iyigeceler canim kanda cikmadiysa idrardada zor cikiyo canim daha once bnm de basima geldi ikinci cizgi cikti silik sekilde bende gercekten hamileyim sandim gittim kan verdim 1.20 yani idrara guvenmemek lazjm yaniltiyo bide ilk 5 dakikada cikan sonuc dogru eger bekleuince olduysa ikinci cizgi cikiyo idrar fazla gelirsede o kirmizi cizgi dagiliyo bekleyince cift cizgiye kayiyo bir hafta daha bekle olmazsan kan testini tekrarlaKizlar banada bir fikir verin adet gunumden iki gun once idrar testi yaptirdim silik cizgi cikti adet gunu kan testi yaptirdim negatif cikti simdi adetim 4 gun gecti hic gecmezdi cok duzenlidir sizce ne yapmaliyim
ben şimdi doktordan geliyorum bayan doktorun göremediğini başka bi erkek doktor gördü polikistik over varmış maalesefyok malasef gelen giden ne bebek var ne adet var anlamadim bel agrisi var olacak gibiyim ama daha baslamadi
hadkua anladim hayirlisi benumkide mi ole acaba brbek yok adet yok doktir bakti kist yokben şimdi doktordan geliyorum bayan doktorun göremediğini başka bi erkek doktor gördü polikistik over varmış maalesef
bana da ocağın 2 sinde gittiğim doktor kist yok dedi dün gittiğim farklı bi doktor kist yok ama polikistik over var adet görünce gel hormon testi yapalim dedi anlamiyorum 25 gün önce bakan doktor niye bişey demedi ikisinden biri yanıldı bilmiyorum moralim çok bozukhadkua anladim hayirlisi benumkide mi ole acaba brbek yok adet yok doktir bakti kist yok
birsey soracam polikistik overde kist olmuyo mu kist yok ama pko var nasil oluyomus ilk kez duydum birinin dedigi birini tutmazki anlamadim gitti betana baktimi ultrasyondan oncebana da ocağın 2 sinde gittiğim doktor kist yok dedi dün gittiğim farklı bi doktor kist yok ama polikistik over var adet görünce gel hormon testi yapalim dedi anlamiyorum 25 gün önce bakan doktor niye bişey demedi ikisinden biri yanıldı bilmiyorum moralim çok bozuk
hayir betaya bakmadı direk ultrasonla baktı pko catlamayan yumurtalarin yumurtalikda birikmesiyle oluşan minik minik kist birikintisi gibi bişeymis tamda kist demek yanlış olurmus inan o kadar üzgün bi haldeyim ki kafam karmakarışık bir ay arayla iki doktor ama farklı teşhis bakalim hormon testi yaptircam daha..sana tavsiyem sakın bekleme düzgün bi teşhis konana kadar çıkma hastaneden ne varsa erkenden öğrenbirsey soracam polikistik overde kist olmuyo mu kist yok ama pko var nasil oluyomus ilk kez duydum birinin dedigi birini tutmazki anlamadim gitti betana baktimi ultrasyondan once
bende yarin saglik icagina gidip bir beta daha verecem :))) sonra randevu alip doktora bakalim iyice baksin bir ne var ne yok sıkildim bu isten canim ya 3. aya yaklastimhayir betaya bakmadı direk ultrasonla baktı pko catlamayan yumurtalarin yumurtalikda birikmesiyle oluşan minik minik kist birikintisi gibi bişeymis tamda kist demek yanlış olurmus inan o kadar üzgün bi haldeyim ki kafam karmakarışık bir ay arayla iki doktor ama farklı teşhis bakalim hormon testi yaptircam daha..sana tavsiyem sakın bekleme düzgün bi teşhis konana kadar çıkma hastaneden ne varsa erkenden öğren
gittin mi sağlık ocağına ne çıktıbende yarin saglik icagina gidip bir beta daha verecem :))) sonra randevu alip doktora bakalim iyice baksin bir ne var ne yok sıkildim bu isten canim ya 3. aya yaklastim
gittin mi sağlık ocağına ne gittim ama aile hekimi izinli imis veremedim kan hastaneyede gitmedim ugrasmak istemedim sen adet oldun mu tarlusaldan sonra ben olamadim henuz 80 gun oldu artik rekor kirdim :)))
Ooo bizim hangi 6 hangi 60 :)) 80 gun gecti bosa.umut yapmisiz hayirli olsun bebeğinKizlar okuyan olursa fikir olsun diye yaziyorum. Benimde adete 6 gun kala beta 1.20, adete 3 gun kala 40 cikti. Doktorumda adetten 4 gun once cikar en erken demisti.
valla bende aynı senin gibi 7 aylik evliyim hic ilac kullanmadim bugüne kadar hic gecikmem olmadi bugüne kadar ama en son 6 kasım da oldum daha da yok 3 kere doktor a gittim testler yaptim negatif ama adette yok en son doktor polikistik over dedi ondan onceki gittiğim doktor hic bisey yok dedi uzun oldu ama demem o ki daha 4 gün geçmiş biraz bekle gebelik varsa çıkar zatenMerhaba kizlar bana yardimci olun kafayi yiyecegim. 25 yasindayim 7 aydir evliyim yillardir adetim duzenli gunu zamani sasmaz hic bir hap kullanmadim sadece fitil kullandim ocak 28 olmam gerek hala olmadim ilk kez yasiyorum bunu 4. Gun yaptirdim kan testi negatif idrar da negatif doktoru aradim cok sinirlendim yok gebelik al bi adet sokturucu ic dedi annem de bekle dedi napiyim on gun sonra tekrar yaptircam sizce hamile olma olasiligim varmi ki
Evet bekliyoruz heycanla bugun de pembe bi leke oldu o nedenkivalla bende aynı senin gibi 7 aylik evliyim hic ilac kullanmadim bugüne kadar hic gecikmem olmadi bugüne kadar ama en son 6 kasım da oldum daha da yok 3 kere doktor a gittim testler yaptim negatif ama adette yok en son doktor polikistik over dedi ondan onceki gittiğim doktor hic bisey yok dedi uzun oldu ama demem o ki daha 4 gün geçmiş biraz bekle gebelik varsa çıkar zaten
Cok tesekkurler canim. Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah isteyen herkese..Ooo bizim hangi 6 hangi 60 :)) 80 gun gecti bosa.umut yapmisiz hayirli olsun bebeğin
ne oldu senin durum merak ettimOoo bizim hangi 6 hangi 60 :)) 80 gun gecti bosa.umut yapmisiz hayirli olsun bebeğin
Hala tık yok olamadim doktorada gitmedim test yaptim gebelik yok anlamadim sen adet oldhn mune oldu senin durum merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?