Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

evet ayin 2 sinde kan tahlili negatif cikinca doktor yazmıştı ne yapacağımı bende bilmiyorum inan
ya banada dun doktor yazdi ama hicbir depoda tarlusal yok iyi bulabilmissin valla 5 evzaneye girdim yok depolari aradilar uok ilac yarin baska yerdeki rczanelere bakacam

k

hala kahverengi lekelenme.devam ediyo hastaneye gitmek istemiyorum ilaci ictim bitti bekliyorum hala sende bisey varmi

kızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 16344239_849061518567983_99147906_n.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 176
evet canim.yumurtlmassin bugun muhakkak yap keske dun gece yaosaydin zaten sperm 3 gun yasiyo suan yumurtan var koyu baya bir dahakine kayulasmaya baslayjnca hemen iliskiye gir malum yumurta bir gun yasiyo

Sonucum 5.42 hamile olabilir miyim
kac gun gecti en sonki korunmasiz iliskinden kac gun gecti sonuca gore ihtimal var canim 5 ustu ama doktorlar 11 gecmeden birsey demiyolar iki gun sonra testi yenile yukselme varsa hamilesin sayi dusrrse dollenme olduysada yerlesemedi demekki

Kizlar banada bir fikir verin adet gunumden iki gun once idrar testi yaptirdim silik cizgi cikti adet gunu kan testi yaptirdim negatif cikti simdi adetim 4 gun gecti hic gecmezdi cok duzenlidir sizce ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…