Benimde geçtimiz günlerde kanal tedavim bitti. Sizlere biraz anlatayım kızlar çünkü benim tedavim çok iyi geçti. İlk olarak devlete gittim dişime insan üstü bir varlığın dişi gibi davrandı ve ben bunu yapamam dedi. Birkaç doktor tavsiye etti ve hepside bana çok pahalı gelen fiyatlara yapan profesörlerdi. Bende dışardan özel bir yere gideyim dedim. O doktorun tavsiye ettiklerine oranla gayet iyi bir fiyata yaptı dişimi ve devletteki doktorun abarttığını vs. söledi. Dediğim gibi benim tadavim çok iyi geçti. Tedavi anında ilk seansta iğneden sonra hafif sızıların dışında bişey hissetmedim. Onuda doktoruma belli edince sorun olmadı. İlaç koyup geçiçi dolgumu yaptı. İlk gün fırçalarken biraz hassasiyet hissettim o kadar. Sonraki günler hi...ç bir şikayetim olmadı. 2.randevumda gayet iyi geçti. Ve doktor tedavinin çok iyi gittiğini söyledi. Üstüne pek bişey yememiştim ve yiyebileceğimi söyledi. 3.randevuma kırık dolguyla gittim. Yemek yerken kırmışım... :/ Ama bana herhangi bir ağrı yapmadı. Doktorda olabileceğini bunun normal bir durum olduğunu söyledi. Son seansımda çok iyi geçti. Ve benim en iyi ve en acısız tedavim oldu. İlk kanalımdı. Daha önce çektirme ve dolgularım olmuştu. Ve onlarda canım acımıştı. Bunda hii...ç olmadı. Hiç korkmayın çok rahat bir tedavi. Benim son 2 seansıma doktor iğne dahi yapmadı.(daha önce yaptırmadığımdan bilmiyorum yapılıyor mu normalde?) Ve ona rağmen hi.ç birşey hissetmedim. Tavsiye ederim.