• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

ayy ne guzel haber gerci sennistemiyordun demi henuz olsun kafani bozma birlikte buyur giderler ben verdimo dogana kadar oda 2 bucuk falan olacak
Canım nankörlük olur belki benimkisi çünkü ilk inde çok çok ugrasmistim hamile kalmak için. Çok şey yapmıştım. Ama bu bana erken gibi mi geldi bilemiyorum. Yaparım dimi iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Canım nankörlük olur belki benimkisi çünkü ilk inde çok çok ugrasmistim hamile kalmak için. Çok şey yapmıştım. Ama bu bana erken gibi mi geldi bilemiyorum. Yaparım dimi iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
yaparsin canimua zaten evdesin suan iksi bir arada buyur bak.bizde hayirli haber bekleidk yok :(( oyuzdenn takma kafani allah saglikli sihhatli versjnde buyur gider o zaman kadar bebeginde cisini ogrenir yemegini tek yer derdini anlatir

yaparsin canimua zaten evdesin suan iksi bir arada buyur bak.bizde hayirli haber bekleidk yok :KK43:( oyuzdenn takma kafani allah saglikli sihhatli versjnde buyur gider o zaman kadar bebeginde cisini ogrenir yemegini tek yer derdini anlatir
sen hamile değilmiş misin

kız ne güzel elin deymisken ikinciyi yapmışsın beraber büyütürsün işte sen şimdi onu bunu boşver kocana müjdeyi verme planlari yap :halay:Allah yardım eder kafana takma
Söyledim cnm mutluluktan uçtu resmen ama ben aynı hissedemedim

yaparsin canimua zaten evdesin suan iksi bir arada buyur bak.bizde hayirli haber bekleidk yok :KK43:( oyuzdenn takma kafani allah saglikli sihhatli versjnde buyur gider o zaman kadar bebeginde cisini ogrenir yemegini tek yer derdini anlatir
Canım hep dua ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah. Hakkımda hayırlısı buymus yapacak bişey yok.

Kızlar ben sonucum u aldım hamileydim. Beta hcg 80 çıktı. Ama kafam çok karışık oğlum daha 16 aylık. Naparim bilmiyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Bence birlikte büyümeleri güzel olur endişe etmeyin. Anladığım kadarıyla adetnizin 10uncu günü gibi kanda çıkmamış ve 4gün sonra bugün çıkmış. Yani 14uncu gününüzde. Umarım benimde geç döllenme olmuştur. Peki belirti oldu mu sizde? Bende regl günümde ve sonraki 1,2 gün adet olcakmış gibi hissettim hem karında öyle bir his hemde ıslaklık oluyordu. Biraz belimde ağrı başlamıştı ve halen zaman zaman belimde ağrı oluyor ve karında bazen batma. Şiddetli bir ağrım yok. Göğsümde şiş ama ağrı yok. Sizde de bu şekilde şeyler oldumu?

Söyledim cnm mutluluktan uçtu resmen ama ben aynı hissedemedim
bi bakmışsın doğmuş 40 ı çıkmış iyi ki doğurmuşum ikisi bi arada büyüyor dersin emin ol kuzenimede aynı şey oldu hatta ciddi ciddi bunalima girdi hamile oldugunu ogrendiginde oda emziriyodu ama şimdi iki kızıyla mutlu mesut hemde ilk cocuguna kardeş sevgisini erkenden aşılamanin faydasini görüyo

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Bence birlikte büyümeleri güzel olur endişe etmeyin. Anladığım kadarıyla adetnizin 10uncu günü gibi kanda çıkmamış ve 4gün sonra bugün çıkmış. Yani 14uncu gününüzde. Umarım benimde geç döllenme olmuştur. Peki belirti oldu mu sizde? Bende regl günümde ve sonraki 1,2 gün adet olcakmış gibi hissettim hem karında öyle bir his hemde ıslaklık oluyordu. Biraz belimde ağrı başlamıştı ve halen zaman zaman belimde ağrı oluyor ve karında bazen batma. Şiddetli bir ağrım yok. Göğsümde şiş ama ağrı yok. Sizde de bu şekilde şeyler oldumu?
Sizinle tıpkı aynı şeyler yaşadım. Belinde hafif ağrı göğüslerde hafif şişlik. Adet olacakmış gibi islaklik karın ağrısı hafif. Inşallah sizde hamilesinizdir. Benim 10.cu günde bile çıkmamış ti bugün cikti

Sizinle tıpkı aynı şeyler yaşadım. Belinde hafif ağrı göğüslerde hafif şişlik. Adet olacakmış gibi islaklik karın ağrısı hafif. Inşallah sizde hamilesinizdir. Benim 10.cu günde bile çıkmamış ti bugün cikti
İnşallah bende güzel haber alırım sizin gibi. Umudum var hala. Hafta sonuna kadar bekleyeceğim hala olmadıysam bir daha tahlil.

Kan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.

Kan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.
hamileyken üstüne mi gördünüz yani

Back