Meraba Arkadaşlar, ilk defa kanal tedavisi yaptırıyorum, normalde dişlerime çok dikkat eden biriydim, ama hamilelikten sonra bebeğimin süt alerjisi olduğundan bende süt ürünleri tüketemedim, kalsiyum hapları almama rağmen dişlerimi kurtaramadım. Hiç ağrım olmadan bir gün dişim kırıldı, meğersem diş içten çürümüş ve kanal tedavisi gerekti. Dolgu için tavsiye üzerine ilk defa gittiğim bir doktor o gün kanal tedavisine başladı. Açıkçası bu kadar uzun ve ağrılı bir süreç olacağını hiç düşünmemiştim. Belkide doktorun elinin ağırlığından bilmiyorum ama hayatımda hiç öyle diş ağrısı çekmedim. Bir kere dişçi koltuğunda ağladım. Geçen aksam pansuman sonrası evde inanılmaz ağrı çektim ama öyle böyle değil, sanki ameliyat oldum. Dişlerim çürüdüğünde bile ağrı çekmeyen insanım, bu tedavide tabii şok geçirdim. Şu an 3 hafta oldu, hala geçici dolgu var kanallar doldurulmadı, dişin üstüne basamıyorum öyle acıyor ki.. Dişcime sinir kalmıştır diyorum yok diyor. Enfeksiyonda yok diyor. Oda anlamadı galiba.. belkide çok uzman değil bilmiyorum. Napsam bilemedim. Kanalları artık kapatalım diyor, ya ağrı sızı böyle devam ederse diye korkuyorum.
Bir tane daha dişim kanal tedavisi olacak, nolur bana Ankarada eli hafif, kanal tedavisini iyi yapan, tecrübeli bir doktor tavsiye edin
(