Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım 2724 cıktı...Ama artmıstır...
mtnslm bence geç ovulasyon olmuşsa yeni başlayan bir gebelik olabilir, o nedenle tekrar bi kan testi yaptırman gerekiyor, büyük ihtimal öyle, eğer gebelik olmazsa sıfırlı bir değer çıkardı.
arkadaşlar kanda gebelik yaptırdım sonuç<1.00 çoktı ne anlama geliyo bileniniz varmı?
ayrica ben 8 aylik evliyim illede bebek istiyorum diye birsey yok hayirlisi neyse o olsun diye düsünüyorum daha yeni evli sayilirim 21 yasindayim böyle iste sanirim bana cvp verecek kimse yok neyse arkadaslar ilk mesajimda pozitif yazacagima positif yazmisim :) neyse hocakalin sali günü ögrenecegim zaten neyin ne oldugunu kesin olarak allaha emanet olun
mtnslm bence geç ovulasyon olmuşsa yeni başlayan bir gebelik olabilir, o nedenle tekrar bi kan testi yaptırman gerekiyor, büyük ihtimal öyle, eğer gebelik olmazsa sıfırlı bir değer çıkardı.
sağolasın inşallah sonuç bu sefer yüzümü güldürür.Biliyorum iğnenin etkisi devam edebilir doktorum 1 hafta sonra test yaptır demişti boşu boşuna ümitlenmeme neden oldu.