• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kizlar banada bir fikir verin adet gunumden iki gun once idrar testi yaptirdim silik cizgi cikti adet gunu kan testi yaptirdim negatif cikti simdi adetim 4 gun gecti hic gecmezdi cok duzenlidir sizce ne yapmaliyim
iyigeceler canim kanda cikmadiysa idrardada zor cikiyo canim daha once bnm de basima geldi ikinci cizgi cikti silik sekilde bende gercekten hamileyim sandim gittim kan verdim 1.20 yani idrara guvenmemek lazjm yaniltiyo bide ilk 5 dakikada cikan sonuc dogru eger bekleuince olduysa ikinci cizgi cikiyo idrar fazla gelirsede o kirmizi cizgi dagiliyo bekleyince cift cizgiye kayiyo bir hafta daha bekle olmazsan kan testini tekrarla

hadkua anladim hayirlisi benumkide mi ole acaba brbek yok adet yok doktir bakti kist yok
bana da ocağın 2 sinde gittiğim doktor kist yok dedi dün gittiğim farklı bi doktor kist yok ama polikistik over var adet görünce gel hormon testi yapalim dedi anlamiyorum 25 gün önce bakan doktor niye bişey demedi ikisinden biri yanıldı bilmiyorum moralim çok bozuk :KK61:

bana da ocağın 2 sinde gittiğim doktor kist yok dedi dün gittiğim farklı bi doktor kist yok ama polikistik over var adet görünce gel hormon testi yapalim dedi anlamiyorum 25 gün önce bakan doktor niye bişey demedi ikisinden biri yanıldı bilmiyorum moralim çok bozuk :KK61:
birsey soracam polikistik overde kist olmuyo mu kist yok ama pko var nasil oluyomus ilk kez duydum birinin dedigi birini tutmazki anlamadim gitti betana baktimi ultrasyondan once

birsey soracam polikistik overde kist olmuyo mu kist yok ama pko var nasil oluyomus ilk kez duydum birinin dedigi birini tutmazki anlamadim gitti betana baktimi ultrasyondan once
hayir betaya bakmadı direk ultrasonla baktı pko catlamayan yumurtalarin yumurtalikda birikmesiyle oluşan minik minik kist birikintisi gibi bişeymis tamda kist demek yanlış olurmus inan o kadar üzgün bi haldeyim ki kafam karmakarışık bir ay arayla iki doktor ama farklı teşhis bakalim hormon testi yaptircam daha..sana tavsiyem sakın bekleme düzgün bi teşhis konana kadar çıkma hastaneden ne varsa erkenden öğren

hayir betaya bakmadı direk ultrasonla baktı pko catlamayan yumurtalarin yumurtalikda birikmesiyle oluşan minik minik kist birikintisi gibi bişeymis tamda kist demek yanlış olurmus inan o kadar üzgün bi haldeyim ki kafam karmakarışık bir ay arayla iki doktor ama farklı teşhis bakalim hormon testi yaptircam daha..sana tavsiyem sakın bekleme düzgün bi teşhis konana kadar çıkma hastaneden ne varsa erkenden öğren
bende yarin saglik icagina gidip bir beta daha verecem :))) sonra randevu alip doktora bakalim iyice baksin bir ne var ne yok sıkildim bu isten canim ya 3. aya yaklastim

Kizlar okuyan olursa fikir olsun diye yaziyorum. Benimde adete 6 gun kala beta 1.20, adete 3 gun kala 40 cikti. Doktorumda adetten 4 gun once cikar en erken demisti.

Kanida doktor ister diye veriyorum yeniden gidecem diye belki seninki gibi kist vardir goremedi adam ama hamilelik yok eminim az biraz belli olurdu mide bulantisi vs vs hicbir belirti yok heralde dogum kontrol hapini birakinca felegi sasti :))

Merhaba kizlar bana yardimci olun kafayi yiyecegim. 25 yasindayim 7 aydir evliyim yillardir adetim duzenli gunu zamani sasmaz hic bir hap kullanmadim sadece fitil kullandim ocak 28 olmam gerek hala olmadim ilk kez yasiyorum bunu 4. Gun yaptirdim kan testi negatif idrar da negatif doktoru aradim cok sinirlendim yok gebelik al bi adet sokturucu ic dedi annem de bekle dedi napiyim on gun sonra tekrar yaptircam sizce hamile olma olasiligim varmi ki

Merhaba kizlar bana yardimci olun kafayi yiyecegim. 25 yasindayim 7 aydir evliyim yillardir adetim duzenli gunu zamani sasmaz hic bir hap kullanmadim sadece fitil kullandim ocak 28 olmam gerek hala olmadim ilk kez yasiyorum bunu 4. Gun yaptirdim kan testi negatif idrar da negatif doktoru aradim cok sinirlendim yok gebelik al bi adet sokturucu ic dedi annem de bekle dedi napiyim on gun sonra tekrar yaptircam sizce hamile olma olasiligim varmi ki
valla bende aynı senin gibi 7 aylik evliyim hic ilac kullanmadim bugüne kadar hic gecikmem olmadi bugüne kadar ama en son 6 kasım da oldum daha da yok 3 kere doktor a gittim testler yaptim negatif ama adette yok en son doktor polikistik over dedi ondan onceki gittiğim doktor hic bisey yok dedi uzun oldu ama demem o ki daha 4 gün geçmiş biraz bekle gebelik varsa çıkar zaten

valla bende aynı senin gibi 7 aylik evliyim hic ilac kullanmadim bugüne kadar hic gecikmem olmadi bugüne kadar ama en son 6 kasım da oldum daha da yok 3 kere doktor a gittim testler yaptim negatif ama adette yok en son doktor polikistik over dedi ondan onceki gittiğim doktor hic bisey yok dedi uzun oldu ama demem o ki daha 4 gün geçmiş biraz bekle gebelik varsa çıkar zaten
Evet bekliyoruz heycanla bugun de pembe bi leke oldu o nedenki

merhaba arkadaşlar ben de pkoluyum normalde adetlerim düzensizdir 30 gün 40 gün hiç belli olmazdı. Ama çok kilo verdiğim için sanırım son zamanlarda 28-29 günde bir düzenli geliyordu son 6 ayda 1 kere gecikmiş 3 ay önce.

Şimdiki durumuma gelince bu ay aslında çok fazla çalışma olmadı ama kk forumları okurken elimde vardı diye adet günümde test yaptım. Aşırı belirsiz bir çizgi çıktı hayatımda ilk defa. ondan sonra defalarca test yaptım hep negatif. Şu an 7 gün gecikti. En son 2 gün önce test yaptım negatifti. Adet ağrılarım var 1 haftadır en az, arada mide bulantım oluyor. Şu an var mesela. Bu forumda da baya geç çıkanlar olmuş yine ümitlendim.

O testte silik çizgiyi görmeseydim böyle olmayacaktım ama maalesef ümit etmekten kaç gündür okumadığım forum kalmadı yine:KK14:... Kusura bakmayın çok uzun oldu.

Back