ya banada dun doktor yazdi ama hicbir depoda tarlusal yok iyi bulabilmissin valla 5 evzaneye girdim yok depolari aradilar uok ilac yarin baska yerdeki rczanelere bakacamevet ayin 2 sinde kan tahlili negatif cikinca doktor yazmıştı ne yapacağımı bende bilmiyorum inan
nerde oturuyon canim senya banada dun doktor yazdi ama hicbir depoda tarlusal yok iyi bulabilmissin valla 5 evzaneye girdim yok depolari aradilar uok ilac yarin baska yerdeki rczanelere bakacam
istanbulnerde oturuyon canim sen
nerde oturuyon canim sen[/QUOTE valla kac eczane ye girdim elimizde tarlusal yok dedi hastanenin karsiisindaki uc eczaneye girdim yok sonra mahalledeki evzaneye girdim uok oda depolari aradi baska.eczaneyi aradi yok yarin birde baska sempteki eczaneye bakacam carsi boyu gezecem.artik bide recetenin son gunu almazsam ilac yanacak.recetesiz de satilmiyo isin yoksa birde yine hastaneye git ve hala adet olamadim aksilik oldu iyice butun istanbul menopoza girdi demekki
noldu adet olabildin mi
noldu adet olabildin mi
yok canim daha olamadjm bekliyorum sen naptin oldun munoldu adet olabildin mi
kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyo halayok canim daha olamadjm bekliyorum sen naptin oldun mu
bende hala leke bile yok anlamadim birsey kurudu haliba ama nasil akintim var anlatamamkahverengi lekelenme şeklinde devam ediyo hala
ben hapi bitirdim zaten hap bitince yada bittikten bi hafta sonra adet goruyosun hamile degilsenbende hala leke bile yok anlamadim birsey kurudu haliba ama nasil akintim var anlatamam
hamilelik.varsa ne.oluyo bebek.dusuyomuben hapi bitirdim zaten hap bitince yada bittikten bi hafta sonra adet goruyosun hamile degilsen
hayir varsa bebeği düşürmez hormon hapı bu zatenhamilelik.varsa ne.oluyo bebek.dusuyomu
ben zararli diye biliyorum hala kan tahlili yapmadin mihayir varsa bebeği düşürmez hormon hapı bu zaten
yok malasef gelen giden ne bebek var ne adet var anlamadim bel agrisi var olacak gibiyim ama daha baslamadihala kahverengi lekelenme.devam ediyo hastaneye gitmek istemiyorum ilaci ictim bitti bekliyorum hala sende bisey varmi
kızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim
evet canim.yumurtlmassin bugun muhakkak yap keske dun gece yaosaydin zaten sperm 3 gun yasiyo suan yumurtan var koyu baya bir dahakine kayulasmaya baslayjnca hemen iliskiye gir malum yumurta bir gun yasiyokızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim
kac gun gecti en sonki korunmasiz iliskinden kac gun gecti sonuca gore ihtimal var canim 5 ustu ama doktorlar 11 gecmeden birsey demiyolar iki gun sonra testi yenile yukselme varsa hamilesin sayi dusrrse dollenme olduysada yerlesemedi demekkiSonucum 5.42 hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?