Gebeliğe Hazırlık Kan testinde çıkmadı 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar birsey soracam benimde adetim 5 gun gecikti sancidan oluyorum resmen ama hicbirsey yoktu 3.gun kan testi verdim negatif bugunde hafif kahvemsi leke geldi ama yine devami yok boyle olupta pozitif haber alan varmi

BENce erken Test için bide bulantı için cok erken daha buladar erken başlamaz 7 haftama giricem anca yavaş yavaş başladı burdaki arkadaşlar da erken bes haftalık başlamış o biraz piskolojık bence ama inşallah hamilesinizfir

Haklıymışsınız bugün kan vermiştim yarın alacaktım ama adet oldum ya artık dualar bir sonraki aya bakalım.. teşekkür ederim

Ya kizlar birsey soracam benimde adetim 5 gun gecikti sancidan oluyorum resmen ama hicbirsey yoktu 3.gun kan testi verdim negatif bugunde hafif kahvemsi leke geldi ama yine devami yok boyle olupta pozitif haber alan varmi
Canım benim adet günüm gecikmeden yaptım negatif kahve rengi lekelenmem oldu reglim gecikti idrar testi yaptım çıktı bugünde doktora gittim kese görünmedi beta yaptı 1665 çıktı doktor 3 gün sonra kesin görürüm dedi yani kısaca reglin gecmesine rağmen cikmadiysa olmayabilir

Evet haklisin canim pembemsi Leke seklinde gelmeye basladi zaten hormon testi vericektim icim rahat etain diyr bi betayada baktiririm cok sagol

Kızlar doktorum degerimin 1665 olduğunu söyledi ve 3 haftalık dedi haftaya göre yüksek değil mi
değer herkese göre değişir canım önemli olan gün aşırı en az %60 yükselmesi ama sen zorlu kısımları atlatmış gibi görünüyorsun 2 gün sonra keseyi görürsün inşallah 6 ile 8. haftalar arasında da kalp atışlarını duyarsınız inşallah :)

Amin inşallah canimm dektorumda 3 gün sonra gel kesin görürüm keseyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…