- 23 Aralık 2016
- 138
- 56
- 28
hamileyken üstüne mi gördünüz yaniKan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.
Aynen :)hamileyken üstüne mi gördünüz yani
Allah verdi mi veriyo işte yeterki zamanı gelmiş olsunAynen :)
Evet yaptıracağım cuma veya c tesi. Gectiğimiz cuma adetim 4 gün geçmişti ve çıkmadı. Bugün 8inci gündeyim olmazsam h sonu testi tekrarlıycam. Umarım banada sürpriz olur size olduğu gibi.Kan değil ama kasımın ortasında 4 defa evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :) Sonra adet oldum falan derken bi sonraki ay öğrendim ki hamileymişim ve 8 haftalıkmış :) Kan testini bi kaç gün geçtiyse tekrar yaptır bence.
Sizin netice nedir? Belli oldumu?ayay hadi hayirlisi bakalim ilk sen ogreneceksin bnm randwvu saat 3 te
canim kahbe rengi lkeyse yerl3sme kanamasi olmasjn sakin sen git yarin kan verhamileyken üstüne mi gördünüz yani
muayne oldum hamileik yok ilac yazacak yinede beta hcg ye bakti yarin oglen gidecekSizin netice nedir? Belli oldumu?
bekliycem yarin adete dönmezse test yapcam yine bakalimcanim kahbe rengi lkeyse yerl3sme kanamasi olmasjn sakin sen git yarin kan ver
dualarim seninle insallah hamilesindir ikizlerin olsun insallahbekliycem yarin adete dönmezse test yapcam yine bakalim
hayırlı sağlıklı olsunda hepimizin olsun inşallahdualarim seninle insallah hamilesindir ikizlerin olsun insallah))
insallah canim kanaman ne durum dahayırlı sağlıklı olsunda hepimizin olsun inşallah
şuan hiç bişey yok bakalim beklicem bir iki gün daha belki adet basliyodur yavaş yavaşkizlar sonucum cikmis baktim simdi netten lablatuar sonuclarina beta hcg 1.20 yani yok bosa umutlandim zaten olsa bulanti falan olurdu 30 gun gecti ama yok 4 idrar 2 kan ay insallah sizin vardir kizlar..
bebişin daha zamanı gelmemiş demekki üzülme canım stres yapıp daha da geciktirme kendini oluruna birakkizlar sonucum cikmis baktim simdi netten lablatuar sonuclarina beta hcg 1.20 yani yok bosa umutlandim zaten olsa bulanti falan olurdu 30 gun gecti ama yok 4 idrar 2 kan ay insallah sizin vardir kizlar..
canim benim bir oglum var 13 yasinda ikinci cocugu dusunmuyoduk zaten yillardir ilkkez bu ay korunmadik gunumde gecince sevindim di hani o hamilelik ve bebek hissi farkli birsey daha denemem.canim cok stresli oluyo insan bir aydir is yapacam agir kaldirmiyim ya varsa vsvsvsvssvvs aman bir senelik omrum gitti meraktan yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum hele o 1.20 leri ve tek cikan idrar testlerini gormek istemiyorum dahabebişin daha zamanı gelmemiş demekki üzülme canım stres yapıp daha da geciktirme kendini oluruna birak
bende tarlusalı icmeye başladım adet geliyo belli bari iyice söktürsüncanim benim bir oglum var 13 yasinda ikinci cocugu dusunmuyoduk zaten yillardir ilkkez bu ay korunmadik gunumde gecince sevindim di hani o hamilelik ve bebek hissi farkli birsey daha denemem.canim cok stresli oluyo insan bir aydir is yapacam agir kaldirmiyim ya varsa vsvsvsvssvvs aman bir senelik omrum gitti meraktan yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum hele o 1.20 leri ve tek cikan idrar testlerini gormek istemiyorum daha
banada bugun tarlusal yazdi yarin baslayacagim ama sen kan testi yapmadan icmeseydinbende tarlusalı icmeye başladım adet geliyo belli bari iyice söktürsün
hala kahverengi afedersin peceteye gelecek şekilde devam ediyo adete döner diye bekliyorum bilmiyorum bu belirsizlik yedi benibanada bugun tarlusal yazdi yarin baslayacagim ama sen kan testi yapmadan icmeseydin
ya yanlis bilgi vermek istemem yani umutlandirmak ama kahve rwnguyse icme ne olur ne olmaz gunah ya bebek varsahala kahverengi afedersin peceteye gelecek şekilde devam ediyo adete döner diye bekliyorum bilmiyorum bu belirsizlik yedi beni
evet ayin 2 sinde kan tahlili negatif cikinca doktor yazmıştı ne yapacağımı bende bilmiyorum inanya yanlis bilgi vermek istemem yani umutlandirmak ama kahve rwnguyse icme ne olur ne olmaz gunah ya bebek varsadusuk yaoarsin .. adete donse donerdi bence sen doktora git zaman gevirme tarlusali doktor mu yaxdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?