Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

hamileyken üstüne mi gördünüz yani

Evet yaptıracağım cuma veya c tesi. Gectiğimiz cuma adetim 4 gün geçmişti ve çıkmadı. Bugün 8inci gündeyim olmazsam h sonu testi tekrarlıycam. Umarım banada sürpriz olur size olduğu gibi.

kizlar sonucum cikmis baktim simdi netten lablatuar sonuclarina beta hcg 1.20 yani yok bosa umutlandim zaten olsa bulanti falan olurdu 30 gun gecti ama yok 4 idrar 2 kan ay insallah sizin vardir kizlar..

kizlar sonucum cikmis baktim simdi netten lablatuar sonuclarina beta hcg 1.20 yani yok bosa umutlandim zaten olsa bulanti falan olurdu 30 gun gecti ama yok 4 idrar 2 kan ay insallah sizin vardir kizlar..
şuan hiç bişey yok bakalim beklicem bir iki gün daha belki adet basliyodur yavaş yavaş

bebişin daha zamanı gelmemiş demekki üzülme canım stres yapıp daha da geciktirme kendini oluruna birak

bebişin daha zamanı gelmemiş demekki üzülme canım stres yapıp daha da geciktirme kendini oluruna birak
canim benim bir oglum var 13 yasinda ikinci cocugu dusunmuyoduk zaten yillardir ilkkez bu ay korunmadik gunumde gecince sevindim di hani o hamilelik ve bebek hissi farkli birsey daha denemem.canim cok stresli oluyo insan bir aydir is yapacam agir kaldirmiyim ya varsa vsvsvsvssvvs aman bir senelik omrum gitti meraktan yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum hele o 1.20 leri ve tek cikan idrar testlerini gormek istemiyorum daha

bende tarlusalı icmeye başladım adet geliyo belli bari iyice söktürsün

hala kahverengi afedersin peceteye gelecek şekilde devam ediyo adete döner diye bekliyorum bilmiyorum bu belirsizlik yedi beni
ya yanlis bilgi vermek istemem yani umutlandirmak ama kahve rwnguyse icme ne olur ne olmaz gunah ya bebek varsa dusuk yaoarsin .. adete donse donerdi bence sen doktora git zaman gevirme tarlusali doktor mu yaxdi

ya yanlis bilgi vermek istemem yani umutlandirmak ama kahve rwnguyse icme ne olur ne olmaz gunah ya bebek varsa dusuk yaoarsin .. adete donse donerdi bence sen doktora git zaman gevirme tarlusali doktor mu yaxdi
evet ayin 2 sinde kan tahlili negatif cikinca doktor yazmıştı ne yapacağımı bende bilmiyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…