Kanamayla geçen gebelik

Sürekli kanama geçiren gebeliklerde (sizde veya çevrenizde) gebelik sağlıklı ilerledi mi?

• Ankete Katılan
    47
Benim de 5. Haftada başladı kanamam ki normal bir kanama değil di parçalar dökülüyordu..Hasta bezi kullanacak kadar fazla bir kanamaydi.. Tüp bebek di üstelik düşük yaptım diye gittim hastaneye ultrason da kalp atışı var dediğini doktorun hala unutamiyorum... Düşecek kesinlikle demişti doktor daha önce erken dogumum var kanamam ve içerideki kanama alanım çok fazlaydı üstelik tüp bebek doktor hiç umitlenme dedi.. Hastanede yatman gerekiyor dediginde durdurmak için tedavi mi yapacaksiniz dediğimde hayır düşüğü benim gözümün önünde yap demişti... O kadar kanamaya rağmen bebeğim benimle kaldı.. 12. Haftada serklaj olmam gerekiyordu başka bir doktor kanamam olduğu için nasıl olsa düşer dikisini atamam demişti..13. haftada kanamam kesildi 14. Haftada dikisim atıldı 36 haftalık oğlum doğdu..Kanamalı gebelik ilk haftalarda düşük olmadi ise 10. Haftadan sonra sağlıkla devam ediyor diye biliyorum. Sizde bol bol dinlenin mümkün olduğunca stresten uzak durun..
Vay be etkilendim gerçekten içeceği su alacağı nefes varmış demekki Allahın dediği oluyor ☺️ sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah hep ❤️

Ben şu an 28. Haftamdayım. 10. Haftamdan 24. Haftama kadar sürekli regl gibi kanama yaşadım. İlk önce hafif kanamam oldu. Hastaneye gittik üç gün yattım serum sabah akşam iğne ve progesteron verildi. Hastaneden çıktım on gün sonra kanamam durdu diye rahat rahat kontrole gittim. Meğer tam tersine içerde çok büyük bir alanda kanama olmuş. Bebek ufacık bir yerden tutunuyor. Hazırlıklı olun ded doktor. Bir hafta hastanede yattım. En sonunda çıktım hastaneden eve geldim. Yine kanamalar başladı. Artık hastanede yapılacak bir şey de yok diyorlardı. Evde yattım, hala yatıyorum. Banyomu bile eşim ya da annem yaptırıyor. Kanamam yeni durdu ama o alan çok geniş ve plasentam aşağıda. Bu yüzden şimdi de erken doğum riskim var. Üç gün önce sancı ile hastaneye gittim. Nstye bağladılar yine serum verdiler. İğne ve ilaçlara zaten devam ediyordum. Dozu artırdılar. Şu anda da yatıyorum. Bir de üstüne şeker çıktı ve bebeğimin suyu fazla. Ama bu kadar olumsuzluğa rağmen yediğim iğnelere ve aylarca kımıldamadan yatmama rağmen isyan etmiyorum. Her zaman şükrediyorum bebeğim iyi olduğu için. Stres çok etkiliyor. Ben köyü bir dönemden geçerken başladı kanamam. Sonra her stresli anımda tekrarladı. Ama artık elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ve gerçekten dinleniyorum. Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Benim hamile kalmam da zor oldu hamilelik sürecim de öyle sürüyor. Umarım bebeklerimiz vaktinde sağlıkla gelir tek temennim bu.
Canım çok çekmişsin, mükafatını alacaksın inşallah..sağlıkla gelsin, çoğu gitmiş azı kalmış

Iki kizimda da 9 ay kanama yasadim surekli, igne ve ilac kullandim doguma kadar. Ikisi de zamaninda dogdu gayet sagliklilar cok sukur.
Sizde saglikla kucaginiza alin insallah, bol bol ayaklari yukari koyup yatin. Mumkun oldukca kalkmayin is guc yapmayin
Ben 16 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu oturuyordum ayağa kalkınca fark ettim ağrım falan olmadi hastaneye gittim rahim ağzı kapalı bebek oynuyor sıkıntı yok dediler iğne yaptılar progestan verdiler şuan iyiyim kanamam kahverengi lekeye dönmüş bı sıkıntı olmaz inşallah başınıza geldi mi böyle birşey

Ben 16 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu oturuyordum ayağa kalkınca fark ettim ağrım falan olmadi hastaneye gittim rahim ağzı kapalı bebek oynuyor sıkıntı yok dediler iğne yaptılar progestan verdiler şuan iyiyim kanamam kahverengi lekeye dönmüş bı sıkıntı olmaz inşallah başınıza geldi mi böyle birşey
Normal kanama mı lekelenme tarzındamı

Onu ben hep yasadim cok sukur bi sorun cikmadi, gecmis olsun size de bol bol dinlenin

İç camasirim batmıştı kanama
Ben değilde kardeşimin o haftalarda aşırı yoğun bi anda gelen kanaması oldu.biz kesin gitti bebek dedik ama bir gece hastanede yattı kardeşim sonra kesildi kanaması.bebişimizde şimdi 2 aylık oldu bile bıcır bıcır.merak etme Allahın izniyle hiç birşey olmaz.benimde 22.haftalarda daha hafif leke tarzında kanamam olmuştu.bende sağlıkla doğurdum şükür.gebelik başlı başına korku endişe strez gerginlik.bende de şimdiden doğum korkusu başladı.Allah hepimizin yardmcısı olsun

X