde kanama alanı kalmadığını söylediler. ama enfeksiyon olmamak adına hijyene çok dikkat etmem gerekiyormuş,asla temizlikte su ve jilet kullanma dedi doktorum,su değse bile hemen saç kurutma Makinesi tut ve kuru kalsın dedi.hala günlük progestan kullanıp,haftalık proluton vuruluyorum.
umarım sizde hemen atlatırsınız, gerçekten çok zor bir durum,manevi olarak insan çöküyor..RABBİM evlatlarımıza sağlık sıhhat versin zamanında sağlıklıca doğmayı nasip etsin 🤲 bu günlerde geliir geçer 🤗
Geçen hafta yani 14 haftamda geçti dedi doktorum. Bu haftada progestan hapi gunde bir at, progestan igneyi de haftada 1 yap dedi. Proluton depotu da kesti. Doğru söylüyorsunuz İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçiririz. 🤲😊 siz yatarak mi geciriyorsunuz hamileliginizi yoksa agir is yapmadan normal hayatiniza devam ederek mi

Merhaba suanda durumunuz nasil acaba?

X