- 6 Şubat 2020
- 43
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi Humeyrammm
-
Amin canım bu arada gözün aydınBenim 11.günu yaptığım idrar testinde negatif cikmisti diye olmadı deyip vazgeçtim.iki gün çok az kanamam oldu adet diye düşündüm kanama kesilince şüphelendim dün gece predictor erken gebelik testi yaptım 1 dakika dolmadan çizgiler eşit renge ulaştı.bugun kan verdim değer:1100Darısı sana olsun
Sağol canım nsallah saglikla devam ederAmin canım bu arada gözün aydınbenimde 2 defa çok az akıntım olmustu
Amin aminSağol canım nsallah saglikla devam edersen ne zaman kan vereceksin
Hadi bakalım istersen acil de baktirabilirsinAmin aminPazartesi inşallah bakalım canım ♥
Aynen baktirabilirim ama istemiyorum acile gitmek bize tek yakın olan kanuni orayada gitmem en iyisi sağlık ocağı sonra kendi doktorum hayırlısıylaHadi bakalım istersen acil de baktirabilirsin
Sen bilirsin canım inşallah güzel sonuçlanırAynen baktirabilirim ama istemiyorum acile gitmek bize tek yakın olan kanuni orayada gitmem en iyisi sağlık ocağı sonra kendi doktorum hayırlısıyla ♥
İnşallah canımSen bilirsin canım inşallah güzel sonuçlanır
Benim bildiğim yok canım yükselmesi lazım ben düşük yaptığım zaman hamileligimi öğrendiğimde 276 di sonra 20000 kere yükseldi kontrole gittiğimde doktorum kalbi durmuş düşük yapicaksin dedi yine kan yapalım 10binlerde olması lazım dedi ve sonuç 20000 kusurduBirşey soracaktım kızlar,geçen hafta progesteron testim 10.38di birkaç gün sonra 6 küsüre düşmüş,bu durumda kesinlikle hamilelik yok diyebilir miyiz yoksa progesteron düşse bile hamilelik ihtimali var mıdır?
Bahsettiğin progesteron mu yoksa bchg değeri mi? Progesteron o kadae yükseliyomuymuş ya bilmiyodumBenim bildiğim yok canım yükselmesi lazım ben düşük yaptığım zaman hamileligimi öğrendiğimde 276 di sonra 20000 kere yükseldi kontrole gittiğimde doktorum kalbi durmuş düşük yapicaksin dedi yine kan yapalım 10binlerde olması lazım dedi ve sonuç 20000 kusurdu
Progesteron testi sonuçlarıBahsettiğin progesteron mu yoksa bchg değeri mi? Progesteron o kadae yükseliyomuymuş ya bilmiyodum
evet bunu biliyorum ama siz 10 binler 20 binlerden bahsedince şaşırdım progesteron o kadar yükseliyomuymuş bilmiyodum.Progesteron testi sonuçları
Progesteron test sonuçlarının yorumlanması, testin neden yapıldığına bağlıdır ve bir kadının adet döngüsünde veya gebelik noktasında bilgi sahibi olmasını gerektirir. Progesteron seviyeleri, genellikle bir yumurta yumurtalıktan salındığında yükselmeye başlar, birkaç gün yükselir ve sonra da erken gebelikle yükselmeye devam eder veya adet sürecini yeniden başlatmak için düşer.
Aynen canım onu karıştırdım bilgilendirmek için alıntı yaptımevet bunu biliyorum ama siz 10 binler 20 binlerden bahsedince şaşırdım progesteron o kadar yükseliyomuymuş bilmiyodum.
Tamamdır canımAynen canım onu karıştırdım bilgilendirmek için alıntı yaptım ♥
Rabbim gönlünden goceni ömrüne nasip etsin inşallah canımTamamdır canımbenim geçen hafta progesteron 10.38di. Birkaç gün sonra progesteron 6ya düşmüş,bchg ise 0.1di. Ama adetime 4 gün vardı. Şimdi yarın adet tarihim,yarın adet olmazsam kan vermeye gidicem,ama progesteronun birkaç günde düşmüş olması moralimi bozdu,ben de onu merak etmiştim bu değer düşmüşse kesinlikle gebelik yok diyebilir miyiz acaba diye
Amin Allah razı olsun canımRabbim gönlünden goceni ömrüne nasip etsin inşallah canım
5 ve üzeri hamilelik var diye biliyorum o yüzden bi aksilik olmadıysa muhtemelen artmıştır,tebrikler canımKızlaaar benim de ovulasyon günüm 11-12 gibiydi ben de kan vermiştim 21 şubatta 5,6 gibi bir değer çıkmıştı bat 28 Şubat acaba benim de pozitif olma ihtimali var mıdırgöğüslerim çok ağrıyor mide yanması da var ama psikolojik de olabilir
Gerçekten miiii ay nasıl heyecan yaptım hiç bilmiyordum doktor muhtemelen adet görürsün dedi5 ve üzeri hamilelik var diye biliyorum o yüzden bi aksilik olmadıysa muhtemelen artmıştır,tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?