Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

:nazar:

canım iki günde ikiye katlanması lazım ki degerinde gayet ii çıkmış kalp atışlarını duyabilirsin

canım nasılsın bebiş nasıl sen ne güzel zamanı azalttın ben cok şiştim belim agrıo bide mide yanmaları başladı bu gün bebişe neler aldım allahım cok şükür ilk kez bi şeyler alıyorum yarında beşigimiz gelecek cok heyecanlandım ya her şeyi ne kadar minnakk yaaa

canım nasılsın bebiş nasıl sen ne güzel zamanı azalttın ben cok şiştim belim agrıo bide mide yanmaları başladı bu gün bebişe neler aldım allahım cok şükür ilk kez bi şeyler alıyorum yarında beşigimiz gelecek cok heyecanlandım ya her şeyi ne kadar minnakk yaaa

canım allah nazarlardan korusun teyzesının bitanesini

canım çok şükür iyiyim kaldı 59 günümüz senin ne kadar var ki ama heyecan dorukta tabiki ben daha almadım hiç bişey annanesi alıcak beşik puset çantasını arabasını bana bi dogurmak kalıcak canım kıyafet ve çorap aldım bi kaç tane senin bızdık nasıl

dayanamayıp gittim 1 saat önce beta hcg testi yaptırdım akşama sonucunu alıcam ama adetime 10 gün var ordaki hemşireye sölediğimde 2 gün kala kanda çkar dedi kafamı karıştırdı offff yaaaaa acaba gerçektende doğru sonuç alamazmıyım:KK43: :KK43:

Merhaba smeyye
Hayırlı olsun canım. Sonuçuna göre 3-4 haftalık hamilesin demek, canım.
Tebrik ederim seni.

biraz daha bekle canım, vajinal ultrason yaparsan görünur, ama abdominal ultrason yaparsan görünmeyebilir. 2 hafta daha bekle bence. Allah sana hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

teşekkür edrim vajinal ultrasonun zararı olur mu ben meraktan çatlayacam illa görmem lazım yoksa inanamıyorum ki:KK49:

Hiç bir zararı yoktur canım, ama bazı doktorları ve hamileler bunu yapmaktan çekiniyorlar.
Hamileler, bebeğine birşey olur diye
Doktorlar, olurda her hangi bir sebeple bebek düşerse, hastaları bu durumdan dolayı onu suçlar diye.
Karar senindir canım. 2 hafta sonra gidersen bebeğin kalbinide duyabilirsin. :)
Yinede biran evvel git canım, tek mı çift mı bi bak sen. :) :)

arkadaşlar merhaba,

yine adet gecikmesi yine hamilemiyim sorusu

adetin 4 gün gecikti idrar testi yaptım pozitif

çok heyeczanlıyım amam bir yandan da teste güvenme diyor bir yanım. testlerde yanılma oranı varmı

beta hcg kan testi yapsan için tam ferahlardı asmincim bende bugun hcg testi yaptırdım ve sonucunu bekliyorum ama bence pozitif çıktıysa hamilesin içini ferah tut ve sevincini yaşa derim darısı bnimde başıma:)

teste iki çizgide tamamen belirgindi 2 ay öncede test yaptım 2. çizgi silikti kanda negatif çıktı buyüzden biraz endişeliyim

teste iki çizgide tamamen belirgindi 2 ay öncede test yaptım 2. çizgi silikti kanda negatif çıktı buyüzden biraz endişeliyim

ikinci çizgi netse muhtemelen pozitif hamilelik vardır diye düşünüyorum tatlım ama tabiki bate hcg testi en kesin cevaptır umarım yarın bebişinin haberini alırsın:) bende saat 19.00 bekliyorum sonucumu ama ben biraz erken davrandım aslında daha adetime 10 gün var ama çoğu kişi forumda çok erken sonuçları gördüğünü okudum beta hcgde ama hemşire biraz canımı sıktı belli olmaz diye tabi herşey allahtan hayırlısın dilemekte ama saatler geçmiyorrrrr buayda yıkılmak istemiorummmmmmm :KK43: :KK43:

bence yıkılacak bir durum yok sistres enbüyük düşmanımız biliyorsun o yüzden çok düşünme evet erken davranmış negatif çıkarsada üzme canını .kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen

X