- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
arkadaşlar merhaba ön dişime bir kaç yıl önce dolgu yaptırmıştım şimdi sızlamaya ve bastırınca acımaya basladı iltahap olmuş kanal tedavisi dedi doktor ama cok korkuyorum ön dişine kanal tedavisi yaptıran varmı ? birde daha kırılgan oluyormuş diş ölü oldugu için off psikolojim bozuldu ön diş olmasa takmıycam kafaya ama birde istanbulda iyi bir endodonti uzmanı bilen varmı gidipte memnun kalan arkadaslar yarmcı olabilirmi acaba
Benim 2 dişimde kanal tedavisi var... Ilkinde çoğu arkadaşın dediği gibi uyuşturucular, hiç bir şey hissetmedim ...diğeri ise 2 gün önce yapıldı bugün tekrar 2. Randevum vardı... Resmen öldüm öldüm dirilsin, koltuktan kaç kere zıpladım hatırlamıyorum... Aynen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oldu , 2. Seansta aşırı canım yandı ... Benim asıl sorum kanal tedavisi üstüne porselen kaplama önerdi, 400 TL, kanal tedavisine 250 verdim zaten... Porselen olursa 150 tl daha vereceğim ,Sizce porselen kaplama yaptırmalı mıyım, anladığım kadarıyla dişin kırılmasını önlemek için yapıyorlar ama yaptırmasam ne olur...2 ay önce kanal tedavisi oldum. Olacak arkadaşları korkutmak gibi olmasın da hayatımın en büyük acısıydı. İlk seansta sadece iğnenin acısını hissettim uyuşuktu sonra hiçbir şey hissetmedim. İkinci gidişimde sadece doldurcak can acıtacak bir şey yok sanıyordum ama asıl iş sonrasındaymış. Özel bir doktordu yıllarını bu işe vermiş biri. Uyuşturmadan kanallara birşeyler soktu çıkardı soktu çıkardı allahım herbirinde canımdan can gitti. Sinirleri tam bulması için ve sonra sorun yaşamamam için böyle yapması gerekiyormuş. Acıdan ağladım bile. En az 10 kere çektim o acıyı. Şimdi kenarından küçük bir parça çıkmış gitmeye korkuyorum o acının üstüne
arkadaşlar kız kardeşim dün öğlen 1 tane dişine kanal tedavisi yaptırdı ama doktordan çıktığı andan itibaren yanağı ve gözü aşırı bi şekilde şişti. dayak yemiş gibi gözü açılmıyo. bu şişlik normal midir? dün akşama göre bugün biraz daha indi ama ona belli etmesemde tedirgin oldum.
sizde yaşamışmıydınız böyle bi sıkıntı? tekrar doktora gitmesine gerek var mı?
geçmiş olsun. ..............Kanal tedavi olan dişim in ağrısından çok damagi m dan ağrı çektim. Damagi ma sızıntı yapınca ilaç enfeksiyon olustu sonra bir kemik çıktı cerrah boşluk bulunca çene kemiği çıktı dedi bugun alındı 3 dikiş var neredeyse köke kadar oyukluk var damagi mi bu hale getiren bayana çok kizginim haftaya dikiş almaya gidince olay çıkarma z sam iyi bu durumla karşılaşan var mi
Geçicek gibi değil off yaageçmiş olsun. ..............
bir kanalla oldu bu demek? :26:Geçicek gibi değil off yaa
Çok teşekkürler
bir kanalla oldu bu demek? :26:
Evet ya ben de anlamadım 2 dişin arası köke kadar oyuldu hekime sorunca kurdan la kurcaladiniz mi dedi kurcalamadim o kemik neyin nesi anlamadım Allah tan hekim in eli hafifti uğramadan aldı ama sonrası oydu da oydu kanal tedavi de bukadar acı duymadım canım da tatlı değildir dusunn
özele mı gitmiştin, devlet mıydı yoksa?
Özel canım ya yeni mezun oldu sanırım gençti bundan sonra töbe tecrübeli olmasına dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?