sakaryada ağız diş sağlıgı merkezi var toyotanın hemen hemen herşeyi yapıyorlar kaplamadan tutunda dolguya kanal tedavisine zaten ben gidip gösterecem eger çekelim derlerse çektirmem özele giderim dediginiz gibi bazen çok çürük dişle uğraşmak işlerine gelmiyor ama şunu söyleyeyim orası özelden daha iyi yapıyor annem özelde birkaç dolgu kanal tedavisi yaptı dişi doğru düzgün bile temizlememişler düşün artık devlet eskisi gibi degil
Daha evvel üst çenemde sol azı dişime kanal tedavisi yaptırdım. Doktorum resmen iğrenç bi kanal ve dolgu yaptıhiç memnun değildim. yazmıştım forumda geçen gün de dişçiye gittim 5.500 tl masraf çıkardı gebe olduğum için doğumdan sonraya kaldı ama şu an da alt çenemde azı dişim çok fena şekilde ağırıyor üstelik çürük... şuan için bişe yapılmazmış ağrımı hafifletmek için kanaldan başka çare yok mu
dişinizin ağrısı çok fazla ise bu acil durum sayılır. ilk 3 ay ya da son 3 ay içinde iseniz kadın doğum doktorunuza muayene olun. riskli gebelik durumunda değilseniz kanal tedavinizi yaptırın. 4-5 ya da 6 aylık gebe iseniz zaten sıkıntı yok kanal tedavisi yaptırabilirsiniz.
ağrı yapan bir dişte bakteriler diş köküne ulaşmış demektir. ya kanal tedavisi yaptıracaksınız ya çektireceksiniz başka şansınız yok.
14 haftalık gebeyim bir sonraki kontrolüm önümüzdeki hafta.
daha önce başarısız bir gebelik hikayeniz yoksa, bu gebeliğinizde sizde yada bebekte bir risk söz konusu değilse 6. ay bitinceye kadar gönül rahatlığı ile kanal tedavisi yaptırabilirsiniz. 6 ay bittikten sonra erken doğum riski yüzünden genellikle çok acil bir durumolmadıkça yanaşmayız herhangi bir tedavi yapmaya.
Merhaba,
Kanal tedavisi ücreti özel muayenehanelerde ortalama ne kadar bilgisi olan var mı?
nasıl bu kadar ağrı oluyor, anlamıyorum. kanal tedavim 3 randevuda bitti, 2.sinde uyuşturmadan işlem yaptık bir gram da acı hassasiyet duymadım.
işlemler bittikten sonra birşey yiyememe gibi bir durumumda olmadı.
yazılanlaar nasıl oluyor anlamıyorum.
evet kurtulur.Lazer terapi ile ağrısı azaltılabilir.kanal tedavisi olup ağrayan diş kurtulur mu
bende bir şey merak ediyorum dişimin bir tanesi çürük ve yan tarafından çok ufak bir parça kırıldı ve dişin için biraz boş yemek yedigim zaman içine doluyor ve diş sanki koku yapıyormuş gibi sizce böyle bir dişe kanal tedavisi olur mu yoksa çekerler mi
bende bir şey merak ediyorum dişimin bir tanesi çürük ve yan tarafından çok ufak bir parça kırıldı ve dişin için biraz boş yemek yedigim zaman içine doluyor ve diş sanki koku yapıyormuş gibi sizce böyle bir dişe kanal tedavisi olur mu yoksa çekerler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?