Arkadaşlar merhaba;
Benim bugün adet olmam gerekiyordu,gidip kan testi yaptırdım sonuç. 30.1 dedi hemşire.telefonla öğrendiğim için doktora soramadm.Son adet tarihimin ilk günü üzerinden 29 gün geçti.Sizce 30.1 değeri normal mi??
Teşekkür ederim canım.5 mart son adet tarihim,bu tarihe göre 30.1 normal bir değer dimi.
Acaba düşük mü die düşündüm biranda.Olana kadar acaba oldum mu olucam mı die telaş ettim,şimdide acaba değerim normal mi değil mi die?
Niye böyleyim bilmem ki....
kafama birşey takıldı.yumurtlamadan 3 gün sonraki birlikteliklerde döllenme geç olur mu?olursa şayet kanda adet 2-3 gün geçince belli olur mu arkadaşlar.bu konuda bilgi verir misiniz.fikirlerinizi çok merak ediyorum.
testi 2gün sonra tekrarlayıp artışına bakıp doktora giderim herhalde.Sen kaç haftalık gebesin?
cnm deger bıldıgım kaadrıyla 5 in ustunde olması lazım dedı hemsıre ve senın yumurtlama dönemın gecmiş sanırım ılıskıye gırdıgın zaman...28 gunde bır regl oluyorsan 14.gun ve 2 gun oncesı yuksek olan gunler....30 gunde bır oluyorsan 16.gun canım...slm.arkadaşlar az önce üye oldum.26 şubat son sat tarihim.adetimden 18 gün sonra eşimle birlikte oldum.adetim gecikince 29 martta kan testi yaptırdım.sonuç:3,04 çıktı .hamilemiyim acaba
cnm sana birşey sorucan son adet tarihin 23 şubat demiştin 2724 test değeri ne kadar önce çıktı.ben 21 şubat son adet tarihim 27 mart test yaptım 2500 çıktı ama doktor 3-4 haftalık dedi..((