Ben kanal tedavisi yaptırdıysam emin olun herkes yaptırabilir.Kaç kere o koltukta ağladığımı bilirim.yanlış anlaşılmasın acıdan değil korkudan.1 ay önce ön dişimde ki dayanılmaz ağrıyı 3 gün çektim.eşekliğimden!akşamına dayanamadım ve pek de haz etmedim doktoruma gitmeye karar verdim.Gittiğimde doktorum artık orada değildi ve eve giderken başka bir dişci gördüm dayanamayıp girdim.kanal tedavisi dediğinde yaşadığım korkuyu anlatmama gerek yok sanırım!:)aklımda kanal tedavisi o kadar tü kaka olarak kalmış ki:)kısa keseyimm sıktın haykırışlarını duyabiliyorum:)sonuç hiç acı çekmedim şu an ikinci kanal tedavim yapılıyor ağlayarak oturduğum koltuğa güle oynaya oturuyorum emin olun korkacak bir şey yok.biz kadınlar öyle acılara dayanıyoruz ki kanal tedavisi için oturduğunuz koltuk ayaklarınızı uzatıp dinlenebileceğiniz bir yer:)tabiii doktorunda bu konuda biraz hassas olması gerek:)
Ya ben azi disimdeki agriyi yaklasik bir aydir cekiyorum ama calisiyorum zamanm olmuyor diye gunde alti yedi agri kesici ile durdurmaya calisiyordum... Salaklik iste. Delirtiyordu resmen. Bugun sinavim vardi hem de mulakat seklinde ama sabah bir kalktim disimde sislik var inanilmaz agriyor....sag tarafimdaki disim resmen sis ve de agrisi olduruyor butun beynim orada.... Ozel mesaj yoluyla bir doktor ismi verseniz kizlar ( İstanbul avrupa anadolu fark etmez, her turku giderim yeter ki insani fiyatlari olsun ve de isinde iyi olsun...eli hafif veya degil cok bilemem dayanikliyimdir korkum yok omrum discilerde gecti capada...ama simdik acil bir durum bayagi...
kanal tedavisi sonucu kaplama yaptırmamı istedi doktor. sizce şart mı?
şimdi geçici dolgu yapmıştır haftaya tam dolgunuzu yapıcaktır..sızlaması normal bişey antibyotiğinizi kullanın geçicek ve sonra bidaha ağrımıcaktırKizlar dun dis agrisiyla gittim kanal tedavisi yapildi ve disin uzerinr beyaz birsey koydu haftaya tekrar cagirdi. Cagirmasinin sebrbi nedir? Birde dun yptrmstim ve bugun bir sizi var verdigi ilaclarida iciyorum normalmi sizlamasi? Yemek yiyemiyorum birde rahatlikla cunku cignemeye basladigimda o dise baski olusuyor o tarafla yemememe ragmen ve yiyemiyorum normalmi bu cok soru sordum ama aydinlatirsaniz beni cok sevinirim..
şimdi geçici dolgu yapmıştır haftaya tam dolgunuzu yapıcaktır..sızlaması normal bişey antibyotiğinizi kullanın geçicek ve sonra bidaha ağrımıcaktır
benimde 2 tane dişime uygulandı bu yöntem, birisi için 2 ay boyunca gittim devamlı açıldı temizlendi geçiçi dolguyla kapatıldı en uzun tedavisi süren dişim buydu.Digeriyse 2 seansta kapatıldı.Çok acı vermiyor ama sonrasındaki o sızlamalar maffetti beni, neyseki şuan dişlerim kurtuldu ,fakat! kanal tedavisi olan dişler zamanla kararıyormuş dr um söyledi artık karardığı zaman kaplama yaptırırım.
arkadaşlar ben 1 hafta önce dişçiye gittim. arkada bir dişimin kanal tedavisi olması gerektiğini söyledi. neyse dişimi uyuşturdu ve çürükleri temizledi sonrada dişin bayağı enfekte olmuş ilac koyup kapatalım 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittim koltuğa oturmamla eline dolgu aletini aldı bende panikle uyuşturmayacakmısınız diye sordum. doktorda hayır o koyduğum ilaç sinirlerini öldürmek içindi hiçbirşey duymayacaksın dedi. başladı ilacı çıkartmaya ama ben çok ağrı hissettim resmen beynime vuruyordu ağrı. doktorda daha ölmemiş sinirlerin dedi ve yine ilac koydu. başınıza böyle bir olay geldımı ben çok korkuyorum 3 gün sonra tekrar gideceğim. ve yine uyuşturmayacak herhalde. ne yapmalıyım ne olur yol gösterin. sevgiler...
canım bence baska bır dıscıye gıt.yontemı dogrumu bılmıyorum ama.benım kuzen gecen hafta amcama gıttı.(amcam dıscı).kuzen gec kaldıgı ıcın cok ılerlemıs.ve sınırlere bakınca sınırlerın olmus zaten sımdıye kadar demıs.ve bosuna ıgne yapmayalım hıc hıssetmezsın demıs.hakıkaten hıssetmemıs.ama sen hısettıgıne gore onemlı bır durum.keske bır ılacla olse sınırler.ozaman mıllet bır kanal tedavısı ıcın 1hafta gıdıyor.ne kolay olurdu.bence baskasına bır danıs derım....
kızlar kanal yapılan dişe kaplamayı doktor kendiliğinden mi yapıyor?
yoksa biz mi gidiyoruz kaplama yapın diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?