benimde dolgulu azı dişim apse yapmıştı ve kanal tedavisi olmuştum.tedaviden sonrada ağrılarım devam etti bikaç gün bekledim ama geçmemişti. daha sonra tekrar aynı doktora gittim antibyotik verdi.onu kullanınca geçmişti bidaha ağrım olmadı ama dişimin ömrü 2 yıl daha uzamış sadece..2 yıl sonra çektirmek zorunda kaldım...Arkadaşlarım ne olur acil cevaplayın geçen hafta pazartesi dişime kanal tedavisi yaptırdım bir kaç gün iyiydi ama hafta sonu ve bu gün ağrı yapıyor daha önce de kanal yapıldı ama hiç bir sıkıntı olmadı böyle kanal tedavisi sonrası dişi ağrıyan oldumu tekrar dr gideyimmi böyle sorun yaşamayayım diye devlete gitmedim özelde yaptırdım yine ağrı yaptı öyle sıkıntısı olan oldumu ben şimdi ne yapayım yardım edin lütfen
arkadaşlar bende önümüzdeki hafta kanal tedavisine başlayacağım ama acı duyma konusunda çekincelerim var. (diş hekimi fobim varda :S ) hiç acı hissedilmiyor degilmi?
iğne yapıldığı için bu tedavinin acısı duyulmuyor arkadaşlar,benim dolgularım yapılırken yapmıştı doktorum
benimde geçen perşembe kanal tedavim bitti ve hala sızlıyor ve suyla ağzımı çalkaladıgımda hassasiyet oluyor bu sizce normal mi birde bir şey soracaö arka azı dişe kanal tedavisi yapıldı ve dişin üztünü neredeyse düz bırakmış normal dişin bir şekli oluyor üstünüona göre yapması gerekmiyor mu bugün tekrar gidecem tane daha çürügüm var birne kanal digerine dolgu olacak sizce diş hekimine ne söyleyeyim kanal tedavisi yaptırdıgım dişle ilgili sizce o dişçiye digerlerini yaptırmalıyım dişe düzgün şekil vermek bence önemli devlet hastanesinde yaptırdıgım dişe bile daha düzgün şekil vermişlerdi üstünü neredeyse düz bırakmasının bir sebebi var mı dünya kadar para veriyorum iyi yapmayacaksa randevu almıştım gitmem daha iyi
2 ay önce kanal tedavisi oldum. Olacak arkadaşları korkutmak gibi olmasın da hayatımın en büyük acısıydı.
İlk seansta sadece iğnenin acısını hissettim uyuşuktu sonra hiçbir şey hissetmedim. İkinci gidişimde sadece doldurcak can acıtacak bir şey yok sanıyordum ama asıl iş sonrasındaymış. Özel bir doktordu yıllarını bu işe vermiş biri. Uyuşturmadan kanallara birşeyler soktu çıkardı soktu çıkardı allahım herbirinde canımdan can gitti. Sinirleri tam bulması için ve sonra sorun yaşamamam için böyle yapması gerekiyormuş. Acıdan ağladım bile. En az 10 kere çektim o acıyı. Şimdi kenarından küçük bir parça çıkmış gitmeye korkuyorum o acının üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?