• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal tedavili dişim çürüdü

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
Doktor hanım yardımcı olursanız çok sevinirim bundan 4 sene önce dişime kanal tedavi uygulandı ve kısa bir süre sonra dişim kırıldı. Uzun bir süre doktora gitmemek gibi bir hata yaptım ve gece uyurken dişimi sıkmışım büyük bir parça kırıldı dişimin çürük olduğunu farkettim şimdi sadece dişin iki yan duvarı kaldı vedişteki vidada çıktı doktorum çekilir dedi ama ben çok korkuyorum normal bir çekimmi olr yoksa cerrahi mi olur bir de yerine ne yapılabilir yanında da bir buşluk var dişimin implantı araştırdım ama en az iki sene maddi olarak karşılayamam bu süreye kadar o iki boşluğa ne yapılabilir. Bu arada yaşım daha 22 :(

Doktor hanım yardımcı olursanız çok sevinirim bundan 4 sene önce dişime kanal tedavi uygulandı ve kısa bir süre sonra dişim kırıldı. Uzun bir süre doktora gitmemek gibi bir hata yaptım ve gece uyurken dişimi sıkmışım büyük bir parça kırıldı dişimin çürük olduğunu farkettim şimdi sadece dişin iki yan duvarı kaldı vedişteki vidada çıktı doktorum çekilir dedi ama ben çok korkuyorum normal bir çekimmi olr yoksa cerrahi mi olur bir de yerine ne yapılabilir yanında da bir buşluk var dişimin implantı araştırdım ama en az iki sene maddi olarak karşılayamam bu süreye kadar o iki boşluğa ne yapılabilir. Bu arın.köprü ile diğer dişlerinzi feda etmeyin derimrada yaşım daha 22 :(

yaşınız daha çok genç.eğer yaptırmadıysanız biran evvel dişinizi çekdirinki kemik kaybınız olmasın.sonrasında maddi imkanınız olduğunda implant yaptırın köprğ için dişinizi feda etmeyin derim

Çok teşekkür ederim cevabınız için şindi benim bu dişim çekildiğinde yan yana iki boşluk olucak tem implantla yan yana iki diş yapılabilirmi?

kanal tedavisi yapılan dişim kanal tedavisi tam yapılmaması nedeniyle apse yapmış panaromik diş filmi çektirdim ve yanındaki dişinde apse yapmaya başladığını öğrendim kanal tedavisinin yapıldığı dişte olmak üzere alt ve üst olmak üzere toplam 9 metal destekli porselen kaplamam var muayeneye gittiğim dişçi 2 kanal tedavisi 2 dolgu ve 9 zirkonyum destekli porselen diş için 5 bin küsür maliyet çıkardı.bu maliyet yapılacaklar için normal midir?ayrıca daha önceki dişçi tecrübelerim pek iyi olmadığından güvenipte tedaviye başlayamıyorum.maliyeti karşılamak için kredi çekeceğim ama yine kötü bi sonuçla karşılaşırsam diye korkuyorum :43: önerileriniz nelerdir?

Back